In jouw probleem zit ook de oplossing

Kraak eindelijk de code van je klacht of probleem

Zonder omwegen rechtstreeks naar de oorsprong en de kern van je probleem

Zonder omwegen rechtstreeks naar de oorsprong en de kern van je probleem

Elk probleem, klacht of trauma is ooit ergens begonnen. Of het nu op je 38e, 13e, of 1e jaar was, of in de genen van je voorouderlijke lijn zit of dat het ergens in een vorig leven ontstaan is: Regressietherapie en Reïncarnatietherapie brengt je middels trance rechtstreeks terug naar het exacte moment waarop jouw probleem ontstaan is en naar de absolute kern van je probleem, zodat jij op alle vlakken (mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel) het eindelijk kan begrijpen, doorwerken en verwerken (helen).

Zo simpel is het. Of je nu in een depressie, burn-out of met grote levens- en zingevingsvragen zit of dat je onderneming of relatie om een of andere manier niet loopt: met regressietherapie en reïncarnatietherapie kom je altijd bij de bron uit waardoor je probleem ontstaan en gebleven is en kraak je ALLE codes van je probleem. Fantastisch toch?

Deze therapie werkt daarom altijd met de kern van je probleem, dus het echte probleem, en niet met het symptoom (het probleem wat door het probleem kwam). Hierdoor is het een kortdurende, effectieve en sterk inzichtgevende therapie. Deze therapie wordt daarom dan ook vaak niet voor niets in de therapiewereld gezien als de koning van alle therapieën. En het maakt jou tot koning van jouw leven.

Hoe werkt regressietherapie en reïncarnatietherapie?


Bepaal zelf weer de koers van je leven

Bepaal zelf weer de koers van je leven

NOOIT MEER DOELLOOS RONDDOBBEREN IN JE PROBLEEM OF TRAUMA

Elke beslissing of keuze (oorzaak) heeft een gevolg. In je onderbewustzijn (diep van binnen) zitten er dan ook jammer genoeg tal van gedachten, overtuigingen, onverwerkte emoties en strategieën die niet vóór jou werken maar tégen jou werken waardoor je niet vooruit komt.

Ervaringen of gebeurtenissen uit het verleden die niet bevredigend zijn afgelopen of nog steeds ‘onaf’ zijn, werken op allerlei vlakken door in het hier en nu, zoals angst, verborgen verdriet, wanhoop, boosheid en (zelf)haat. Deze kunnen na verloop van tijd, wanneer je strategieën niet meer werken, voor nog grotere problemen zorgen op weer andere vlakken in je leven. Echter, met je dagelijkse, wakkere bewustzijn en in je eentje kom je hier niet zo gemakkelijk bij of vanaf…

Wordt weer de kapitein van je leven

Tijdens de sessie zijn jij en je onderbewustzijn de beste therapeuten en coaches voor elkaar. Samen sporen jullie precies die blokkade(s) op waardoor het probleem ontstaan is en wat je nu zo in de weg zit en saboteert. Je onderbewustzijn geeft je zelfs antwoord op vragen als:“Waarom moest mij dit overkomen?” of “Waarom kom ik maar niet van mijn probleem af?”.

Stap voor stap krijg jij in te zien wat er op alle lagen van je zijn gebeurde en wat je bent gaan doen om het te dempen, weg te drukken, te ontwijken of ontkennen. Stap voor stap merk je dat je die ervaring nu bewust en onderbewust los kan laten en dat de energie die in het probleem ging zitten nu voor je gaat werken. Anders gezegd krijg jij eindelijk wind mee.

Hierna kan jij vanuit wie je echt bent, zonder al die saboterende lagen, weer koers zetten richting wat jij echt wil. Naar iets anders wat je wil bereiken, waar je van droomt, wat goed voor jou zal zijn. Met andere woorden word jij weer de baas over je onderbewuste in plaats van dat je onderbewuste de baas is over jou. En daar worden jij en de wereld beter van. Prachtig toch? 

Ontdek hoe een regressie en reïncarnatietherapiesessie gaat


DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN VAN REGRESSIETHERAPIE EN REÏNCARNATIETHERAPIE 2.0

Je droom of doel werkt altijd voor je

Wat regressie- en reïncarnatietherapie zo uniek maakt is dat je de mogelijkheid krijgt om zelf je leven te helen en te veranderen. Door je bewustzijn te veranderen, verander je wat je aantrekt. En als je eenmaal begrijpt hoe dat werkt en hoe je dat doet, word jij automatisch de schepper van je eigen leven en ga je automatisch bewuster leven. En als je bewuster leeft, ga je bewust en onbewust meer goede keuzes maken en krijg je automatisch meer positieve verlangens, doelen en dromen. Met andere woorden: Hoe meer jij jezelf toestaat om je verlangen, droom of doel te verwezenlijken (of om van je problemen af te komen), hoe meer positieve veranderingen er in je leven zullen plaatsvinden.

Jouw wens, droom of doel opent dus de poorten naar jezelf, waar de echte schatkamer is. Altijd een win-win situatie dus.

ongekende-mogelijkheden-regressietherapie-reincarnatietherapie

Dus als je een vraag of een wens hebt als:”Ik wil nog beter worden in mijn vak of als coach.”, “Ik wil als ondernemer een fantastisch bedrijf neerzetten, maar ik weet niet wat de juiste stap is” of “Ik wil meer inkomsten met mijn bedrijf”, ook dan kan deze therapie of coaching in Noordwijk een fantastisch hulpmiddel zijn om de blokkades op je pad te vinden en te verhelpen. Door alle weerstanden op het behalen van je doel te onderzoeken en weg te halen, moet je doel zich wel realiseren of zelfs beter dan je je van tevoren had kunnen bedenken. Want zo werkt de wet van manifestatie.

Meer van jezelf met reïncarnatietherapie 2.0 | De overige 90% van je brein

Uiteindelijk is iedereen dus een winnaar en heeft iedereen dus een Tony Robbins, Deepak Chopra, Louise Hay of een Oprah Winfrey in zich. Maar je wil hen niet worden maar jezelf. Alles wat je daarvoor nodig hebt is jouw verbeelding. Echter, door je opvoeding ben je het waarschijnlijk alleen vergeten dat het bestond of is het je afgeleerd: jouw eigen innerlijke wereld (verbeelding) schept jouw realiteit. Maar als zelfs Albert Einstein zegt dat zijn grootste ontdekking (naast de Liefde) zijn verbeelding was, wie moet je dan geloven? Reïncarnatietherapie 2.0 en jouw voorstellingsvermogen brengen je overal waar je wil zijn. Zelfs daar waar je nooit dacht te komen. Of daar waarvan je nooit had gedacht dat het bestond. Niet om even 2 uurtjes bij je partner en je kinderen weg te zijn en jezelf een leuk verhaaltje voor te schotelen, maar om weer te ontdekken wie je echt van binnen bent en dat dan vóór je te laten werken. Want datgene wat jij al die tijd zoekt, zoekt jou ook. Leer de oneindige mogelijkheden van jezelf en je verbeelding kennen en gebruiken.

Ontdek het en Test jezelf met Reïncarnatietherapie 2.0 of Back to the Future of vind hier de gouden tips van Einstein en andere leraren en meesters die jou voor zijn gegaan.DE VOORDELEN VAN REGRESSIETHERAPIE en Reïncarnatietherapie


JE KRIJGT TOEGANG

Je krijgt toegang tot het precieze moment waarop jouw probleem of trauma ontstaan is en tot de kern van je probleem.JE KRIJGT NIEUWE INZICHTEN

Je krijgt nieuwe inzichten in hoe je probleem ooit ontstaan is, waar het probleem vast is gaan zitten en hoe het daarna heeft doorgewerkt in je leven.


#medical-box.png

JE KRIJGT DE TOOLS VOOR HELING

Je krijgt de tools om alle beperkende en saboterende gedachten, strategieën, vastzittende emoties, negatieve patronen, handelingen en overtuigingen los te laten, zodat je weer je natuurlijke zelf kan zijn.


vernieuwd enthousiasme.png

JE KRIJGT EEN VERNIEUWD ENTHOUSIASME IN JEZELF

Je krijgt een vernieuwd enthousiasme in hoe jouw ziel, lichaam en geest verbonden zijn en in hoe het universum (voor jou) werkt. Daarnaast zullen er ook opeens héél veel kwartjes tegelijk binnen te vallen.Wie kan er allemaal bij mij terecht?

