Aangenaam, laat ik mij voorstellen

(een beetje) Over mij

Mijn naam is Arthur de Jong, 43 jaar, gediplomeerd Regressie- en Reïncarnatietherapeut, getrouwd en woonachtig in Noordwijk.

Daarnaast ben ik de zoon van een Nederlandse ondernemer die dag en nacht aan het werk was en vooral gefocust was op zichzelf (maar niet op zijn relatie of zijn gezin) en een Indische psychiatrisch verpleegster, die dag en nacht gefocust was op haar gezin en en relatie, maar niet op zichzelf. Daarnaast ben ik ook de kleinzoon van een streng gelovige oma van vaders kant die een sigarenzaak had en dag en nacht werkte. En de kleinzoon van een diep gelovige en spirituele Indische oma die ondanks wat er in het jappenkamp gebeurde (wat ze nooit wilde vertellen of heeft verteld) het goede probeerde te blijven zien in de mens en altijd aardig, lief en zorgzaam wilde zijn voor de ander, waarbij ook zij zichzelf vergat. Zij stierf uiteindelijk aan leverkanker (“wat heb je op je lever, oma?”).

Psycholoog

Van jongs af aan wilde ik eigenlijk psycholoog worden. Echter, door mijn ongebreidelde verlangen om alles te verklaren (de dingen achter de dingen), de ‘waarheid’ te vinden en om alle moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een “opleiding” hierin gekregen van het leven (om het maar lichtjes uit te drukken) en ben ik op het pad gebracht van regressie en reïncarnatietherapie. Tot mijn verbazing krijg ik in mijn praktijk veel cliënten die vastgelopen zijn bij hun psycholoog of in de reguliere psychotherapie. Zij verbazen zich op hun beurt, vrijwel altijd, hoe snel deze therapie voor hen werkt.

Regressietherapeut

Het verlangen om alles te verklaren en ‘de waarheid’ te achterhalen heeft inmiddels vrijwel alles wat met mijn leven te maken heeft wel aangeraakt of beroerd. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie & NLP, Spiritual Response Therapy, Mediumschap & Psychic development, Psych-K, Life between Lives, Energie Therapie en Sjamanistische ‘entheogenen’, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik opleidingen, workshops en cursussen om me te blijven ontwikkelen, bij te schaven en af te stemmen.


Wie kan er allemaal bij mij terecht?

Vaak wordt pas voor regressie- en reïncarnatietherapie gekozen als de reguliere psycholoog en zorg niet verder komt, terwijl het een breed inzetbare therapie is die snel werkt en diepgaande inzichten en heling oplevert.

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan klachten en problemen. Mijn expertise ligt niet alleen op het gebied van de bekendere klachten zoals burn-out, depressie, grote levensvragen of relatieproblemen, waarbij er goede resultaten behaald worden in een kort tijdsbestek. Maar ook wanneer jij te maken hebt met de meer onbekendere, vage, zwaardere, of ‘vreemde’ klachten, kan je rekenen op mijn specialisatie. Sterker nog, voor mij is dat allemaal niet vreemd of vaag, maar juist heel logisch (verklaarbaar).

Ook voor ondernemers, zzp’ers, coaches en therapeuten

Maar niet alleen in je privé-leven kan je baat hebben aan mijn expertise. Ben jij een ondernemer en zoek je die ingang in jezelf om eindelijk de status quo te verbreken, een zzp’er die steeds diep van binnen denkt “Dit gaat toch niet lukken”, of blokkeer jij als therapeut of coach ergens in jouw kunnen? Deze therapie is dan echt een hele boeiende reis in jezelf naar de kern van jezelf van waaruit alles ontstaan is, en daarin ben ik graag jouw gids of het nu naar de diepste dieptes is of naar jouw grootste hoogtes.

Het allerbelangrijkste voor jou en voor mij

Ik begeleid je betrokken, grondig en doortastend, maar voor mij is het meest belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder waar ik intens van geniet.


 
Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

 

Regressie- en Reïncarnatietherapie
SRN
Gediplomeerd

Hypnotherapie & NLP
NLP Life Acadamy | Martijn Groenendal
Gediplomeerd

Spiritual Response Therapy
Spiritual Response Association
Gediplomeerd

Mediumschap en Psychic development
Hemelswijs | Anoeska Coopman
Gediplomeerd

Psych-K
Rob Williams
Gediplomeerd

Life between lives
Michael Newton

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek

Meer over mij | ‘Mijn’ vorige levens

In mijn eigen regressies ben ik terug gegaan naar vele levens als sjamaan, healer en geestelijke. Ik ben advocaat geweest en rechter (en heb heel veel foute beslissingen gemaakt, omdat mijn kennis onvoldoende was, ik bevooroordeeld was of omdat mij de verkeerde kennis werd toegespeeld) Daarnaast was ik een van de grootste Griekse schrijver ooit en heb ik mijn ‘ziel’ verkocht aan de de rich and famous, waardoor ik doodongelukkig werd. Ook ‘was’ ik Paus Pius II en pleegde ik zelfmoord, omdat ik wel effe dacht dat ik alles zou veranderen in de wereld en het eigenlijk alleen maar erger werd. En ik heb als klein jongetje van dichtbij Shakespeare mogen aanschouwen en werd ik, ondanks dat ik er niks van begreep, bevangen door het ‘virus’ van leven wat hij verspreidde. Daarnaast heb ik met veel plezier voor Napoleon als legerbevelhebber gevochten cq. dorpen, steden en legers volledig vermoord en uitgemoord (en ben ik op een zeer lullige wijze zelf vermoord) en heb ik de jonge William Pitt, jongste Britse Premier ooit (en gay), mogen helpen en ondersteunen om grootse beslissingen te nemen. Maar niet alleen die levens heb ik mogen ervaren: ook heb ik vele levens als slaaf, prostituee, arbeider, gek en charlatan gehad. En ze waren niet minder bijzonder of minder belangrijk.


In de media

Lees hier mijn interview met ForYou Magazine of lees het hele magazine


Reviews