Van al mijn ontdekkingen was mijn ontdekking van de Liefde de grootste. - Albert Einstein -

Van al mijn ontdekkingen was mijn ontdekking van de Liefde de grootste. - Albert Einstein -

Als tijd niet bestaat, zoals Albert Einstein beweerde, dan is het dus altijd hier en nu. En als alles energie is, zoals hij ook beweerde, bestaat alles wat je wil of zoekt uit energie. Combineren we zijn twee beweringen, dan bestaat alles wat je zoekt dus hier en nu. En als je dus iets wil (zijn/hebben), hoef je er enkel energetisch contact mee te maken om het te hebben of te zijn. Volg je Einstein nog?

“Dus als je iets wil ‘hebben’, moet je datgene zijn”

Je hoeft er dus alleen contact mee te maken en dan datgene energetisch te ‘zijn’ wat je wil of zoekt. Dus als je geen geld hebt, verbind je je met de energie dat je wel geld hebt. Als je niet voor jezelf durft op te komen, verbind je je met de energie dat je wel voor jezelf durft op te komen. En om daar te komen en te blijven heb je bewustzijn, verbeelding en geloof nodig.

(Her)ontdek jouw ongekende en ongelimiteerde mogelijkheden

Dus als je eenmaal begrijpt hoe het zit en hoe het werkt, zijn je mogelijkheden eindeloos

Reïncarnatietherapie, jouw verbeelding en je (onder)bewustzijn brengen jou naar de diegene die jij wil zijn.

 • Wie zou jij dus willen zijn? Daar hoort een bepaald gevoel en ervaring bij

 • Wat zou je willen hebben? Een Ferrari? Daar hoort een bepaald gevoel en zijn bij

 • En wie ervaart en is dat gevoel wat erbij hoort? Jij

Mooi zo… Welkom bij JeZelf

Ga een stap verder, door alle illusies en wat je voorheen is geleerd heen. En ontdek jezelf: de bron van alles.

Ga een stap verder, door alle illusies en wat je voorheen is geleerd heen. En ontdek jezelf: de bron van alles.

 

Ontvouw jezelf 12 dimensionaal Met reïncarnatietherapie

Veel mensen gaan ervan uit dat wanneer dit huidige leven niet zo glorieus is of veelzeggend, dat hun vorige levens dat ook zullen zijn of nog erger. Immers, men denkt dat ontwikkeling en groei (door alle levens heen) een rechte lijn is. En dat is het zeer zeker 100% niet. De eerste regressie- of reïncarnatietherapeut die dat ontdekt moet nog gevonden worden.

 • Ben jij bereid om erachter te komen wie jij ‘geweest’ bent?

 • Wil je leren hoe het universum en je onderbewustzijn werken en hoe je het voor je kan laten werken

 • Wil je meer focus op het nog ongeziene en onontdekte van je positieve talenten

 • Wil je vergeten talenten herinneren of aanboren?

 • Wil je nieuwe geloofsovertuigingen installeren die voor je werken

 • Wil je meer geloof en vertrouwen in je nieuwe werkelijkheid als persoon

 • Kortom: Wil je meer en meer en meer vanuit je hart leven?

Als jij in het proces zit om antwoorden te vinden op vragen als wie je bent, wat je hier komt doen, wat je talenten zijn, wat er echt allemaal mogelijk is in je leven of waarom jou bepaalde dingen overkomen, is het eigenlijk tijd om dieper in jezelf te gaan dan je ooit bent gegaan. Tijd om die andere 90% van jezelf te ontdekken.

Wellicht is het een onbekend terrein voor je en voel je angst om die diepe duik in jezelf te maken. Wellicht voel je dat er ‘meer’ is dan je tot nu toe ervaren hebt, maar houdt iets je tegen. Wellicht heb je al heel veel ‘werk’ aan jezelf gedaan, maar mis je misschien toch iets of voelt er iets nog niet bevredigend. Dan kan reïncarnatietherapie alle sluiers oplichten en je de antwoorden geven waar je zo naar gezocht hebt.

 

(Her)ontdek jouw ongekende en ongelimiteerde mogelijkheden

Ontwaak in jezelf. Word jezelf meer en meer.

Ontwaak in jezelf. Word jezelf meer en meer.

Doorbreek de negatieve spiraal en check in op waar je eigenlijk wil zijn. Jouw enige taak is om dit gevoel en deze staat te herinneren, zodat het voor je kan gaan werken. Dat kan je alleen doen of je vindt iemand die je daarmee kan helpen. En wat voor mooiere manier dan regressie- en reïncarnatietherapie, de manier om in trance te reizen naar daar wie je wil zijn.

Met andere woorden: Hoe meer jij jezelf toestaat om je droom of doel te verwezenlijken, hoe meer blokkades er onderweg opgeruimd zullen (moeten) worden en hoe meer positieve veranderingen er in je leven zullen plaatsvinden. Jouw droom of jouw wens opent dus de poorten naar jezelf, waar de echte schatkamer is. Altijd een win-win situatie dus.

Ga op een helende reis (spiritual journey) naar jouw bron van rijkdom. Open jezelf en ontdek jezelf, je unieke gaven om meer en meer van jezelf te ervaren. Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling to the max. Je snapt het weer. Je voelt het weer.