Over mij

Aangenaam, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Arthur de Jong, 43 jaar, gediplomeerd Regressie- en Reïncarnatietherapeut, en woonachtig in Noordwijk. Daarnaast heb ik ook diploma’s in Hypnotherapie & NLP, Spiritual Response Therapy, Mediumschap & Psychic development, Psych-K en Life between Lives.

In 1975 ben ik geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster. Door mijn ongebreidelde drive en enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Mijn beste jeugdvriend raakte aan de drugs om zijn verdriet weg te drukken. Echter, de jarenlange focus was puur op zijn drugsgebruik gericht en niet op het daadwerkelijke probleem (geadopteerd zijn, angst voor ouders, niet gezien worden, enkel de focus op goede cijfers, het totaal niet emotioneel zijn van de ouders, wegdrukken van gevoelens, imago van de familie hoog houden). Dat zorgde ervoor dat hij zich ‘afscheidde’ en een schizofrene stoornis kreeg. Ik zag wat er gebeurde, maar had niet de tools om hem te helpen. Middels meerdere bovengenoemde studies, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven, zodat niks mij ontgaat en ik op allerlei soorten problemen kan inspringen en een oplossing kan bieden.

Wie kan er allemaal bij mij terecht?

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan klachten en problemen. Mijn expertise ligt niet alleen op het gebied van de bekendere klachten zoals burn-out, depressie en grote levensvragen, waarbij er goede resultaten behaald worden in een kort tijdsbestek. Maar ook wanneer jij te maken hebt met de meer onbekendere, vage, zwaardere, of ‘vreemde’ klachten, kan je rekenen op mijn specialisatie. Er is dan ook niet veel wat ik nog niet heb gehoord: of het nu dwanghandelingen zijn of dat iemand stemmen hoort, contact heeft met buitenaardse wezens of bijvoorbeeld ‘denkt’ dat haar oma nog bij haar is, het maakt niet uit. Sterker nog, voor mij is dat allemaal niet vreemd, maar juist heel logisch.

Ook voor ondernemers, zzp’ers, coaches en therapeuten

Maar niet alleen in je privé-leven kan je baat hebben aan mijn expertise. Ben jij een ondernemer van twaalf ambachten en dertien ongelukken, een zzp’er die steeds diep van binnen denkt “Dit gaat toch niet lukken”, of blokkeer jij als therapeut of coach in jouw kunnen? Deze therapie is dan echt een hele boeiende reis in jezelf naar de kern van jezelf (en het daadwerkelijke probleem) van waaruit alles ontstaan is, en daarin ben ik graag jouw gids of het nu naar de diepste dieptes is of naar jouw grootste hoogtes.

Het allerbelangrijkste voor jou en voor mij

Ik begeleid je betrokken, grondig en doortastend, maar voor mij is het meest belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder waar ik intens van geniet.
 
 Belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van Regressie- en Reincarnatietherapie zijn:

  • Je behaalt verbluffende resultaten in korte tijd

  • We pakken jouw probleem bij de wortel aan

  • We draaien het probleem juist om naar het positieve (hoe gek dat nu ook klinkt)

  • Je problemen gaan vóór je werken (Ja, echt waar)

  • Je leert jezelf en hoe de wereld werkt meteen een stuk beter kennen

 
 
 
Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Regressie- en Reïncarnatietherapie
SRN
Gediplomeerd

Spiritual Response Therapy
Spiritual Response Association
Gediplomeerd

Hypnotherapie & NLP
NLP Life Acadamy | Martijn Groenendal
Gediplomeerd

Mediumschap en Psychic development
Hemelswijs
Gediplomeerd

Psych-K
Bruce Lipton
Gediplomeerd

Life between lives
Michael Newton


In de media

Lees hier mijn interview met ForYou Magazine of lees het hele magazine


Reviews

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek