Heb je een vloek op je rusten?

VERVLOEKINGEN: INGEVINGEN VAN BUITEN WORDEN ‘OVERGENOMEN’ DOOR JOU

Soms krijgen mensen het gevoel dat zij vervloekt zijn, dat er iets met hen is, waardoor er altijd nare dingen in hun leven (blijven) gebeuren. Iedere keer krijgt iemand een ongeluk met de fiets. Of iedere keer als iemand dan eindelijk de man van zijn/haar leven ontmoet gaat er wel ‘iets’ fout. Alsof je de klok erop gelijk kunt zetten. Alsof de duvel ermee speelt. Vaak noemen ze het in eerste instantie geen vervloeking, maar gewoon ‘pech’ of ‘ongeluk’.

Last van een boos oog?

Last van een boos oog?

WAT IS EEN VERVLOEKING?

Een vervloeking is niet anders dan een ingeving van binnen of van buiten die volledig overgenomen is door het onderbewuste. Met andere woorden, de ingeving is door alle kritische barrières geslopen en als waar geaccepteerd. “Ik krijg nooit een vriendin’ wordt letterlijk door het onderbewuste overgenomen en wanneer iemand leuk contact heeft met een dame, gebeurt er altijd wel iets waardoor er geen relatie meer inzit. ‘Alsof de duvel ermee speelt’.

EEN CONCLUSIE OP EEN ERVARING

Deze ingeving (of overtuiging eigenlijk) kan zelf gefabriceerd zijn als een soort conclusie op een ervaring. bv “Ik mag nooit meer heel veel geld hebben.”

STERKE DRUK ‘VAN BOVEN’/AUTORITEITEN

Maar het kan ook door druk van buitenaf binnenkomen, door bv groepsdruk of doordat iemand autoriteit over de persoon heeft (vader, moeder, werkgever).

OVERGENOMEN ‘SUGGESTIE’

Wanneer iemand niet gelooft dat hij hierin zelf een zegje heeft, wordt de suggestie overgenomen en dus als waar geaccepteerd. Sommige mensen ervaren dit letterlijk als ‘overgenomen’ worden. Uiteindelijk kan je nooit en te nimmer volledig ‘overgenomen’ worden. Je gelooft er alleen zo stellig in dat het je niet lukt om het te veranderen of los te laten.

VOODOO | GELOVEN IN IETS MACHTIGERS DAN JEZELF

In veel culturen zijn voodoo en bezweringen heel normaal en groeien kinderen hiermee op. Wanneer het ‘gewone’ niet werkt, kies men voor ‘niet-gewone’/occulte maatregelen. Men zoekt vaak dan naar de beste of meest machtige voodoo priester of priesteres die er is. Daarmee overtuigen zij zichzelf ook meteen van het feit dat degene bij wie ze komen ook dat is wat zij denken: Machtig. Ook wanneer je wijs is gemaakt dat degene die de voodoo heeft uitgesproken een van de machtigste voodoo priesters is, is het proces om de ‘vloek’ te verbreken heel simpel. Alles wat iemand hoeft te doen is het aan te kijken en in te zien dat het werkt op angst. Daarna vervliegt de vervloeking in enkele seconden.

VERVLOEKINGEN OPHEFFEN EN VERBREKEN MET REGRESSIETHERAPIE

Door middel van regressietherapie sporen we die nare vervloekingen, bezweringen, ingevingen en overtuigingen op en gaan naar het precieze moment dat deze overtuiging geaccepteerd werd, zodat je dit keer NEE kan zeggen en de vloek kan verbreken. Dit kan in de praktijk overal zijn, de jeugd, tijdens de geboorte of zwangerschap, of zelfs verder terug… Door het daar te veranderen en het anders te laten verlopen, laat het onderbewuste de overtuiging los en neemt een nieuwe overtuiging over. Hierdoor komt de versnelling weer in zijn vooruit te staan en gaan dingen weer vóór iemand werken.