Ouders en jonge kinderen

bewust-ouderschap-2.png

Chris Muller is psycholoog, Transactionele Analyse counsellor en Aware Parenting instructeur. Zij is een van de vooraanstaande therapeuten die werkt met 'bewust ouderschap'. Zij is een gids die ouders ondersteunt in hun reis van het ouderschap en professionals in hun werk, om meer vreugde en verbinding met zichzelf EN kinderen te vinden.

https://www.chrismuller.nl


Medium

Mediumschap zit Anoeska Coopman van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld. Als medium ziet zij het als haar taak het tegendeel te bewijzen. Tevens werkt zij graag voor mensen via privé consulten om hen van inzichten te voorzien waarmee zij verder kunnen in het leven.

https://www.hemelswijs.nl/


Massage en lymfedrainage

Nicolette Mittelmeijer masseert al ruim 15 jaar mensen in haar praktijk. Zij geeft de mensen een behandeling die brengt wat op dat moment nodig is, om klachten te verminderen en/of te ontspannen. Daarnaast verzorgt zij lymfedrainage wat zeer belangrijk is in deze tijd, waarin wij veel toxische stoffen te verduren krijgen en ongewild vasthouden wat gezondheidsrisico's met zich meebrengt.

http://www.geomassage.nl/

Yogaschool Leiden

 

Elke les bij Yogaschool Leiden bevordert de gezondheid. Zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Raja yoga is de insteek. Vanuit die basis integreren we stap voor stap de ziel van Yoga in ons leven.

http://yogaschool-leiden.nl/

thb11.jpg

MeriDiaan Voetreflextherapie

MeriDiaan voetreflex biedt naast het behandelen van klachten ook ontspannings-behandelingen en een metamorfose-behandeling. http://www.meridiaanvoetreflex.nl/

meridiaan voetreflextherapie noordwijk.jpg