LIFECOACH JEZELF DOOR DE WOESTIJN HEEN
OP JOUW HELENDE REIS


Wanneer jij even de draad in het leven kwijt bent of op zoek bent naar antwoorden en inzichten op de grote levens- en zingevingsvragen, dan is regressietherapie en reïncarnatietherapie - of De Helende Reis, zoals het ook weleens wordt genoemd - voor jou bij uitstek één van de meest geschikte therapieën om een steeds groter, dieper en vollediger inzicht te krijgen in de - prachtige, maar soms o zo moeilijke en onoverzichtelijke - complexiteit van jou, de wereld om je heen en het waarom en waarvoor (het doel) van alles.

Stel je voor wat je allemaal zou ontdekken

Kan je je voorstellen wat er dan allemaal in jou - mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel - en jouw leven zou veranderen als je precies begrijpt waarom alles in je leven zo gelopen is zoals het gelopen is? Waarom jij - geworden - bent wie je nu bent en doet wat je doet en dat je daar ook nog eens volledig vrede mee hebt? Zou dat je leven niet immens en ingrijpend veranderen? Natuurlijk.

ONTDEK HET ALLERMOOISTE IN JEZELF

HET MOOIE VAN DEZE THERAPIE IS DAT JE ZELF DE ANTWOORDEN EN INZICHTEN KRIJGT IN PLAATS VAN DAT ZE DOOR IEMAND VAN BUITENAF AANGEDRAGEN OF OPGEDRONGEN WORDEN, WANT IN JOU - IN JOUW ONDERBEWUSTZIJN - ZITTEN ALLE ANTWOORDEN OP JOUW VRAAG OF PROBLEEM. ZO SIMPEL IS HET. NET ALS DE HELING.

Je hoeft dus alleen maar echt naar jezelf te willen en leren luisteren. En dan…

 

WAT KAN DEZE HELENDE REIS VOOR JOU BETEKENEN?

Wees klaar om jezelf en je leven met hele andere ogen te gaan zien

De eerste keer op een lange, diepe reis in jezelf kan heftig aanvoelen. Er worden zaken wakker gemaakt die soms wel eeuwen (letterlijk en figuurlijk) keurig lagen te slapen of die niet herleidbaar waren naar de oorsprong, zodat je er nog enigszins mee kon dealen.

Na je eerste diepe reis in jezelf krijg je vaak een glimps te zien van hoe oneindig groot je potentieel is. Tegelijkertijd word je ervan bewust dat je alleen bent in je eigen universum en dat kan wel eens eventjes een eenzaam gevoel geven. Maar ook word je je bewust van iets wat ervoor zorgt dat je altijd ‘thuis komt in jezelf’.

In 1 sessie van 3 uur krijg je precies datgene wat je aan kan. Met andere woorden krijg je precies die antwoorden en die heling die je dan nodig hebt. Daar zorgt jouw Hogere Zelf voor omdat die het beste weet wat jij nodig hebt voor jouw verdere reis door dit leven.


VOOR WIE IS DE HELENDE REIS BEDOELD?

Deze Helende Reis is voor diegene die echt open staat en bereid is om in de eigen ziel af te reizen en zichzelf (spiritueel) te ontdekken, onder alle laagjes -en maskers- die er gevormd zijn door de jaren (en eeuwen) heen. Daar hoef je geen ingewikkelde hocus pocus voor te doen of eerst voor bepaalde testen te slagen: je hoeft enkel en alleen te leren vertrouwen op het eerste wat in je opkomt (en op te komen dagen voor de sessie). Kan je dat? Bereid je dan voor om verder te gaan dan je ooit gegaan bent en meer dan ooit van jezelf terug te vinden.


WELKOM TERUG IN JOUW BELOOFDE LAND

DE GROTE ONTDEKKINGSREIS IN JEZELF

Met deze Helende Reis word jij de Powervrouw of -man die in haar of zijn kracht staat en krijg jij een universele wind in je rug die je rechtstreeks dat pad opblaast. Deze Helende Reis - spiritual journey of life coach plus plus - is een boost voor je zielsontwikkeling en levenskracht en geeft je de tools om jezelf continu te blijven vinden, te herinneren en te helen. Psychische en emotionele blokkades die jou tegenhouden in je ontwikkeling of om daar te komen of te zijn waar je wil zijn, worden tot stof afgebroken op deze Helende Reis. En het mooiste: jij hebt het allemaal zelf gedaan. Dit wat jij hebt ontdekt in jezelf ga jij nooit meer vergeten. Welkom in jouw beloofde land.


ONTDEK

 • Wie je was, wie je bent en wie je altijd bent geweest

 • Hoe het universum werkt

 • Hoe alles in jouw voordeel werkt

 • Hoe jij alles vanaf nu in je voordeel kan gaan laten werken

KRIJG

 • Diepgaande inzichten in je leven(s) en in de kern wie je echt bent en waarom je nu bent wie je bent

 • Diepgaande inzichten in waarom jij de familie hebt die jij hebt

 • Meer verbinding met je hogere zelf (of intuïtie)

 • Een enorme boost in je zielsontwikkeling

 • Heling op plekken in je ziel waar je normaliter niet zo makkelijk terecht komt.

WORD

 • Bewust van je verborgen talenten en verborgen valkuilen

 • Weer verbonden met je ware, authentieke zelf

BEGRIJP

 • Beter waarom jij dit talent hebt, wat je ermee kan doen en hoe het vóór je kan werken doen.

 • Op een veel dieper niveau hoe jij spiritueel kan ondernemen

 • Je persoonlijke geschiedenis veranderen/helen

 • Je verleden achter je laten

 • Verbinden met je ware, authentieke zelf

 • Helen van emotionele, psychische en fysieke problemen

VERANDER

 • Je toekomst ingrijpend

 

MET REGRESSIE EN REÏNCARNATIETHERAPIE KRIJG JE ZELFS ANTWOORD OP VRAGEN ALS: