coaching++.jpg

Mental Coaching & Therapie – Heb Ik Dat Nodig Als Ondernemer?

VERGEET HET PROBLEEM: WAT IS JE DOEL?

Ik weet wat mijn doel is, maar er zit een groot gat in de weg

Ik weet wat mijn doel is, maar er zit een groot gat in de weg

Mental coaching (training) of therapie, kan dat iets voor mij zijn? Wanneer je als ondernemer, ZZP’er of kleine zelfstandige je hele hart, ziel, zaligheid en geloof die je in je had in je bedrijf hebt gestopt en dan toch... op een of andere manier lukt het of iets niet of is het ergens niet bevredigend: Gefeliciteerd! Je bent op jouw eigen next level aangekomen. Dus dé tijd om alle blokkades te elimineren en nog groter en beter te denken en te zijn dan dat je ooit hebt gedaan.

Regressietherapie en reïncarnatietherapie kan jou als ondernemer, ZZP’er, coach of therapeut helpen om alle blokkades die jou van je doel afhouden te elimineren, zodat jouw droom vrijelijk kan stromen en doelen of nieuw gestelde doelen gemakkelijker behaald kunnen worden. Daarnaast geeft het je de juiste mindset of successchema om overal en altijd te slagen. Het enige wat het van je vraagt is om een laagje dieper te gaan en het proces te vertrouwen. Daarna heb je nog een heel leven om het af te zeiken, te negeren of te saboteren… ;-) Test jezelf en ondervind of onderstaande je kan helpen!


TEST JEZELF: DE 3 BELANGRIJKSTE VRAGEN VOOR JOU ALS ONDERNEMER, COACH, THERAPEUT OF ZELFSTANDIGE

#Motivation-B.png
  1. Wat is je doel, verlangen of droom precies?

  2. Wat zou je dan allemaal ervaren als jouw doel of droom waarheid is?

  3. Wat zou er allemaal in je leven veranderen als dat zo is?

Met andere woorden: Jij als ondernemer, ZZP’er, coach of therapeut plaatst jezelf in het gevoel en de ervaring die optreedt wanneer jouw doelen bereikt zijn.

 
  • Hoe voelt dat?

  • Wat denk je over jezelf?

  • Hoe denk je over anderen?

  • Wat zou je doen en denken (over jezelf) wat je nu niet doet?

  • Hoe zou je omgeving op je reageren?

  • Hoe voelt je lichaam dan?


GOED ZO! Je herinnert het je weer! Als je volhardt en blijft geloven in die staat van zijn, ondanks wat ‘de wereld’ je nu laat zien, zal alles in je wereld veranderen en heb je helemaal geen coach of therapie nodig!

Dan de bonus vraag voor jou: In hoeverre gun jij dit jezelf en geloof jij dat dit zo kan zijn? Mocht je daarmee wel wat hulp kunnen gebruiken, lees dan hieronder wat deze therapie (ók, noem het coaching++) voor jou kan betekenen en hoe het je gaat helpen:


HOE WERKT DEZE THERAPIE (COACHING++) VOOR JOU?

“NIEUWE VERBINDINGEN MAKEN IN HET ONDERBEWUSTE VAN DE ONDERNEMER”

Ontdek wat je met je meesjouwt wat jou van je doel afhoudt en laat voor je werken.

Ontdek wat je met je meesjouwt wat jou van je doel afhoudt en laat voor je werken.

Met coaching/regressietherapie vertrek jij vanuit de toestand waarin jouw droom bereikt is. Vanzelf komen die dingen naar boven waarin jij geblokkeerd bent. Hierna ga jij als ondernemer terug naar het allereerste moment waarin je geblokkeerd raakte, en waardoor je nu je droom niet kan manifesteren, om het te helen.

Zo kan je bijvoorbeeld ‘iets’ van je ouders en/of omgeving geleerd hebben met betrekking tot het ingebrachte probleem. Zo kan een ondernemer, die enkel en alleen klanten binnenhaalt als die kei- en keihard werkt, onderbewust van zijn vader hebben meegekregen dat “Geld niet aan bomen groeit”, “Als je klandizie wil, moet je ze zelf binnen zien te halen.” of “Als je iets wil, moet je er keihard voor werken. Niks komt vanzelf”. Wellicht dat je denkt? Ja, maar dat is echt te simpel! Mijn vader heeft mij écht niet gehypnotiseerd (of behekst) met die onzin! Heel begrijpelijk, maar het is soms echt zo simpel. Vooral wanneer je weet dat je op zo’n moment bang was en bijvoorbeeld tegen hem opkeek, waardoor die boodschap (hypnotische suggestie) rechtstreeks aangenomen en overgenomen is en daardoor jóuw programma wordt waarnaar je (onderbewust) gaat leven en handelen. Deze therapie spoort in tegenstelling tot andere therapieën, deze blokkades en niet helpende overtuigingen snel op, waarna er een andere positievere overtuiging aangemaakt kan worden. Dus je wordt dus juist uit de hypnose gehaald van degene die jou het geleerd heeft (onthekst) en je kan nu zelf als meester over jouw onderbewuste bepalen wat je zelf wil geloven. Maar misschien dat je nu ook denkt: “Ja, maar dat is echt te simpel!”. Waarschijnlijk ben je dan gehypnotiseerd met de gedachte dat je geen keuze hebt of dat jouw keuze er helemaal niet toe doet. Ook die komt ergens vandaan…

