OVER DE THERAPEUT

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster. Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Van burn-out tot en met ‘rare/vage’ klachten

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan klachten en problemen. Van de bekendere klachten zoals burn-out of relatieproblemen tot en met meer onbekendere, zwaardere, vage of ‘rare’ klachten, trauma’s of problemen. Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord: (seksueel) misbruik, stalking, dwanghandelingen, zelfmoordgedachten of stemmen horen, om maar wat te noemen.

Voor mij is het belangrijkste dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.
 
 

  Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

-Regressie- en Reïncarnatietherapie, SRN Gediplomeerd

-Spiritual Response Therapy, Spiritual Response Association, Gediplomeerd

-Mediumschap en Psychic development, Hemelswijs Amsterdam, Gediplomeerd

-Psych-K, Bruce Lipton Gediplomeerd

-Life between lives, Michael Newton

-Hypnotherapie & NLP, Martijn Groenendal Gediplomeerd

 

Reviews

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek