Volledig inzicht in wie je bent

inzicht en overzicht in Het waarom van jou - het waarom van alles

Hoe zou het zijn als je vrede zou hebben met alles wat er in je leven gebeurd is? Vrede met alles wat je allemaal hebt meegemaakt, doorstaan en hebt moeten dragen. Wat zou er dan allemaal in jouw leven veranderen? En wat zou er dan voor gezorgd kunnen hebben dat je die vrede in jezelf en met alles hebt gevonden? Een bepaald inzicht? Iets wat je opeens iets doet beseffen?

Want hoe zou het zijn als je álles van jezelf en je leven zou begrijpen? Dat je precies begrijpt waarom alles in je leven zo gelopen is zoals het gelopen is, waarom je de ouders hebt gekregen (of uitgekozen) die je hebt, waarom je bepaalde pijnlijke ervaringen moest ondergaan, waarom bepaalde verlangens en dromen nooit uitkwamen, etc. Kan je je voorstellen wat er dan allemaal in jou en in je leven zou veranderen wanneer je die inzichten hebt? Zou dat je leven niet immens en ingrijpend veranderen? Dan begrijp je wellicht ook meteen hoe belangrijk het is om vrede te vinden met het verleden of je persoonlijke geschiedenis (ervaringen en gebeurtenissen die ‘onaf’ of ‘onbevredigend’ zijn), voordat je geschiedenis vóór je gaat werken. En daarvoor ‘moet’ je (soms) wel eens terug in de tijd.

Volledig inzicht in het probleem en de oplossing

Volledig inzicht in het probleem en de oplossing

Zingeving en de antwoorden op de grote levensvragen

Dus ben je op zoek naar zingeving in je leven of zoek je antwoorden op de grote levensvragen, zoals ”Wie ben ik (nu echt)” of “Wat is het doel van dit alles”? Dan is regressietherapie en reïncarnatietherapie bij uitstek één van de mooiste therapieën voor jou om steeds grotere en diepere inzichten te krijgen in de (prachtige, maar soms o zo moeilijke en onoverzichtelijke) complexiteit van jou, de wereld om je heen en het waarom en waarvoor (het doel) van alles.

EEN DIEPERE VERBINDING MET JEZELF

Met reïncarnatietherapie, en regressietherapie, reis je terug in de tijd (in jouw persoonlijke geschiedenis) naar de belangrijkste momenten van onvrede, van momenten die ‘onaf’ zijn, waar jij nog steeds hinder van ondervindt, ongeacht wanneer en waar ze ook gebeurd zijn. Maar je kan ook ‘eindeloos’ terug reizen in de tijd, net zolang totdat je bij het allereerste ontstaan van jezelf uitkomt. Bij de bron. Tijdloze, eeuwige liefde voor jezelf en de ander. Jij bent de ander en de ander is jij. Alles is direct en indirect verbonden met elkaar. En toch ben je uniek.

Vanaf dat moment besloot je een reis te maken. In jezelf, om uiteindelijk weer in de bron terug te keren. En eigenlijk, dat is de grap, ben je nooit weggeweest. Je bent het alleen vergeten of je kan je het niet meer zo goed herinneren, doordat je te druk bent met de problemen van vandaag en morgen.

Dus door terug te gaan in ‘de tijd’, ga je terug in de diepere lagen van jezelf. De waardevollere lagen van jezelf om je steeds meer en meer die bron te herinneren. Tijdens het herbeleven kom je erachter dat tijd niet bestaat. Dat het altijd hier en nu is. Dus de toekomst met al je wensen en verlangens bestaat ook al. Want alles bestaat nu. Dus je hoeft je het je alleen te herinneren of je ermee te verbinden en dan zal het zijn omdat het eigenlijk al is. Volg je me nog?

Het mooiste VERHAAL ben JEZELF

Hoe zou je het vinden als je al je vorige levens af zou kunnen gaan? Zou je verrast zijn over wie en wat je allemaal zou zijn geweest? Zou je jezelf erin herkennen? Moet je eigenlijk bekennen dat niets menselijks je vreemd was? Zou je denk je schaamte voelen als je je weer herinnert en meemaakt wat voor ergs je gedaan hebt. Of zou je je uiteindelijk leren te vergeven, omdat je ook begrijpt waarom je het hebt gedaan, met welk motief, in welke omstandigheid? En dat je ervan geleerd hebt. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat je gedaan hebt in feite. Wanneer je een kind hebt misbruikt voor je eigen genoegen en je deed dat omdat je eigenlijk geen ‘contact’ of ‘verbinding’ kon maken met iemand van ‘gelijkwaardig’ niveau en je graag toch een gevoel van macht wil hebben, dan leidt dat automatisch naar de andere kant. Echt leren verbinden met het kind in zichzelf, met kinderen door echt te leren luisteren en te begrijpen wat een kind voelt, nodig heeft, etc. En dat er intens genoten kan worden van het feit dat dat bemoedigende woord of schouderklopje een wereld van verschil heeft uitgemaakt in de eigenwaarde van een onzeker kind.

volledig inzicht.gif

Door terug in de tijd te gaan, kom je erachter dat je alles een keer geweest bent. Bedenk het meest verschrikkelijke wat je je kan bedenken en ja, dat heb je gedaan. En daar boet je vandaag de dag waarschijnlijk nog voor.

