banner-regressietherapie-universum.jpg
 

Regressietherapie en Reïncarnatietherapie Bollenstreek


HEEL JE VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST MET REGRESSIETHERAPIE

Of je nu in een depressie of een burn-out zit of een relatie of een onderneming hebt die om een of andere manier maar niet loopt: je probleem, klacht of trauma is ooit ergens in het verleden door ‘iets’ begonnen. En of dit probleem nu op je 33e, 13e, of 1e jaar begonnen is, in de genen van je voorouderlijke lijn zit of dat het ergens in een vorig leven ontstaan is: de oplossing zit in het probleem. Maar in je eentje of met een reguliere therapie kom je hier vaak niet zo gemakkelijk bij of vanaf…

 

DE OPLOSSING ZIT IN HET PROBLEEM (EN NOG VEEL MEER…)

Regressietherapie en reïncarnatietherapie brengt je heel gemakkelijk terug in de tijd naar de absolute oorsprong van je probleem: naar precies dat moment en dat ‘iets’ waardoor jouw probleem, klacht of trauma ontstaan is. En doordat jij terug kan gaan naar de absolute oorsprong van je probleem, kan je ook tot de kern van je probleem komen: daar waar ook de oplossing zit. Hierdoor kan jij het eindelijk op alle vlakken - mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel - begrijpen, doorwerken en verwerken (helen).

 

Antwoorden, inzichten en oplossingen met regressietherapie

Met regressietherapie krijg je volledig inzicht hoe en waardoor jouw probleem ontstaan is, waarom het jou ‘overkomen’ is - en waarom je er maar niet vanaf kwam - en ook welke onderliggende positieve functie het voor je had.

Waarom regressietherapie?

 • Als je verleden je heden in de weg zit

 • Als je de bron van je fysieke, emotionele en mentale klachten wil ontdekken

 • Als je de oplossing in het probleem wil ontdekken

 • Als je de overige 90% van Jezelf in Jezelf wil ontdekken

 • Als je antwoorden en inzichten in jezelf en anderen wil krijgen

 • Als je alle blokkades richting het verwezenlijken van je droom wil wegnemen

 • Als je weer vooruit wil in plaats van achteruit

Regressietherapie is een diepgaande en snel werkende therapie en is vaak net de missing link of het puntje op i van veel andere therapieën. Deze therapie wordt daarom dan ook vaak niet voor niets in de therapiewereld gezien als de koning van alle therapieën en het maakt jou tot koning(in) van jouw leven.

Lees hier: Hoe werkt regressietherapie en reïncarnatietherapie? →


regressietherapie-noordwijk.png

 

SOMS IS JE PROBLEEM HELEMAAL NIET HET ECHTE PROBLEEM

Met regressietherapie - en reïncarnatietherapie - werk je daarom altijd met de absolute oorzaak en daardoor de kern van je probleem en niet zoals veel reguliere psychologen en therapeuten doen met het symptoom: het probleem wat door het probleem kwam.

☞ Want vaak blijkt later dat wat je dacht dat het probleem was eigenlijk al die tijd helemaal niet het ‘echte’ probleem bleek te zijn geweest…

Man ontdekt waarom hij maar niet uit zijn burn-out kwam

Zo was een man van begin 40 al maandenlang bezig met zijn psycholoog om erachter te komen wat zijn burn-out had veroorzaakt en waarom hij maar niet weer aan de slag kon - zodat hij weer aan de slag kon -. “Ik kom maar niet verder”, bleef hij maar zeggen. “En ik kom maar niet verder met die psycholoog”. Het bleek ook echt dat hij niet verder kón komen in zijn werk of met de psycholoog.