WELKE BLOKKADES EN NEGATIEVE OVERTUIGINGEN KAN EEN ONDERNEMER HEBBEN?

• De ondernemer gelooft eigenlijk niet dat het doel behaald kan worden.
• De ondernemer ziet bepaalde beren op de weg die eerst weggenomen dienen te worden.
• De ondernemer heeft een moeizame relatie met personeel of klanten.
• De ondernemer heeft moeite om zakelijke transacties tot stand te laten komen.
• De ondernemer heeft moeite om een steady flow aan inkomsten te generen.
• De ondernemer heeft het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen of op een stuurloos schip te staan.
• De ondernemer heeft het gevoel dat ie niks kan inbrengen tegen de concurrentie.
• De ondernemer wil zijn bedrijf uitbreiden, maar ‘iedere keer gaat alles mis’ (self fulfilling prophecy)

EN HOE GAAN WE NU TE WERK DAN?

Allereerst bespreken we in het eerste half uur tot een uur je gewenste toestand, je doel of je droom en brengen we die in kaart. Maar je mag ook vanuit het probleem praten, bijvoorbeeld waarom het maar niet lukt om nieuwe klanten binnen te halen of waarom je die promotie nooit krijgt. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een doel, een toestand, die impliceert dat aan jouw doel (wens) voldaan is.

Hierna gaat de relaxfauteuil ook echt op de relaxstand, waarbij je vrijwel volledig achterover liggend je ogen dichtdoet en je je totaal (dus mentaal, emotioneel, lichamelijk) verbindt met je doel, droom of gewenste toestand in een toekomstige scene waarin alles wat jij wil ook zo is. Als vanzelf komen precies die blokkades en ervaringen (en van daaruit alle emoties en gedachten) naar boven die jou hiervan vandaan houden of eruit proberen te ‘halen’. (En anders had je eigenlijk helemaal niet hoeven komen…). Zelfs blokkades waar je nóóóit aan gedacht zou hebben en die door het gros van de (business)coaches geeneens opgemerkt zouden worden. Aan jou is het om de blokkade of ervaring die naar boven komt te helen. En hoe lang dat duurt is aan jou.

JOUW ONDERNEMERS DOEL: “HET DOEL WERKT VÓÓR JE, NIET TÉGEN JE.”

Je doel is een staat van zijn. Verbind je met je doel, neem alle weerstand weg en je doel ‘IS’. Je onderbewuste leidt je vanzelf naar je doel, makkelijk, moeiteloos en met veel plezier, waarna je je weer een ander doel kan stellen.” Dat is het leven. De wonderlijke wereld van jouw verbeelding en creatie, zoals Einstein zei. Dus elimineer de angst. Volledig. En denk, voel en handel vanuit je droom of doel. Niet meer doelloos mediteren. Jij creëert en manifesteert je eigen hemel op aarde. Test het uit. Test jezelf.

“Whatever you hold in your mind on a consistent basis is exactly what you will experience in your life.”
— TONY ROBBINS - COACH, SPREKER, SCHRIJVER

DE VOORDELEN VAN REïncarnatieIETHERAPIE 2.0 VOOR EEN ONDERNEMER

ONDERNEMER HEEFT VOORDELEN BIJ REÏNCARNATIETHERAPIE 2.0

Er zijn legio voorbeelden van ondernemers, ZZP’ers en kleine zelfstandigen zoals therapeuten en coaches die voordelen hebben geput uit reïncarnatietherapie. In eerste instantie misschien een vaag begrip, echter velen gingen je reeds voor.

Wanneer een ondernemer eigenlijk nooit echt succes heeft ervaren, kan het enorm helend werken door naar een vorig leven te gaan, waarin hij of zij wél een ondernemer was met héél veel succes. (Geloof je niet in vorige levens, zie het dan als jouw unieke fantasie)

ONDERNEMEN EN SUCCES

De ondernemer kan dan in dat vorige leven (en dus tegelijkertijd in het nu) ervaren hoe het is wanneer hij succes heeft en waarom alles voor de wind gaat. Hij ervaart wie hij dan is, hoe die zich door het leven begeeft en op situaties reageert, hoe bepaalde gebeurtenissen uiteindelijk positief kunnen uitpakken, etc. Hij zal gelijkenissen zien met zijn huidige leven en huidige professie. En ook al gelooft de ondernemer niet in vorige levens, het is bewezen dat het onderbewuste alle positieve sensaties, gedachten en overtuigingen gewoon aanneemt. Na 17 seconden begint jouw onderbewuste zich met datgene wat jij aanbiedt te verbinden. Na 60 seconden neemt je onderbewuste het als ‘waar’ aan, waardoor het die ervaringen in je leven gaat aantrekken (als een magneet). Ook begin je mogelijkheden te zien daar waar je ze eerst niet zag (of voelde). En na die 60 seconden is the sky the limit.

