logo-praktijk-voor-regressie-en-reincarnatietherapie-bollenstreek.png

Welkom

bij Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

in het probleem zit ook de oplossing_.png

In het probleem zit ook de oplossing

Kraak eindelijk
de code van je klacht
of probleem

Zo simpel is het. Of je nu in een depressie, burn-out of met grote (levens)vragen zit of dat je bedrijf om een of andere manier niet loopt: deze therapie kraakt ALLE codes van je probleem en geeft je de oplossing. Fantastisch toch? Regressie-en reïncarnatietherapie wordt daarom dan ook vaak niet voor niets in de therapiewereld gezien als de koning van alle therapieën.

Zit je met vragen als “Hoe en wanneer is mijn probleem ooit ontstaan?“, “Waarom moest mij dit overkomen?” of “Waarom kom ik maar niet van mijn probleem af?”, dan zal je wellicht wel blij worden dat deze beantwoord worden met (en tijdens) deze therapie. Daarbij werkt deze therapie tegelijkertijd op alle vlakken (mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel) en altijd met de kern van het probleem, dus het ECHTE probleem, en niet met het symptoom. Dus niet het probleem wat door het probleem kwam. Daardoor is het een kortdurende en effectieve therapie.

Maar ook als je een diep trauma of een vaag, raar of vreemd probleem hebt waarvan jij het idee hebt dat je er nooit grip op zal krijgen, kraak je met deze therapie alle codes. Het enige wat van jou gevraagd wordt is om echt open te staan voor jezelf en dat je de wil hebt om zelf te helen.

Wellicht dat je nu wel wil weten hoe deze therapie werkt? 

 

Nooit meer doelloos ronddobberen in je probleem of trauma

Wordt weer de kapitein
van je leven

In je onderbewuste zitten er tal van gedachten, overtuigingen, strategieën en onverwerkte emoties die niet vóór jou werken maar tégen jou werken en je dus saboteren. Ervaringen of gebeurtenissen uit het verleden die niet bevredigend zijn afgelopen of nog steeds ‘onaf’ zijn, werken op allerlei vlakken door in het hier en nu, zoals verborgen verdriet, wanhoop, boosheid en (zelf)haat. Deze kunnen na verloop van tijd, wanneer je strategieën niet meer werken, voor nog grotere problemen zorgen op weer andere vlakken in je leven. Een emotioneel probleem kan voortwoekeren en zich in bijvoorbeeld lichamelijke, mentale of relationele klachten uiten of andersom. Echter, met je dagelijkse, wakkere bewustzijn en in je eentje kom je hier niet zo gemakkelijk bij…

Regressie-en Reïncarnatietherapie brengt je middels trance rechtstreeks, dus zonder omwegen, terug naar het precieze moment waarop jouw probleem ontstaan is, waardoor je al datgene wat tegen je werkt eindelijk kan helen. Hierna kan jij vanuit wie je echt bent, zonder al die saboterende lagen, weer koers zetten richting wat jij echt wil. Met andere woorden word jij weer de baas over je onderbewuste in plaats van dat je onderbewuste de baas is over jou. Prachtig toch?

Ontdek wat deze therapie voor jou kan betekenen

 

oplossen en helen van je trauma (1).png
 

Meer van jezelf dan je van tevoren had gedacht

De voordelen
van deze therapie

Veel mensen zijn vaak verbaasd over de diepe werking die regressie- en reïncarnatietherapie heeft gehad op hun leven en de veranderingen die erdoor zijn ontstaan. Door open te staan voor het ‘echte’ probleem (en dat betekent soms dat het probleem niet het echte probleem is) sta jij jezelf toe om op alle lagen, of anders gezegd ‘echt’ diep van binnen, te helen. Het enige wat deze therapie van je vraagt is dat je open staat voor datgene wat van binnenuit komt, onder en door alle laagjes heen. Met andere woorden werk je dus op zielsniveau. En daarmee geef je aan dat je zelfverantwoordelijk bent (of wilt zijn) en dat je zelf weer de controle wil en kan nemen over jouw leven. Hoera!


je krijgt toegang tot het exacte moment van jouw probleem.png

Je krijgt toegang

Je krijgt toegang tot het precieze moment waarop jouw probleem of trauma ontstaan is en tot de kern van je probleem.