Zijn burn-out bleek de ingang naar het onverwerkte verdriet van het overlijden van zijn vader en naar het feit dat hij niet zoals zijn vader wilde eindigen. Zijn vader had z’n hele leven in een fabriek gewerkt voor een hongerloontje. Uitgeblust kwam hij altijd thuis. Van leuke dingen doen kwam het er nooit van. De gedachte alleen al om nog 25 jaar voor dezelfde werkgever te werken maakte hem ziek. Precies zoals zijn vader, die 2 jaar voor zijn pensioen was overleden en niet echt aan leven was toegekomen. Hij ontdekte dat zijn vader ziek was geworden, omdat hij niet deed wat hij echt wilde. Weer verder gaan met zijn werk zou dus figuurlijk en letterlijk zijn dood betekenen. Zijn burn-out bleek dus zijn redding te zijn geweest en het begin van een transformatie.

Ondernemer begreep maar niet waarom afnemers hem iedere keer ‘met geld wilde bedonderen’

In zijn onderneming had hij heel veel afnemers die pas na vele aanmaningen betaalden of in stukjes. Ook had hij twee afnemers die failliet waren gegaan, nadat hij had geleverd. En het personeel nam ook nog eens van alles mee naar huis. “Ze bedonderen me allemaal waar ik bij sta.”

Het probleem begon toen hij geld van toenmalige vrienden had geleend en dit nooit meer had terug betaald, omdat hij dat sowieso al tijdens het vragen niet van plan was. ”Die hebben genoeg geld, die zullen het nooit terug vragen.” en “Ik heb niet zo’n band met die gasten, dus die ga ik straks toch niet meer zien.” Feitelijk zag hij het gewoon als ‘gratis’ geld, gekregen door een loze belofte. Hij zag in dat hij niet alleen maar boos kon zijn op de afnemers en dat hij, als hij zichzelf wilde vergeven, deze afnemers ook moest vergeven. Afnemers begonnen vanaf dat moment sneller met betalen en afnemers waarbij hij ‘dit gevoel’ weer kreeg, leverde hij niet. “Maf” vond hij het, “Dat je hier dan op uitkomt, op deze ervaring.” En:”…maar opeens wordt alles heel duidelijk.”

Lees hier meer voorbeelden van regressietherapie en reïncarnatietherapie →

oog+naald.jpg
 

ANTWOORDEN EN INZICHTEN MET regressie- en REïncarnatietherapie

GRONDBREKEND EN GRENSVERLEGGEND

Wanneer jij op zoek bent naar antwoorden op de grote levens- en zingevingsvragen, dan is regressietherapie en reïncarnatietherapie voor jou bij uitstek één van de meest geschikte therapieën om een steeds groter, dieper en vollediger inzicht te krijgen in de - prachtige, maar soms o zo moeilijke en onoverzichtelijke - complexiteit van jou, de wereld om je heen en het waarom en waarvoor (het doel) van alles.

Met regressie en reïncarnatietherapie krijg je zelfs antwoord op vragen als:

of Hoe je verder kan komen in je ontwikkeling:

 • Meer focus op je positieve talenten

 • Het aanboren en herinstalleren van vergeten talenten

 • Het installeren van nieuwe geloofsovertuigingen

 • Meer geloof en vertrouwen in je nieuwe werkelijkheid

 • Meer focus op leven vanuit je hart en je droom

 
regressietherapie-noordwijk-bollenstreek.png
 

 Alle antwoorden zitten in jou

 

Ontdek het allermooiste in jezelf

Het mooie van deze therapie is dat je zelf de antwoorden en inzichten krijgt in plaats van dat ze door iemand van buitenaf aangedragen of opgedrongen worden, want in jou - in jouw onderbewustzijn - zitten alle antwoorden op jouw vraag of probleem. Zo simpel is het. Net als de heling.

Je hoeft dus alleen maar echt naar jezelf te willen en leren luisteren. En dan…

life-coach-noordwijk-bollenstreek.png
 
47582d6953ce247.jpg
 

🔆  DE 7 VOORDELEN VAN REGRESSIETHERAPIE VOOR JOU 🔆

 
 1. JE KRIJGT TOEGANG tot het precieze moment waarop jouw probleem, klacht of trauma ontstaan is en tot de kern van je probleem.

