bewust-ouderschap-2.png

Ouders en jonge kinderen

Chris Muller is psycholoog, Transactionele Analyse counsellor en Aware Parenting instructeur. Zij is een van de vooraanstaande therapeuten die werkt met 'bewust ouderschap' en heeft internationale ervaring. Haar website staat boordevol artikelen, tips, podcasts en (gratis) boeken die je kunnen helpen met het ouderschap.

Chris Muller


Yogaschool Leiden

Elke les van Frank bij Yogaschool Leiden bevordert de gezondheid, zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Raja (= koninklijke) yoga is de insteek. Vanuit die basis integreren we stap voor stap de ziel van Yoga in ons leven.
Al bekend met yoga? Ontdek dan wat Raja yoga voor jou kan betekenen.

Yogaschool Leiden

thb11.jpg

Voetreflextherapie

MeriDiaan voetreflex biedt naast het behandelen van klachten ook ontspanningsbehandelingen en een metamorfose-behandeling. Zeer bevlogen dame die enorm goed met kinderen en hun problemen (zoals bv bedplassen) kan werken.

MeriDiaan

meridiaan voetreflextherapie noordwijk.jpg

Brisa-Keizer-past-life-regression-therapist.jpg

Past life regression therapist

Are you looking for an english speaking (past life) regression therapist in the area of Leiden, Zuid-Holland? Of zoek je een goede vrouwelijke regressie en reïncarnatietherapeut? Brisa Keizer heeft internationale ervaring en kan met een grote verscheidenheid aan klachten en diepe trauma’s werken.

Sacred Trees studio


Medium

Mediumschap zit Anoeska Coopman van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld. Als medium ziet zij het als haar taak het tegendeel te bewijzen. Tevens werkt zij graag voor mensen via privé consulten om hen van inzichten te voorzien waarmee zij verder kunnen in het leven.

Hemelswijs


NicoletteMittelmeijer-Geomassage-Lymphomed.jpg

Lymfedrainage & Massage

Nicolette is niet alleen een (fantastische) gediplomeerd masseur. Ze werkt daarnaast met de Lymphomed, waarmee ze lymfedrainagebehandelingen geeft. Iets wat in deze tijd, met alle toxische stoffen, bijna onmisbaar wordt. Vaak is een combinatie van de twee aan te raden om het lichaam sneller te ontdoen van alle toxische stoffen en het lichaam weer ‘aan’ te zetten.

Geomassage


Esma-Mejdoubi-Gezond-met-Esma-voedingsdeskundige-Hillegom.jpg

Voeding & gezondheid

Esma is gediplomeerd voedingsdeskundige en is gespecialiseerd op het gebied van het terugdraaien van Diabetes type 2 en het krijgen van gezonde darmen. Daarnaast heeft zij heerlijke gezonde recepten.

Gezond met Esma