Terug naar de Toekomst

Ben je klaar om tijd en ruimte te overstijgen?


doe als michael.png

STAP IN JE EIGEN TIJDMACHINE EN REPAREER JEZELF OP DE PLEK WAAR HET PIJN DOET

Heb je weleens het gevoel dat dit, waar je nu bent, oud of outdated is? Dat er meer is, dat je meer kan zijn, krijgen en ervaren dan wat je tot dan toe ervaren hebt of geweest bent? Ja? Dan is alles wat je nodig hebt om ‘terug’ te komen in het nieuwe een droom, een wens of een doel. Én het verlangen… Stap in je droom en laat je daar brengen waar het verhaal onaf is om het ditmaal goed te laten verlopen of laat je daar brengen waar het verhaal begint en laat het daarna nooit meer eindigen. Stap daarna weer heelhuids uit in het hier en nu en ga weer je glorieuze toekomst tegemoet.


Alles begint met een verlangen

Je droom, wens of doel is leidend voor mij en voor jouw reis ‘terug naar de toekomst’, oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent. Of je nu vooruit de tijd ingaat om je probleem op te lossen of achteruit in de tijd: ik help je met alles wat jou tegenhoudt om daar aan te komen waar je wil zijn of met wat je bent kwijt geraakt. Hier ligt mijn expertise. Ik ken alle valkuilen, alle strategieën, alle kleine duiveltjes, alle omwegen en doodlopende straten, back up kopieën van je oude ik of dubbele tongen waarin iemand kan spreken. Met mij als jouw therapeut, personal coach of spiritueel coach, naast je op de stoel breng ik jou daar waar je wil zijn om van daaruit alles te elimineren wat jou in het oude houdt en zodat jij krijgt wat van jou is.


Klaar om je verleden, heden en toekomst te veranderen?

terug of vooruit in de tijd.png

Heb je een droom, wens, verlangen of een doel? Goed zo! Fasten your seatbelt, want dan gaat alles straks met de snelheid van het licht. Stel je zelf voor dat je in een stoel gaat zitten en met je vingers je bestemming (⚑) intikt: bv Een gezonde en gelukkige jij, die doet waar die goed in is en meer dan rijkelijk ervoor betaald wordt. Stel je voor dat nadat je je ogen dichtdoet, de reis begint. Je stoel voelt ongemakkelijker aan, je lichaam begint zenuwachtig te worden, je begint te twijfelen of dit wel goed is, je denkt dat je dit niet lang kan volhouden, deze ongemakkelijke energie waarin je je nu bevindt en die iets met je doet en dan… dan opeens ben je daar waar je moest zijn. Precies op tijd.


(⚑) Hier heb je 2 opties:

Ga verder♾in de tijd

Of ervaar jezelf wanneer jij datgene hebt en/of doet of bent wat jij altijd al wilde doen of zijn. Ervaar hoe natuurlijk je dit afgaat, de mate waarin je gelooft dat dit kan zijn, ervaar wat je dan zou doen en zou zijn als je dat had of was. En ervaar daar wat er nog onaf is. Mis je moed? Mis je drive? Mis je iets of loopt iets iedere keer anders dan je zou willen? Jij verandert dat wat nodig is, zodat je, wanneer je weer terugkeert in het hier en nu, het voor je begint te werken (ipv tegen je).

Ga terug in de tijd

En ‘bevrijd’ of ‘red’ dat deel van jou wat ergens in het verleden (in een andere tijd) in dat oude gevoel is blijven hangen van een nare ervaringen die zich onderbewust blijven repeteren en uitspelen in je leven, zodat je het nu kan helen. Om daarna weer terug te keren naar het hier en nu, waarin het probleem voor je gaat werken ipv tegen je.

 
 

Wat is toekomstig leven progressie♾en hoe kan het je helpen?

Toekomstig leven progressie combineert NLP, hypnotherapie, Time line therapie en meditatie (mindfulness). Tijdens deze therapie word je begeleid en geleid waardoor jij je kan concentreren op jouw toekomst en datgene wat voor jou het belangrijkst is.