 2. JE KRIJGT NIEUWE INZICHTEN in hoe je probleem ooit ontstaan is en waarom je er maar niet vanaf kwam, waar het probleem vast is gaan zitten en hoe het daarna negatief heeft doorgewerkt in je leven.

 3. JE KRIJGT DE OPLOSSING voor jouw probleem, klacht of trauma.

 4. JE KRIJGT DE TOOLS VOOR HELING om alle beperkende en saboterende gedachten, strategieën, vastzittende emoties, negatieve patronen, handelingen, beloften en overtuigingen los te laten, zodat je weer je natuurlijke zelf kan zijn.

 5. JE KRIJGT DIEP ENERGETISCHE HELING wat diepgaande effecten heeft op je lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid.

 6. JE KRIJGT EEN VERNIEUWD ENTHOUSIASME IN JEZELF en hoe jouw lichaam, ziel en geest verbonden zijn en omdat er opeens héél veel kwartjes tegelijk te beginnen vallen.

 7. JE BEREIKT MAKKELIJKER JE DOEL, omdat je onderbewustzijn (en de wereld) vóór je gaat werken ipv tegen je.

regressietherapie-reincarnatietherapie-zuid-holland.png

 

ONTDEK DE OVERIGE 90% VAN JEZELF MET REGRESSIETHERAPIE

GA VERDER IN JEZELF DAN JE OOIT GEGAAN BENT

Toeval blijkt niet te bestaan”, dus alles gebeurt met een reden en de reden dat ben jij. Door het besef dat alles om jou draait, krijg jij bewust weer controle en sturing over jezelf en de richting van je leven. En dan kunnen ook de meest mooie en bijzondere dingen gaan gebeuren.

Met regressietherapie word jij weer de baas over je onderbewustzijn in plaats van dat jouw onderbewustzijn over jou de baas is. Je krijgt weer de wind in de rug en kan weer koers zetten richting wie je wil zijn. Met andere woorden word jij weer de kapitein van je leven en dat is alleen maar goed nieuws voor jou en je omgeving. Het enige wat het van jou vraagt is een oprecht verlangen te hebben om jezelf echt te leren kennen, te ontdekken en te ervaren.”

3D space scene
 

WAT ZOU ER DAN ALLEMAAL IN JOUW LEVEN VERANDEREN?

Kan je je voorstellen wat er dan allemaal in jou - mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel - zou veranderen als je precies begrijpt waarom alles in je leven zo gelopen is zoals het gelopen is? Waarom jij - geworden - bent wie je nu bent en doet wat je doet en dat je daar ook nog eens volledig vrede mee hebt? Zou dat je leven niet immens en ingrijpend veranderen? Natuurlijk.

Terug gaan om vooruit te gaan

Dan begrijp je wellicht ook meteen hoe belangrijk het is om vrede te vinden met je verleden, voordat je verleden in positieve zin vóór je gaat werken. En daarvoor ‘moet’ je (soms) wel eens terug in de tijd naar ervaringen en gebeurtenissen die ‘onaf’ of ‘onbevredigend’ zijn om er vrede mee te vinden, zodat jij eindelijk weer de wind mee kan krijgen en koers kan zetten richting wat jij echt wil en wie jij echt wil zijn. En daar help ik je graag mee.

 

Samen met JOUW ONDERBEWUSTZIJN: DE #1 REGRESSIETHERAPEUT

Tijdens de therapiesessies in mijn praktijk in Noordwijk zijn jij en jouw onderbewustzijn de beste regressietherapeut, psycholoog en life coach voor elkaar. Samen sporen jullie heel gemakkelijk precies de bron van alle blokkade(s) op waardoor jouw klacht, trauma of probleem ontstaan en gebleven is, zodat je het dit keer eindelijk kan helen.

En het mooiste: jij hebt het allemaal zelf gedaan.

 
Zoek je de beste regressietherapeut en psycholoog? Geen zorgen! Dat ben jezelf.

Zoek je de beste regressietherapeut en psycholoog? Geen zorgen! Dat ben jezelf.