Master je droom of doel: hoe doe je dat?

Wil jij jouw droom verwezenlijken?

Wil jij je droom verwezenlijken (manifesteren) of ben je in het proces om je droom te verwezenlijken en loop je tegen blokkades aan? Of het nu een concrete droom of doel is, zoals weer goed in je vel zitten of iets minder concreet zoals ‘meer invloed, meer inkomsten, meer aanzien of meer exposure’, met deze therapie (training of coaching) kom jij weer in pole position om je droom te verwezenlijken.

Vanuit wat jij wil en hoe het dan is als je droom waarheid is, komen vanzelf tijdens de sessie die blokkades naar boven waardoor jij niet verder komt. Maar daarnaast maakt je onderbewuste ook vele positieve verbindingen aan, waardoor het jouw droom (of doel) kan verwezenlijken. Door jezelf in jouw behaalde doel of vervulde droom te positioneren, met andere woorden je BENT je droom (jullie 2 zijn 1) ga je alles vanzelf aantrekken wat met die doel of droom te maken heeft.

N.b. Het enige mysterie wat jij hoeft open te laten is het HOE (het allemaal gaat gebeuren) en het WANNEER. Dat is eigenlijk het enige spannende en het meest moeilijke eraan…

Master your mindset - Leef je mooiste (dromen en) leven

Dit zou Michael Pilarczyk’s advies aan jou zijn en wellicht dat je geïnspireerd bent geraakt door zijn optredens of boeken. Of wellicht ligt Tony Robbins of Napoleon Hill’s ‘Think and grow rich’ wel op je nachtkastje. Maar het begint allemaal wel met wens, een verlangen of een doel: met jouw droom. Maakt niet uit wat die droom is (hoe gek, onwaarschijnlijk, of niet te verwezenlijken het lijkt):

  • Je leert het belang van het hoogste wat er is in jezelf te kennen.

  • Je leert het belang om ‘beter’ te denken, ‘verder’ te denken, ‘meer’ te vragen, ‘meer’ te hebben, zelfs beter dan dat je je kan voorstellen.

Want alles wat je vraagt (bidt), zal je gegeven worden. Dus dan kan je maar meteen beginnen om het allerbeste voor jezelf (en iedereen om je heen!) te wensen of zelfs beter dan je jezelf kan bedenken, of niet? Of ben je nog steeds bezig om jezelf dat af te leren? En o ja, dan moet je het ook nog kunnen ontvangen. In bezit kunnen nemen. HET ZIJN (being it). Maar om in dat ZIJN te blijven kan je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken, of niet?


Doe het zelf: wat de grote meesters doen om hun droom te realiseren

Hoe goed al die Master Your Mind boeken en youtube filmpjes ook wel niet zijn en wat ze al voor jou hebben betekend, toch is niks mooier dan in 1x de techniek (van de grote meesters) te leren om ook écht je dromen te verwezenlijken. Regressietherapie (of mastermind training) kan je een enorme boost geven en alles wat je (tot nu toe) geleerd, ontdekt en geïmplementeerd hebt vermenigvuldigen.

In 3 uur tijd vind en doorbreek jij precies die blokkades die jou van je droom afhouden:

  • Je leert de werking van je onderbewuste en hoe het met jou communiceert.

  • Je leert hoe je blokkades opheft of doorbreekt.

  • Je leert wat de geheime truc is. Tot op de millimeter.

    En dan begrijp je hoe belangrijk het was om een droom te hebben.

Doe net zoals de grote Law of Attraction meesters dat deden en probeer het volgende een tijdje:

  • Denk en handel vanuit je doel en je doel kan niet anders dan werkelijkheid worden.

  • Het enige wat jou van jouw doel afhoudt is weerstand.