Deze therapie kan jou helpen om in jouw toekomst antwoorden te vinden in gebieden, zoals gezondheid, vastgoed, investeringen, trends en voorspellingen, business, familie, ideale partner, levensdoelen, doelen stellen en vele andere gebieden. Daarnaast helpt deze therapie jou om de juiste beslissingen te nemen die goed voor jou zijn. Wanneer je vastzit, het even niet weet, of de toekomst is te onzeker of te onvoorspelbaar, dan kan deze therapie kan jou helpen om beslissingen te maken die goed voor jou en je toekomst zijn, omdat je beter weet wie je wil zijn en wat goed voor je is. Daarnaast kan het al je opties die je in je achterhoofd hebt zitten helpen analyseren.

Wat je tijdens de sessie ervaart zijn enkel mogelijkheden. Jij kiest welke weg je wilt bestuderen. De mogelijkheden die je bestudeert bevatten een hoop inzichten die je vele voordelen zullen opleveren.


Wat gebeurt er tijdens en na een sessie?

iconfinder_clock-tower_748997(1).png

Gedurende de sessie, praat ik je naar een ontspanning toe, een relaxatie, zodat jij en jouw lichaam meer ontspannen zijn. Hierna laat ik je verbinden met de toekomst waarin dat is wat jij wil. Van daaruit verken jij het nieuwe landschap en kan jij zelf inzien wat maakt dat je daar nog niet bent of wat daar is wat je nog in jezelf moet ontwikkelen.

Door deze toekomstige ik te bezoeken, haal je de toekomst naar het hier en nu (want alles is energie en tijd bestaat niet). Wetenschap is erachter gekomen dat ongeveer 5 tot 10% van onze gedachten die wij dagelijks hebben uit ons bewuste voortkomt. De overige 90 tot 95% komt vanuit je onderbewustzijn. Door middel van trance kunnen wij die overige 95% bereiken en veranderen. Wanneer we een probleem hebben gaan we vaak ‘terug’ naar het moment dat het probleem ontstond om de omstandigheden, overtuigingen en patronen te helen (regressie- en reïncarnatietherapie). Maar omdat tijd niet bestaat (zoals Einstein vertelde) bestaat alles tegelijkertijd. Wanneer we dit geloven of ‘aannemen’ dan is alles mogelijk en bestaat de toekomst al. Ook alle versies van jou bestaan daarin al. Aan jou is het welke versie jouw voorkeur heeft.

De informatie die je ontvangt tijdens deze trance gaat over het hier en nu waar jij je nu in bevindt. En soms gaat het over iets anders dan waar jij dacht dat het over zou gaan. Zo kan je voor je werk komen, voor die promotie, maar gaat het uiteindelijk over jezelf laten zien op alle vlakken van je leven. Hoe dan ook, je onderbewuste geeft je precies datgene wat voor jou het meest belangrijk is om die nieuwe werkelijkheid te kunnen ervaren.

Wanneer je alle mogelijkheden hebt onderzocht van je toekomstige leven, keer je weer wakker en meer ontspannen terug, klaar en vol vertrouwen om de veranderingen te implementeren die jou naar datgene leiden wat je wil. Wat je hebt beleefd voelt zo als echt aan, dat je ook weet dat het echt kan en dat het niet alleen maar bij dromen en visualiseren blijft.

Deze ervaring brengt je nieuwe inzichten en persoonlijke kennis die je kunt gebruiken op momenten dat je doel of droom bedreigd wordt in het dagelijkse leven. Dit zal je ondersteunen en bemoedigen om continu door te gaan richting je doel of droom die jij hebt ervaren tijdens de sessie.

 

Wat maakt deze therapie zo uniek?

Je droom, wens of doel is leidend voor mij en voor jouw reis ‘terug naar de toekomst’, oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent. Of je nu vooruit de tijd ingaat om je probleem op te lossen of achteruit in de tijd, ik help je met alles wat jou tegenhoudt om daar aan te komen waar je wil zijn of met wat je bent kwijt geraakt. Hier ligt mijn expertise. Ik ken alle valkuilen, alle strategieën, alle kleine duiveltjes, alle omwegen en doodlopende straten, back up kopieën van je oude ik of dubbele tongen waarin iemand kan spreken. Met mij als jouw therapeut, personal coach of spiritueel coach, naast je op de stoel breng ik jou daar waar je wil zijn om van daaruit alles te elimineren wat jou in het oude houdt en zodat jij krijgt wat van jou is.

Meer weten van reïncarnatietherapie 2.0?