Je verbeelding schept je realiteit

HET GROTE BELANG VAN JOUW VERBEELDING | LAAT DROMEN UITKOMEN

WORDT WIE JE WIL ZIJN | LEVEN 2.0

Ben je geïnspireerd geraakt door een van de vele leraren, coaches en trainers op het gebied van de Law of Attraction, dan is regressie- en reïncarnatietherapie een meer dan welkome aanvulling om die inspiratie om te zetten in werkelijkheid. Deze therapie kan als geen andere de link aan jou duidelijk krijgen dat “Je verbeelding je realiteit schept’. Verbeelding en visualisatie zijn andere woorden voor hetzelfde. Jouw verbeelding kan je helpen om jouw droom leven te creëren en visualisatie technieken zijn door alle onderstaande succesvolle mensen gebruikt. En dan vergeten we voor het gemak even Jezus, Boeddha en de Dalai Lama.

Wellicht dat je een voorliefde voor iemand hebt:

Esther Hicks * Eckhart Tolle * Bashar *
Wayne Dyer * Neville Goddard * Florence Scovel Shinn * Ernest Holmes * Dolores Cannon * Louise Hay *
Catherine Ponder * Ralph Waldo Trine * Wallace D. Wattles * Neal Donald Walsch * Deepak Chopra * Napoleon Hill *
Shakti Gawain * Michael Pilarczyk * Bob Proctor *
HET 5 STAPPEN PROCES OM TE CREËREN EN TE MANIFESTEREN WAT JE WIL

STAP 1.

#Contributing.png

Denk eerst aan iets wat je echt wil (hebben): een bepaalde auto, een bepaald persoon of liefdespartner, een nieuwe baan, een oplossing voor een probleem, gezondheid.

Of het iets kleins is of iets groots. Het moet iets zijn wat je echt graag wil (hebben). Als het iets groots is wat je wil, moet je bereid zijn om er echt voor te willen gaan. Ook al betekent dit dat dit nog weleens wat jaren kan duren… (maar grote dingen kunnen net zo snel komen als de kleine dingen…)

Besef, hoe klein of groots iets is, dat door het echt te willen er altijd iets groots gaat veranderen in je.

STAP 2.

#Going-to-appointment.png

Creëer een scene waarin alles wat je wil werkelijkheid is. Met andere woorden: je hebt het en je bent het. Of het nu die nieuwe auto is, die nieuwe partner of de oplossing voor dat hardnekkige probleem. Voel hoe het voelt als je hebt wat je wilde. Voel de verschillende momenten: Je hebt het net een paar minuten geleden gekregen, een paar weken geleden, een paar jaar geleden. Voel het verschil. Ga er helemaal in op. Het belangrijkste is dat je gelooft dat je het hebt. Je onderbewuste kan hierna niets anders dan aan je verzoek voldoen. En dat is het magische moment…

Merk hoe blij je ermee bent. Merk hoe blij je met jezelf bent dat je ervoor gegaan bent. Dat je je het jezelf gegund hebt. Voel de dankbaarheid dat dit allemaal mogelijk is in de wereld, in jouw leven, in het universum. En wees ervan overtuigd dat het universum (God, de Bron) ook heel blij is dat ze jou dit hebben kunnen brengen.

Terwijl je terugkijkt, besef je dat wat je wilde je op het juiste moment hebt gekregen. Op het moment dat jij klaar was om het te ontvangen. (want als je iets wil, moet je het ook kunnen ontvangen en in bezit nemen). Kijk terug en zie dat alles op zijn plek valt, dat je altijd op de juiste weg was en dat je nu het juiste hebt gedaan waardoor je leven zo veel beter is geworden. Voor jezelf én voor je omgeving.

Blijf net zolang in dit gevoel totdat het alle tonen en vibraties heeft van ‘echtheid’ en dat je echt het geloof hebt dat je ‘het’ hebt.

Hou minimaal 60 seconden aan voor een goed resultaat (voor je onderbewustzijn). Na 60 seconden begint je onderbewustzijn te geloven wat je voorschotelt. Hoe langer je dit doet, hoe meer de scene wordt overgenomen door je onderbewustzijn.

STAP 3.

#Time.png

Nadat het alle tonen van realiteit heeft, stel jezelf dan de vraag of er een tijdslimiet op zit. Met andere woorden: moet het NU gebeuren of heel binnenkort, want anders…? Wanneer je de vraag kan beantwoorden met Nee, dan heb je de perfecte bodem gecreëerd van waaruit jouw zaadje kan groeien. Er zit geen druk op en dat heet ‘loslaten’. Om het te kunnen ontvangen, moet je het eerst in alle geloof en vertrouwen en ontspanning ‘loslaten’. En net zoals een kind 9 maanden nodig heeft om te volgroeien en een veulen 11 maanden, een kuiken 21 dagen, heeft jouw zaadje ook een bepaalde tijd om ‘het daglicht’ te zien.

STEP 4.

#Siesta.png

Doe niets. Laat het zaadje rusten. Je hoeft er niet naar terug te keren of het water te geven. Je verzoek is duidelijk en de natuur doet haar werk. Alles wat je hoeft te doen is in beleidvolle verwachting zijn op de komende geboorte van jouw kindje (wens, droom, doel, verlangen). Door ‘toeval’ of georkestreerde momenten, zal dat moment hoe dan ook komen. Alleen als je bewust je eigen droom gaat saboteren, dan duurt het langer…

STEP 5.

Het zaadje is gepland. Dus zal het op het juiste moment ontluiken. Voor jezelf kan je de scene herhalen, erin verheugen, voelen hoe goed je je voelt. Voelen hoe alles om je heen fantastisch aanvoelt. Dankbaar dat het gebeurd is, dat het kan. Op deze manier leer jij jezelf het beste toe te wensen en te gunnen. Dit zal voor eeuwig en altijd jouw trouwe dienaar zijn in alle situaties die gaan komen. Jouw persoonlijke relatie met de Bron, met God, met Jezelf.

“Je bent klaar als je het los kan laten. Als ‘gemis’ ervan overgaat in ‘verwachting’ ervan.”

“Je kan er alleen maar achter komen of het werkt als je jezelf onderwerpt aan een test. Test jezelf.”


EN TENSLOTTE…

Het manifestatie proces levert je niet altijd ‘precies’ datgene op wat je je van tevoren gewenst had. Je krijgt (als je terug kijkt) altijd waar je om vraagt. Precies die energie en die vibratie waarin jij het creëerde. Maar het kan zelfs ook ‘beter’ en ‘mooier’ dan je je van tevoren had kunnen voorstellen. Dus een kleine waarschuwing: Hou altijd ruimte voor wonderen die kunnen gebeuren…

Arthur de Jong