regressie.png

Welkom bij
Praktijk voor
Regressie en reïncarnatietherapie
Bollenstreek

- Therapie & Coaching -


 
banner-regressietherapie-universum.jpg

ONTDEK DE OPLOSSING IN HET PROBLEEM
MET REGRESSIETHERAPIE
(EN NOG VÉÉL MEER…)


Zit je vast in een burn-out, een depressie of met grote levens- en zingevingsvragen? Zoek je antwoorden op vragen die je al heel lang bezighouden? Of kom je niet verder bij je psycholoog of life coach? Goed nieuws! De oplossing zit in het probleem en elk probleem is ooit ergens in het verleden door ‘iets’ begonnen.

 

Regressietherapie brengt je rechtstreeks naar precies dat moment en precies die ‘ervaring’ ergens in het verleden en naar precies dat ‘iets’ (de kern van je probleem) waardoor jouw probleem, klacht of trauma ontstaan - en gebleven - is, zodat je het dit keer op alle vlakken - mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel - kan begrijpen, doorwerken en verwerken (helen).

 

WAT ZOU ER DAN ALLEMAAL IN JOUW LEVEN VERANDEREN?

Kan je je voorstellen wat er allemaal in jou en jouw leven zou veranderen als je precies begrijpt waarom je een bepaald probleem, klacht of trauma hebt, waarom je er maar niet vanaf kon komen of waarom je (geworden) bent wie je nu bent? Zou dat je leven niet immens en ingrijpend veranderen? Natuurlijk.

 

WORDT WEER DE KONING(IN) VAN JE LEVEN

Met regressietherapie krijg je een zeer diepgaande en snel werkende therapie waardoor je weer de baas over je onderbewustzijn wordt in plaats van dat jouw onderbewustzijn over jou de baas is. Deze veelzijdige therapie wordt daarom dan ook vaak - niet voor niets - in de therapiewereld gezien als de koningin van alle therapieën en het maakt jou tot koning(in) van jouw leven.

ontdek-jezelf.jpg

Regressietherapeut of life coach?

Of je nu dus op zoek bent naar een regressietherapeut, een psycholoog of een life coach: in jou zit iets wat alle antwoorden heeft op alle vragen die je hebt: jouw eigen prachtige onderbewustzijn. Ontdek het zelf. Ontdek jezelf.

Tijdens de therapiesessies in mijn praktijk in Noordwijk zijn jij, jouw intuïtie en jouw onderbewustzijn de beste regressietherapeut, psycholoog en life coach voor elkaar. Samen sporen jullie heel gemakkelijk precies de bron van alle blokkade(s) op waardoor jouw klacht, trauma of probleem ontstaan en gebleven is, zodat je het dit keer eindelijk kan helen.

En het mooiste: jij hebt het allemaal zelf gedaan.


WAAROM REGRESSIETHERAPIE?

  • Als je de bron van je fysieke, emotionele en mentale klachten wil ontdekken en helen

  • Als je antwoorden en inzichten in jezelf, je leven en (je relatie met) anderen wil krijgen

  • Als je alle blokkades richting het verwezenlijken van je doel wil wegnemen

  • Als je de overige 95% van jezelf in jezelf wil ontdekken


Lees uitgebreid: → Wat is regressietherapie en reïncarnatietherapie en hoe werkt het?

Lees uitgebreid:  Voorbeelden van regressietherapie en reïncarnatietherapie 

ornament.png
 
 

 Alle antwoorden zitten in jou

 

Ontdek het allermooiste in jezelf

Het mooie van deze therapie is dat je zelf de antwoorden en inzichten krijgt in plaats van dat ze door iemand van buitenaf aangedragen of opgedrongen worden, want in jou - in jouw onderbewustzijn - zitten alle antwoorden op jouw vraag of probleem. Zo simpel is het. Net als de heling.

Je hoeft dus alleen maar echt naar jezelf
- de nr 1 psycholoog, therapeut en
life coach -
te willen en leren luisteren.
En dan…

life-coach-noordwijk-bollenstreek.png
 
 
 
47582d6953ce247.jpg
 

DE VOORDELEN
VAN REGRESSIETHERAPIE VOOR JOU

Hoe zou het zijn als…

  • Je TOEGANG zou krijgen tot het precieze moment waarop jouw probleem, klacht of trauma ontstaan is en tot de absolute kern van je probleem.

  • Je VOLLEDIG INZICHT zou krijgen in hoe en waardoor je probleem ooit ontstaan is, waarom het jou ‘overkomen’ is en waarom je er maar niet vanaf kwam, waar het probleem vast is gaan zitten en wat de gevolgen daarvan zijn geweest op je leven.

  • JE HELING zou krijgen op mentaal, emotioneel, lichamelijk én spiritueel niveau wat diepgaande effecten heeft op je dagelijkse realiteit.

  • Je DE OPLOSSING zou krijgen om alle beperkende en saboterende gedachten, strategieën, vastzittende emoties, negatieve patronen, handelingen, beloften en overtuigingen los te laten en te helen, zodat je weer je natuurlijke zelf kan zijn en dat het probleem dus in jouw voordeel begint te werken.

 

Wat zou er dan allemaal in jouw leven veranderen…?

regressietherapie-reincarnatietherapie-zuid-holland.png

 

kapitein+van+je+leven.jpg

Heb je weleens het gevoel dat dit, waar je nu bent en nu mee zit, oud of outdated is? Dat er meer is en dat je meer kan zijn, krijgen en ervaren dan wat je tot nu toe ervaren hebt of geweest bent?

ONTDEK DE OVERIGE 95% VAN JEZELF MET REGRESSIETHERAPIE

GA VERDER IN JEZELF
DAN JE OOIT GEGAAN BENT


BEN JE KLAAR OM TIJD, RUIMTE EN JEZELF TE OVERSTIJGEN?


Ja?

ALLES BEGINT MET een verlangen

Je droom, wens of doel - of het verlangen om van je probleem af te komen - is leidend voor jouw reis ‘terug naar jouw toekomst’, oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent.

Of je nu een talent van je wil maximaliseren of herontdekken, je bedrijf uit de goot wil krijgen of juist naar ongekende hoogtes wil brengen: alles wat je nodig hebt is een verlangen en een open mind. Want je komt precies daar uit waar de blokkade zit om het te helen en je neemt gelijk alle kennis en cadeaus mee die je daar achter hebt gelaten voor jezelf (en voor een later tijdstip -nu dus-).

 

 
Ontdek-jezelf-life-coaching-noordwijk-leiden.jpg