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan klachten en problemen. Mijn expertise ligt niet alleen op het gebied van de bekendere klachten zoals burn-out, depressie en grote levensvragen, waarbij er goede resultaten behaald worden in een kort tijdsbestek. Maar ook wanneer jij te maken hebt met de meer onbekendere, vage, zwaardere, of ‘vreemde’ klachten, kan je rekenen op mijn specialisatie. Er is dan ook niet veel wat ik nog niet heb gehoord: of het nu dwanghandelingen zijn of dat iemand stemmen hoort, contact heeft met buitenaardse wezens of bijvoorbeeld ‘denkt’ dat haar oma nog bij haar is, het maakt niet uit. Sterker nog, voor mij is dat allemaal niet vreemd, maar juist heel logisch.

Ook voor ondernemers, zzp’ers, coaches en therapeuten

Arthur de Jong | Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong | Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Maar niet alleen in je privé-leven kan je baat hebben aan mijn expertise. Ben jij een ondernemer van twaalf ambachten en dertien ongelukken, een zzp’er die steeds diep van binnen denkt “Dit gaat toch niet lukken”, of blokkeer jij als therapeut of coach ergens in jouw kunnen? Deze therapie is dan echt een hele boeiende reis in jezelf naar de kern van jezelf (en het daadwerkelijke probleem) van waaruit alles ontstaan is, en daarin ben ik graag jouw gids of het nu naar de diepste dieptes is of naar jouw grootste hoogtes.

Journey to Love voor singles of voor wie de liefde wil herontdekken

Daarnaast ben ik de enige in Nederland onder de regressie- en reïncarnatietherapeuten die de Journey of Love doet. Tijdens deze ‘reis’ ga je rechtstreeks terug naar je allergrootste liefde in een vorig leven en trek je die aan in je huidige leven, zonder dat je allerlei cursussen en trainingen hoeft te volgen. Want het zit allemaal net even iets anders in elkaar dan de meeste therapeuten en coaches je doen geloven en het kan dus allemaal veel makkelijker.

Het allerbelangrijkste voor jou en voor mij

Ik begeleid je betrokken, grondig en doortastend, maar voor mij is het meest belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder waar ik intens van geniet.
 

 

De belangrijkste voordelen van Regressie- en Reincarnatietherapie zijn:

  • Je behaalt verbluffende resultaten in korte tijd

  • We pakken jouw probleem bij de wortel aan

  • We draaien het probleem juist om naar het positieve (hoe gek dat nu ook klinkt)

  • Je problemen gaan vóór je werken (Ja, echt waar)

  • Je leert jezelf en hoe de wereld werkt meteen een stuk beter kennen en begrijpen


 

REGRESSIETHERAPIE EN REÏNCARNATIETHERAPIE ZIJN O.A. GESCHIKT VOOR:

 

LICHAMELIJKE, EMOTIONELE OF MENTALE PROBLEMEN EN KLACHTEN, ZOALS:

Afvallen, Angsten. Burn-out, Chronische en levensbedreigende ziekten, Depressie, Dwanggedachten en dwanghandelingen (OCD), Klachten zonder medische of psychologische verklaring, Lichamelijke klachten zonder duidelijke medische verklaring, Relatieproblemen, Slaapproblemen, Stemmen horen, Stress, Vastzittende gevoelens en 'vage' en verspringende klachten, Verslavingen, Werkrelatieproblemen

DOELEN, VERLANGENS, WENSEN EN DROMEN:

SPIRITUELE PROBLEMEN, ZOALS:

  • Weten wie je bent en wat je hier komt doen

  • Inzicht in hoe karma (niet) werkt

  • Hoogsensitiviteit voor je te laten werken ipv tegen je

  • Hoe werkt het universum en mijn eigen brein/onderbewustzijn

Lees hier over ervaringen en voorbeelden van therapiesessies