Reïncarnatietherapie 2.0 | Nieuwe Stijl

Grondbrekend, grensverleggend, de therapie voor de 21e eeuw!

#Goal-B.png

“Goed nieuws! Reïncarnatietherapie heeft nu een verbeterde formule en is nu nog krachtiger.”

Mooie manier om dit ‘product’ opnieuw onder de aandacht te brengen en nog beter te ‘verkopen’, nietwaar? Want helaas heeft reïncarnatietherapie nog een vrij stoffige naam. En ook heeft het een zweem van super paranormaal en spiritueel vaagachtig (fantasie-achtig) ‘iets’ met vorige levens, waarvan veel mensen niet zo gauw het voordeel van inzien of begrijpen. Maar de mogelijkheden zijn eigenlijk letterlijk en figuurlijk eindeloos met reïncarnatietherapie en gaan zelfs verder dan het alom bekende en gerespecteerde hypnotherapie.

Waarin de klassieke reïncarnatietherapeuten zich voornamelijk focussen op de absolute wond of de kern van het probleem, focust reïncarnatietherapie 2.0 zich juist op het tegenovergestelde van je probleem: diegene die je bent zónder je probleem.

Meteen naar je gewenste toestand met reïncarnatietherapie 2.0

Want laten we eerlijk wezen, je gaat in therapie om van iets af te komen, toch? Vanzelf komen tijdens 2.0 alle blokkades naar voren die ervoor gezorgd hebben dat je het doel of je gewenste toestand kwijt bent geraakt. Net als in de oude stijl kan dit gerepareerd en geheeld worden. Alleen de focus ligt op op datgene wat je wil en niet op datgene wat je niet meer wil. Want vaak zit daar het restant van iets waardoor iemand niet volledig kan helen. Reïncarnatietherapie 2.0 lost tevens het probleem op wat veel cliënten soms ervaren wanneer zij een langer proces aangaan en daardoor meerdere trauma’s moeten doorwerken.

Met deze nieuw stijl begint een cliënt met precies datgene wat die wil: bv een fijne, goedlopende relatie, precies de baan die bij iemand past, een herstelde relatie met een van de ouders, meer dan genoeg geld en inkomen (ipv geen geldzorgen meer). In vrijheid leven ipv vrij zijn van een trauma.  


Alles wat je zoekt bestaat al. Je hoeft het alleen te vinden en te ontvangen

Alles wat je zoekt bestaat al. Je hoeft het alleen te vinden.

Alles wat je zoekt bestaat al. Je hoeft het alleen te vinden.

Iedereen heeft talloze vorige levens gehad. Zo is iedereen een zwerver geweest, een prostituée, een charlatan, een dief, een moordenaar, een tiran, etc.Maar net zoals dat waar is, is het ook waar dat iedereen een leven heeft gehad waarin iets wel is gelukt. Iets ongekend moois.

Zo heeft iedereen een leven gehad waarin die rijk was, door iedereen geliefd was, een fantastische relatie had met de liefde van zijn/haar leven, waarin die enorme talenten had of de grote held was.

Vaak zijn we dat vergeten of kunnen we er geen contact mee maken of ons ermee verbinden. Hier gaat het vaak fout tijdens de therapie. Ergens in ons achterhoofd blijft er altijd wel een stemmetje van ongeloof zeuren die zegt dat het niet mogelijk is. De cliënt blijft dus ergens geloven, vanuit de omstandigheden waarin die zich bevindt, dat dit voor hem of haar niet is weggelegd. Iets wordt als onmogelijk geacht, of het kost teveel tijd, energie en doorzettingsvermogen. Door in een vorig leven te stappen waarin alle omstandigheden wel aanwezig waren, kan iemand ervaren dat als je een droom of een doel hebt, dat die dan ook uitkomt, omdat de omstandigheden dan zullen veranderen. Maar men kan ook (weer) ervaren (mentaal, emotioneel en lichamelijk) hoe het voelt wanneer men heeft of doet wat men zo graag begeert. Het onderbewuste neemt het als vanzelf (na 60 seconden) als waar aan en verandert de omstandigheden in het huidige leven. Energie die tegen iemand werkte en voor harde tegenwind zorgde, wordt omgedraaid en gaat vóór iemand werken.Met andere woorden: Als je onderbewustzijn weet wat je wil, kan je ook contact maken met dat wat je wil. En dat wat je wil begint met jou. Het is in jou. Het antwoord is in jou.

De voordelen van reïncarnatietherapie 2.0

medal.png
  • Meer focus op je positieve talenten

  • Het aanboren en herinstalleren van vergeten talenten

  • Het installeren van nieuwe geloofsovertuigingen

  • Meer geloof en vertrouwen in je nieuwe werkelijkheid

  • Meer focus op leven vanuit je hart en je droom

Hoe mooi het ook allemaal klinkt en alle fantastische resultaten die er behaald worden. Het valt of staat altijd bij de persoon zelf. Altijd. De cliënt heelt zichzelf. Altijd. Wie arm is zoekt rijkdom, wie ziek is zoekt gezondheid. Dus je moet zelf het geloof hebben dat het mogelijk is en dan moet je jezelf ook toe staan om datgene wat je wil te ervaren en te ontvangen. Want de oplossing van jouw probleem is een toestand van zijn. 


Reïncarnatietherapie 2.0 | Multi-dimensionaal reizen | Ayahuasca-light: de therapie van de toekomst

Als je wil weten waar je echt vandaan komt of als je verder wilt gaan dan dat je ooit gegaan bent in je leven, dan is reïncarnatietherapie 2.0 die therapie die je altijd daar brengt waar je moet zijn in jezelf. Noem het je ziel, noem het je multi-dimensionale wezen, noem het de overige 90% van waar je je nu bewust van bent: regressie- en reincarnatietherapie brengt je rechtstreeks daar waar je ‘energetisch’ moet zijn. Noem het daarom coaching of master mind training of progressief leven attunement sessie. In 3 uur tijd kraak jij zelf alle codes van je probleem. Je gaat daar heen waar je moet zijn om te worden wie je wil zijn. Dit is de therapie van de toekomst. Een ayahuasca ervaring light. Voor tijd-reizigers, voor mensen die weten dat in zichzelf de sleutel is, de oplossing voor alles. De moderne Christen, op zoek naar de eeuwige bron. IK BEN de weg (Johannes 14:6) . Er is geen andere weg. Hallelujah!

Goed dat je verder bent gegaan dan je ooit was gegaan

Within you is a power greater than any you ever imagined
— Neville Goddard - schrijver en leraar