je krijgt nieuwe inzichten in hoe een probleem heeft doorgewerkt.png

je krijgt nieuwe inzichten

Je krijgt nieuwe inzichten in hoe je probleem ooit ontstaan is, waar het probleem vast is gaan zitten en hoe het daarna heeft doorgewerkt in je leven.

je krijgt de tools voor heling.png

Je krijgt de tools voor heling

Je krijgt de tools om alle beperkende en saboterende gedachten, strategieën, vastzittende emoties, negatieve patronen, handelingen en overtuigingen los te laten, zodat je weer je natuurlijke zelf (die je wellicht vergeten was) kan zijn.

je krijgt een vernieuwd enthousiasme.png

Je krijgt een vernieuwd enthousiasme
in jezelf

Je krijgt een vernieuwd enthousiasme in hoe jouw ziel, lichaam en geest verbonden zijn en in hoe het leven en het universum (voor jou) werkt. Daarnaast zal je vast ook blij worden van het feit dat opeens héél veel kwartjes tegelijk binnen te vallen.

Regressietherapie is o.a. geschikt voor:

 

 

Ga de schatkamer binnen van jouw hart

Ontdek de meester in jezelf

 

Regressie- en reïncarnatietherapie is dus een van de beste therapieën om aan je probleem of klacht te werken, doordat het met de kern van je probleem werkt. Maar je vraag komt voort uit juist je doel, je droom of gewenste toestand: bijvoorbeeld gezond zijn, plezier hebben (in je werk), gelukkig zijn, goede relatie(s) of meer dan genoeg geld hebben.

Dus als je een vraag of een wens hebt als:”Ik wil nog beter worden in mijn vak of als coach.”, “Ik wil als ondernemer een fantastisch bedrijf neerzetten, maar ik weet niet wat de juiste stap is.” of “Ik wil meer inkomsten met mijn bedrijf.”, ook dan is regressietherapie een fantastisch hulpmiddel om de blokkades op je pad te vinden en te verhelpen. Met andere woorden: Hoe meer jij jezelf toestaat om je droom of wens te verwezenlijken, hoe meer blokkades er onderweg opgeruimd zullen (moeten) worden, wat uiteindelijk op alle vlakken in je leven te ervaren zal zijn. Jouw droom of jouw wens opent dus de poorten naar jezelf, waar de echte schatkamer is. Altijd een win-win situatie dus.

Je hoeft het niet te hebben, je bent het al(leen vergeten)

Iedereen heeft een Tony Robbins, Deepak Chopra of bv een Doreen Virtue of Oprah Winfrey in zich. Maar je wilt niet hen worden, maar jezelf. Alles wat je daarvoor nodig hebt is verbeelding. Door je opvoeding ben je het waarschijnlijk alleen vergeten dat het bestond of is het je afgeleerd: jouw eigen innerlijke wereld (verbeelding) schept jouw realiteit. Maar nadat je dit vergeten was ben je waarschijnlijk net als ik en iedereen het gaan doen zoals het ‘hoort’, wat ‘normaal’ is of ‘zoals anderen het doen’. En zie wat het je gebracht heeft. Maar als zelfs Albert Einstein zegt dat zijn grootste ontdekking (naast de Liefde) zijn verbeelding (voorstellingsvermogen/fantasie) was, omdat dat het begin was van ‘zijn’ alles, wie moet je dan geloven? Regressietherapie en jouw voorstellingsvermogen brengen je overal waar je wil zijn. Niet om even 2 uurtjes bij je partner en je kinderen weg te zijn en jezelf een leuk verhaaltje voor te schotelen, maar om weer te ontdekken en te worden wie je bent en dus altijd al eigenlijk was.

Wil jij ook jouw eigen grootste ontdekking doen? Maak je afspraak om je droom te verwezenlijken of vind hier de gouden tips van Einstein en andere meesters die jou voor zijn gegaan

Ongekende schatten in de kamer van je hart.jpg
Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis.
Logica brengt je van A naar B.
Voorstellingsvermogen brengt je overal.

- Albert Einstein -
 
 

 

ontdek-je-grootste-schat-die-jarenlang-verborgen-was- therapie bollenstreek.jpg