“Rage” en “Vage” klachten: Hoe ontstaat zoiets?

EINDELIJK EEN VERKLARING VOOR WAAROM JIJ ER LAST VAN HEBT

de-top-bereiken-van-je-doel.gif

Vaak duurt het een tijd voordat iemand naar buiten komt met zijn “vage” of “rare” klacht, omdat men het vaak niet aankan dat andere mensen hen een bepaalde hoek willen induwen met het probleem. Echter, wanneer mensen verder kijken, wordt ingezien dat alle klachten en problemen ooit ergens begonnen zijn en dat alle klachten, hoe raar, vaag of onbegrijpelijk, eigenlijk heel logisch zijn. Echter, veel mensen hebben niet de tijd of de zin om zichzelf hierin te onderwijzen. Heb je zelf een vage of rare klacht? Blijf er niet mee zitten, uiteindelijk is alles volkomen logisch. Lees hieronder over ervaringen van mensen met vage en rare klachten en waar het vandaan bleek te komen.

ERVARINGEN VAN MENSEN MET VAGE EN RARE KLACHTEN

Rare sensatie in rechterenkel
Een vrouw had iedere keer wanneer ze een man leuk vond en wanneer ze in een leuk gesprek stond, een rare sensatie in haar rechterenkel. Ook wanneer ze dan stond te praten met een leuke man, kwamen er gedachten boven “Ik ga straks hard op mijn bek.” In een vorig leven stond zij met een zwarte jonge slaaf te praten voor wie ze gevoelens koesterde. Zelf was ze een slavin, die net verkocht was. Tijdens het gesprek werd er aan haar enkelband getrokken en viel ze, waarna ze door de opzichter van haar nieuwe eigenaar op een kar geladen werd.

Nooit meer een vrouw dus dan maar bot
Een man was op zoek naar een vrouw, een partner, maar tijdens het daten, wanneer het te leuk begon te worden, merkte hij dat hij botter werd en antwoorden begon te geven die niet van hem leken te zijn. In een vorig leven was hij de liefde van zijn leven tegengekomen, om haar 2 dagen later dood in bed aan te treffen. Hierna was zijn leven ‘over en voorbij’.

Altijd te traag op beslissende momenten
Een jongedame wilde heel graag op het podium staan in grote theaterstukken. Alles had ze ervoor over, nu speelde ze alle kleine rollen die haar werden aangeboden. Vele rollen kreeg ze aangeboden en ze was altijd heel communicatief en reageerde altijd direct op een vraag of aanvraag. Maar wanneer het rollen waren die ze echt wilde spelen, of een hoofdpersoon uit het stuk betrof, reageerde ze opeens niet meer of te laat. Ze begreep er niks van. Alles alles dan opeens traag werd en het haar maar niet lukte om meteen te reageren. In een vorig leven had zij de rol van haar leven, waarna ze haar vrienden verloor, haar familie, door de rol die ze speelde. Haar relatie ging hier ook door uit en ze kreeg heel veel roem en een heel ongelukkig, eenzaam leven.

Geleidegids is eigenlijk iemand die graag wil helpen maar er zelf niks van snapt
Een man had een stem in zijn hoofd, waarvan hij dacht dat het een geleidegids was. Deze fluisterde hem in wat hij moest doen, welke weg hij moest kiezen, welke producten, etc. En iedere keer was het verkeerd, leidde het hem de verkeerde weg in. In een vorig leven bleek dat deze ‘geleidegids’ geen geleidegids was, maar iemand die hem wilde helpen in het concentratiekamp, wat niet lukte. Hij had zichzelf beloofd om hem de volgende keer wel te helpen, vandaar dat hij nu weer bij de man was. Na het loslaten van de geleidegids, kon hij zijn eigen intuïtie weer volgen.

Altijd 4 keer je aanrecht schoonmaken
Een vrouw maakte altijd precies vier keer haar aanrecht schoon. In een vorig leven bleek zij de opdracht te hebben gekregen dat ze iets moest schoonmaken en dat het eruit moest zien alsof het vier keer schoongemaakt was. Ze had het twee keer gedaan en kreeg ontslag, waarna ze stierf van de honger. Om te blijven ‘leven’, moest ze het vier keer doen.