Ontdek de ongekende mogelijkheden van regressietherapie voor jou


Regressietherapie

Met regressietherapie ga je terug in je verleden naar een moment wat onaf is en voor jouw probleem of klacht(en) in het heden zorgt. Dit kan zelfs tot de conceptie of tot zelfs in je voorouderlijke lijn (genen).

Een regressiesessie duurt 2,5 uur.


Reïncarnatietherapie

Met reïncarnatietherapie ga je terug naar een moment vóórdat je in dit huidige leven terecht kwam om jouw probleem te helen en/of om dieper inzichten te krijgen waarom je het probleem en de klachten hebt die je nu hebt . Ook krijg je inzicht in waarom je bent wie je nu bent en waarom je bv de ouders uitgekozen hebt die je hebt.

Een reïncarnatiesessie duurt 2,5 uur.


Voor Ondernemers, zzp’ers
en therapeuten

Regressie- en reïncarnatietherapie is de kers op de taart voor jou als ondernemer, zzp’er, coach, psycholoog of therapeut. Bereid je voor om verder te gaan dan je ooit gegaan bent en meer van jezelf te ontdekken dan je ooit gedaan hebt.

Een regressie- en reïncarnatiesessie voor jou als ondernemer, coach, psycholoog of therapeut duurt 3 uur.


Journey to Love

Ben je op zoek naar een partner of wil je grote stappen zetten op het gebied van de liefde? Dan is de Journey to Love een prachtige reis om te maken in je hart en jezelf. Verwacht met nieuwe ogen naar je verleden, heden en toekomst te kijken en meer open te staan voor de liefde.

De Journey to love bestaat uit 3 sessies plus een intakegesprek van 2 uur.


De Helende Reis

Weet je niet precies wat je zoekt of wil je eens een keer dieper in jezelf gaan dan je ooit gegaan bent, dan is de Helende Reis een prachtige reis voor je om verborgen schatten in jezelf te ontdekken en (eeuwen)oude pijnen te helen. Deze reis volgt geen recht pad, maar het pad van je hart en brengt je uiteindelijk in jouw beloofde land.

De Helende Reis duurt 3 uur.


Terug naar Jouw Toekomst

Heb je een doel of een droom en wil je je daar meer mee verbinden? En wil je de blokkades op je pad richting het verwezenlijken van je droom elimineren? Dan is ‘Terug naar Jouw Toekomst’ voor jou.