Zo zullen levens en ervaringen waarin je slachtoffer was hun oorsprong vinden in een leven waarin juist daderschap de boventoon voerde. Iemand die in een vorig leven als slaaf in Mississippi stelselmatig werd geslagen en mishandeld, bleek in een nog vroeger leven een landeigenaar geweest te zijn, zonder enig gevoel voor de (beproevingen van de ) arbeiders op zijn land. De cliënt die dit ervaarde kreeg een ontzettende boost in zijn bedrijf. Zijn irritatie richting zijn personeel verdween zo goed als en hij ‘zag’ de mens achter het personeelslid. Zijn bedrijf werd gevoelsmatig 10x groter en mooier.

Maar net zo goed heb je precies het tegenovergestelde gedaan in je vorige leven. En dan ook precies het tegenovergestelde, energetisch. Grootste daden! Maar daar teer je vandaag de dag niet meer zo op, toch? Brisa voorbeeld.

Hiervoor is het belangrijk dat je bereid bent om de overige 90% van je onderbewustzijn met een open mind en waarachtig te onderzoeken. En die overige 90% is niet enkel en alleen 90% meer ellende, verdrukking, pijn, trauma’s en bad karma. Je krijgt ook levens te ervaren waarin je extreem getalenteerd was, enorm goed was in relaties, grootse daden deed die de koers van de wereld en de geschiedenis ingrijpend veranderde.

Hiervoor is het belangrijk dat je tijd leert uit te schakelen als in termen van ‘de dood’. Want je bent al zo vaak dood gegaan en nog steeds ben je. Dus je bent altijd. En daarom gaat het alleen maar om ‘ZIJN’. Dus het verlangen van jou naar juist iets of juist iets niet, gaat juist over zijn. En dan ben je met deze therapie aan het goede adres. Met deze therapie herstel jij je eigen, tijdloze, eeuwige ik (IK BEN) en word je je steeds bewuster dat alles voor je werkt en juist niet tegen je werkt. Met andere woorden herstel jij jezelf in volle glorie. De volle glorie van waaruit jij ontstaan bent: de bron.

“Toeval blijkt niet te bestaan, alles gebeurt met een reden en de reden dat ben jij. Door het besef dat alles om jou draait, krijg jij bewust weer controle en sturing over jezelf en je leven in plaats van dat het geregeerd wordt door wat er allemaal verborgen zit in je onderbewuste en wat tegen jou ingaat. Het enige wat het van jou vraagt is een oprecht verlangen te hebben om jezelf echt te leren kennen en te ontdekken.”

Alles wat tegen je werkte, begint vóór je te werken.

HERBELEVEN VAN OUDE ERVARINGEN GEVEN NIEUWE INZICHTEN EN NIEUW LEVEN

  • Herbelevingen in het huidige leven geven inzichten in de beweegredenen van jezelf, van je ouders, van je familieleden, van je voorouders, maar ook van anderen. Hierdoor krijg je meer overzicht in jouw plaats en rol in het geheel, waardoor je nog beter jezelf kan worden (of blijven) en nog meer uit het leven kan halen.

  • Herbelevingen in een vorig leven hebben het voordeel dat ze de angst voor de dood weg halen en de angst voor alles wat daarna volgt (dag des oordeels, straf, hel). Je krijgt te zien en te ervaren dat ‘de dood’ helemaal niet zo is als je waarschijnlijk voorgeschoteld is door anderen. Én dat tijd helemaal niet bestaat. 2 vliegen in één klap dus.

  • Herbelevingen in een vorig leven brengen je een diepere verbinding met je eigen tijdloze en eeuwige unieke ik en jouw relatie met jezelf en de wereld (anderen). Door de tijdloosheid (absentie van tijd) besef je ook meer en meer hoe belangrijk het Hier en Nu is en dat er geen andere tijd is dan het Hier en Nu.

  • Door meerdere vorige levens te ervaren, kom je tot het besef dat je alles al geweest bent. Van koning tot zwerver, van uitvinder tot iemand met heel veel mentale problemen. Hierdoor besef je beter dat je echt alles kan zijn en worden wie je bent. Dat er geen restricties zijn, geen onmogelijkheden, geen no go’s. Jij bepaalt ALLES zelf. Jij bent de creator van je eigen universum. En de meeste mensen moeten daar altijd even van bijkomen, omdat men beseft dat alles anders is dan wat ze in de wereld, op school en van hun ouders geleerd hebben.