Terug naar jouw Toekomst met Reïncarnatietherapie

Ben je klaar om tijd, ruimte en jezelf te overstijgen?

Ga terug om je toekomst te veranderen

Ga terug om je toekomst te veranderen

Heb je weleens het gevoel dat dit, waar je nu bent en nu mee zit, oud of outdated is? Dat er meer is, dat je meer kan zijn, krijgen en ervaren dan wat je tot dan toe ervaren hebt of geweest bent? Ja? Dan is alles wat je nodig hebt om ‘terug’ te komen in het nieuwe een droom, een wens of een doel. Én het verlangen… O ja, en een open mind.

Alles begint met een wens, droom, doel of verlangen

Je droom, wens of doel is leidend voor jouw reis ‘terug naar jouw toekomst’, oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent. Of je nu een talent van je wil maximaliseren of herontdekken, je je bedrijf uit de goot wil krijgen of juist naar ongekende hoogtes wil brengen, alles wat je nodig hebt is een verlangen en een open mind. Want je komt precies daar uit waar de blokkade zit om het te fixen en je neemt gelijk alle kennis en cadeaus mee die je daar achter hebt gelaten voor jezelf (en voor een later tijdstip).

Alles wat je nodig hebt is een verlangen

Alles wat je nodig hebt is een verlangen

STAP IN JE EIGEN TIJDMACHINE EN REPAREER JEZELF OP DE PLEK WAAR HET PIJN DOET

Stap in je droom en laat je daar brengen waar het verhaal onaf is om het ditmaal goed te laten verlopen of laat je daar brengen waar het verhaal begint en laat het daarna nooit meer eindigen.

Heb je een droom, wens, verlangen of een doel? Goed zo! Fasten your seatbelt, want dan gaat alles straks met de snelheid van het licht. dan opeens ben je daar waar je moest zijn. Precies op tijd om datgene te veranderen wat jou zo in je leven blokkeert anno 2019.


Je onderbewustzijn brengt jou precies daar waar je moet zijn

Je onderbewustzijn brengt jou precies daar waar je moet zijn


Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Gedurende de sessie, praat ik je naar een ontspanning toe, een relaxatie, zodat jij en jouw lichaam meer ontspannen zijn en je onderbewustzijn toegankelijk wordt gemaakt. Hierna laat ik je verbinden met de toekomst waarin dat is wat jij wil. Van daaruit verken jij het nieuwe landschap en kan jij zelf inzien wat maakt dat je daar nog niet bent en hoe je daar weer moet komen of wat daar is wat je nog in jezelf moet ontwikkelen en hoe je dat kan ontwikkelen.

Door deze toekomstige ik te bezoeken, haal je de toekomst naar het hier en nu (want alles is energie en tijd bestaat niet, volgens Einstein, weet je nog?) en ga je die toekomst aantrekken. (Beter dan dit kan ik het je nog niet verkopen.)

De informatie die je ontvangt tijdens deze trance gaat over het hier en nu waar jij je nu in bevindt. En soms gaat het over iets anders dan waar jij dacht dat het over zou gaan. Zo kan je voor je werk komen, voor die promotie, maar gaat het uiteindelijk over jezelf laten zien op alle vlakken van je leven of een oude vete met een leraar op school. Hoe dan ook, je onderbewuste geeft je precies datgene wat voor jou het meest belangrijk is om die nieuwe werkelijkheid te kunnen ervaren.

Je komt altijd uit daar waar je moet zijn.

Je komt altijd uit daar waar je moet zijn.

Keer weer terug in de nieuwe jij

Wanneer je alle mogelijkheden hebt onderzocht van je toekomstige leven, keer je weer wakker en meer ontspannen terug, klaar en vol vertrouwen om de veranderingen te implementeren die jou naar datgene leiden wat je wil. Wat je hebt beleefd voelt zo als echt aan, dat je ook weet dat het echt kan en dat het niet alleen maar bij dromen en visualiseren blijft.

Deze ervaring brengt je nieuwe inzichten en persoonlijke kennis die je kunt gebruiken op momenten dat je doel of droom bedreigd wordt in het dagelijkse leven. Dit zal je ondersteunen en bemoedigen om continu door te gaan richting je doel of droom die jij hebt ervaren tijdens de sessie.

 

Je droom, wens of doel is leidend voor mij en voor jouw reis ‘terug naar de toekomst’,
oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent.

Wat is jouw droom, doel of verlangen?

Test jezelf, test HET ZELF

 
Naam *
Naam
Wie wil je zijn in de toekomst en wat is de reden dat je dit zou willen doen?