NIEUWE ERVARINGEN VOOR ONDERNEMERS

Wow. Als dit mogelijk is, dan…

Wow. Als dit mogelijk is, dan…

Deze nieuwe ervaringen maken dus nieuwe verbindingen in het onderbewuste aan, waardoor het gemakkelijker wordt voor de ondernemer om dit weer als 'natuurlijk' te ervaren en nieuwe positieve ervaringen aan te trekken. Echter, komt er in dat vorige leven vaak ook het onderliggende probleem naar voren. Zo kan de ondernemer in het vorige leven zoveel succes gehad hebben dat het succes met hem op de loop ging en zijn leven stuurloos raakte, waardoor hij zichzelf en bijvoorbeeld zijn geliefde(n) kwijtraakte.

Het onderbewuste zal dan in het huidige leven bij succes zeggen:"Stop! Dit pad wil je niet in, want dan gaat het fout met je leven." Het onderbewuste heeft geen keuze en doet wat het is opgedragen door het bewuste en saboteert je leven met een positieve intentie (die jij al lang en breed niet meer kunt herinneren). Gevalletje goed bedoeld, maar nu werkt het eigenlijk tegen je.

GELOOF EN VERTROUWEN

Bewust kan jij als ondernemer jouw onderbewuste opnieuw instrueren, omdat je het geloof en vertrouwen hebt dat het nu niet meer zal gebeuren en dat het juist fijn is om succes te hebben. Je weet het weer, je ziet het weer, je gelooft het weer. Na zo'n sessie gebeuren er al vaak heel veel positieve dingen voor de ondernemer. Energie die in het niet- hebben ging zitten of in kei- en keihard op onnatuurlijke wijze werken om iets te bereiken, gaat opeens stromen. Ben je niet benieuwd wat er dan allemaal voor (onverwacht) mooie dingen kunnen gebeuren?

 

Ben je klaar om naar jouw next level te gaan? Doe het juiste. Doe wat werkt.

Ontdek en gebruik die andere 90% van je onderbewustzijn

Ontdek en gebruik die andere 90% van je onderbewustzijn

Dus de vraag of mental coaching en therapie noodzakelijk zijn voor jou als ondernemer, daar kunnen we kort over zijn. Ja, ja en ja. Dit betekent niet dat je dagelijks gecoacht hoeft te worden. Eigenlijk is één sessie al genoeg. Maar oke, oke, als je meer sessies wilt doen, is dat ook goed natuurlijk. We zouden dan een heel kort traject kunnen neerzetten in 2 tot 4 weken. Met een max van 8 sessies, hoewel ik het echt bijzonder zou vinden als je dat aantal nodig zou hebben of zou halen. In deze korte periode dat jij voelt dat je dus ondersteuning kunt gebruiken, is het hebben van een mental therapeut (oké coach) een hele fijne bonus.

Wat ik je wel nu alvast kan meegeven is dat je er altijd achter zal komen dat je droom, doel of gewenste toestand altijd vóór jou werkt en niet tégen je ;-) Maakt het al een stuk leuker, toch? Ik kan er enorm van genieten wanneer ondernemers die talloze cursussen en workshops hebben gedaan, zoals bijvoorbeeld mindfulness, time-management, mindset trainingen of roadmap to succes, wat ze op een of andere manier niet volledig kunnen implementeren, wel volledig begrijpen en voor zich kunnen laten werken, nadat ze deze therapie (ok, noem het coaching ++) hebben ‘uitgeprobeerd’ in het kader van ‘out of the box’ denken.

Ben jij als ondernemer, ZZP’er of kleine zelfstandige klaar om af te rekenen met al die tegenslagen en om jezelf en je onderneming naar een hoger plan te tillen? Ben je klaar om je droom te verwezenlijken?

Maak een afspraak voor een regressietherapiesessie (oké businesscoachsessie, mental coachingsessie, mastermindsessie, wat jij wil), of lees hier enkele voorbeelden van andere ondernemers.

Helemaal klaar, beslissing genomen en je wil nu een afspraak maken? Vul onderstaand bericht in en ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Naam
Super dat je voor deze coaching++ hebt gekozen! Als je 3 data voorstelt waarop jij beschikbaar bent, dan mail ik je zsm terug.