 

Alles wat je altijd al wilde hebben en dan nog véél meer

Wat het ook is wat je volledig wil masteren: het leidt je altijd automatisch naar al het andere wat er nog meer is. Als jij echt rijk wil zijn, zal jouw rijkdom je ook gezondheid en goede relaties en grote liefde voor de wereld brengen. Net zoals wanneer je ‘echt’ gezond zou zijn, je op alle vlakken van je leven ook volledige ‘gezondheid’ zal ervaren. Het gaat dus over een staat van zijn: vol van geloof en vertrouwen dat datgene wat je wil al IS. Het bestaat al, hoe gek dat ook mag klinken. Je hoeft je alleen jezelf ermee te verbinden en ermee verbonden te blijven. Maar daar gaat het denk ik soms effe mis, neem ik voor het gemak even aan. Toch? Dat is waar deze therapie dan ook in uitblinkt: de staat ervaren waarin wat je graag wenst ook werkelijkheid is. Je kan door middel van trance intunen op alle lagen van datgene wat jij wil. Intunen op de blokkades die jou van jouw doel afhouden, intunen op waar ze begonnen zijn, intunen op het exacte moment dat de blokkade begon, intunen op wat de blokkade veroorzaakte, intunen op welke gevolgen dit had op elk moment van je leven, etc. Maar je kan ook intunen op je droom die echt geworden is. Alles wat het met zich meebrengt en alle positieve gevolgen voor jou. Je kan intunen op welke reacties en effecten dit heeft op je omgeving, hoe je hun leven onbewust beter maakt, en wat daar weer het gevolg van is. De vraag is: Hoe lang kan jij in die staat blijven en dus ervan uit denken?

Lukt het zelf niet en kan je wel wat hulp gebruiken? Maak een afspraak

In het begin kan het onwennig aanvoelen. Wellicht begeef je je op een pad wat je ooit door belangrijke mensen afgeraden is. Wellicht haak je snel af omdat je het gevoel hebt dat je het ergens niet begrijpt. Maak een afspraak en ondervindt tijdens een sessie hoe het werkt om je droom te verwezenlijken, zodat je het thuis kan perfectioneren. Ik help je graag met deze techniek waarbij jouw droom tot leven komt.

Wat kan jouw droom blokkeren?

Wanneer je iedere keer van dat pad afwijkt, check dan hieronder of er iets tussen staat wat resoneert bij je en onderzoek jezelf hierop. Verander het, zie het anders, geloof dat het anders was. Maar in alles, laat het altijd vóór je werken en nooit tegen iets of iemand.

Zo kan er een zelfsabotageprogramma in het onderbewuste zitten: Wanneer iemand zijn doel bijna bereikt, gebeurt er onderbewust of om hen heen iets, waardoor het doel niet gehaald wordt. Er komt bv angst naar boven, dingen gaan er fout of men wordt opeens ziek.

Er kan een identificatieprogramma lopen in het onderbewuste, waardoor iemand bv een van zijn ouders kopieert. Moeder zat altijd vol met plannen, maar verwezenlijkte er geen een in haar leven. De zoon of dochter kopieert dit 1 op 1, zodat er een verbinding is tussen kind en ouder.

Er kan naast of onafhankelijk van bovenstaande ook een inprenting ergens in het verleden te zijn geweest. Een ouder of een buitenstaander kan op een bepaald moment iets gezegd hebben, wat rechtstreeks in het onderbewuste wordt opgenomen, zoals bv:"Het gaat je toch nooit lukken." Hoewel iemand gedacht kan hebben "Onzin, het gaat me wel lukken.", kan het toch door het onderbewuste als waar worden ervaren.

Een overtuiging kan ook een erfenis zijn van een van de ouders tijdens de conceptie of tijdens de zwangerschap. De baby is onbewust en neemt alles tijdens de conceptie en zwangerschap letterlijk over van de ouders en vooral de moeder. Wanneer moeder tijdens de zwangerschap het geloof heeft dat "het nooit gaat zoals zij willen.", wordt dat vaak 1 op 1 door het ongeboren kind overgenomen.

Je doel niet verwezenlijken kan ook voordeel bieden: Je kent wat je nu kent. Het verwezenlijken van je droom betekent ook een heel nieuw leven, met nieuwe mogelijkheden. Dit kan als angstig ervaren worden. Het oude bekende krijgt dan de voorkeur voor het onbekende en soms angstige nieuwe.