Contact met buitenaardse wezens


Steeds vaker zijn er mensen die bijzondere ervaringen meemaken, die niet 1,2,3 geduid kunnen worden - of makkelijk gedeeld kunnen worden -. Zo zag een jongen een keer een lichtbol voor hem in de lucht hangen. Deze lichtbol leek met hem te communiceren en op dat moment begreep hij het, alleen later was hij alles vergeten en twijfelde hij eraan of het nu wel of niet echt gebeurd was.

Andere mensen kunnen zich momenten herinneren dat ze met buitenaardse wezens contact hadden over wat zij hier op aarde kwamen doen en dat ze geopereerd werden om zodoende beter hun taak te verrichten. Vaak kunnen ze het zich niet meer herinneren of dat ze het hebben beleefd met hun wakende bewustzijn of dat het in hun slaap, tijdens een droom, is gebeurd.

Het komt ook echter voor dat mensen denken dat ze contact hadden met buitenaardse wezens, maar dat het om een operatie in het ziekenhuis bleek te gaan. De lichten en mensen in witte pakken, plus de narcose, zorgden voor een regressie naar een andere tijd, waarin ze ook geopereerd werden.

Hoe dan ook en wat het ook is: je wil het mysterie oplossen. Anders had je het wel kunnen loslaten inmiddels.

Niks is raar. Alles is uiteindelijk volkomen logisch.

Niks is raar. Alles is uiteindelijk volkomen logisch. Echter om deze ervaringen te delen met de intieme cirkel wordt vaak als een drempel gezien, uit angst om ‘raar’ gevonden te worden of wellicht erger "dat je rijp bent voor de psychiatrie”. De ervaringen die deze mensen hebben, leiden vaker wel dan niet, naar een nieuwe fase in hun leven. Vaak wordt er van hen gevraagd om te geloven in het universum, in het ongeziene en in nieuwe kennis die soms nog een te ver van mijn bedshow is voor de omgeving. Het gaat over het unieke in jezelf omarmen en het bewandelen van nieuwe wegen.

Enkele onderliggende redenen van waarom iemand ‘contact’ heeft met buitenaardse wezens

 • Groot trauma/grote trauma’s in de jeugd waarin een diep gevoel van onveiligheid optrad
  Buitenaardse wezens kunnen het kind dan bijstaan en hen ‘tijdelijk’ meenemen om zo de allerdiepste pijn niet te hoeven voelen. Wanneer zij er niet waren geweest, dan zou het kind zo’n mate van onveiligheid in het leven, de mensen om zich heen en/of in zichzelf ervaren, dat er gekozen wordt om afstand (of zelfs afscheid) te nemen van zichzelf en het leven.

 • Activering van universele (niet-menselijke) vermogens/multi dimensionaal leven
  In de blauwdruk van dit leven van de desbetreffende persoon staat dat men dit leven boven het normale, alledaagse, menselijk leven wil uitstijgen (de wereld van de dood en niet van het eeuwige leven). Dus niet meer geloven en denken in tekorten, in niet, in afgescheidenheid, in onmogelijkheden, in ‘wat je ziet en kan aanraken, dat is het.’.

  -Korter, maar moeilijker gezegd: Iemand wil zijn ongekende vermogens en zijn eigen multi-dimensionaliteit ontdekken, activeren en integreren. Alles met het uiteindelijke doel van Liefde. Liefde voor het zelf, liefde voor de ander, liefde voor het gehele universum. Vaak zit er een transitie periode aan vast waarin men erachter gaat komen dat men niet gek is (dus wat het gros van de mensen denkt en vindt) en dat men dus volledig kan leren vertrouwen op (en houden van!) zichzelf en het ‘ongeziene’.

 • Door angsten leren gaan, leren vertrouwen en verbinden met hogere energieën
  Contact met buitenaardse wezens resulteert vaak in het begin in grote angsten. Men snapt het niet en is logisch gezien bang hiervoor, omdat men onderbewust weet (of aangenomen heeft) dat deze buitenaardse wezens meer macht, kracht en wat nog meer hebben, waardoor ze dus ‘boven’ hen staan. Met andere woorden: men kan zich in het begin heel klein en nietig voelen. Logisch, omdat ze natuurlijk niet zo eruit zien als wij eruit zien. De boodschap die later geleerd wordt is dat ze niet bang hoeven te zijn, maar dat ze geholpen en gedragen worden en dat er grote plannen met hen in verschiet liggen. Kort gezegd: uiteindelijk is men het meest bang voor die onnoemlijke grote kracht in zichzelf die geactiveerd gaat worden.

 • Samen is niet alleen/Join the force
  Een ander aspect van buitenaardse wezens is dat ze ‘samenwerken’ wat ten goede komt van het grotere geheel (het gehele universum). Mensen die contact hebben met buitenaardse wezens leren om ‘samen te werken’. Ze hoeven niet zelf al het werk te doen (zoals veel mensen je wel leren), maar leren om samen te werken en om de kracht/hogere energieën via hen te laten stromen. Met andere woorden, ze leren dat kracht niet opgebouwd hoeft te worden, maar dat er enkel met een energie of kracht contact gemaakt wordt en dat deze energie of kracht door hen stroomt en door hen werkt, zonder dat het hen energie kost.

Wanneer gebeuren ‘dit’ soort dingen het meest en waarom?

‘Buitenaards’ contact zoekt jou voor ‘iets’.

‘Buitenaards’ contact zoekt jou voor ‘iets’.

Buitenaardse wezens kunnen niet zo makkelijk contact met je maken als je lekker in je wakkere bewustzijn zit. In dat wakkere bewustzijn zit heel veel twijfel, en zelfveroordeling. Alles wat niet in het dagelijkse, normale, menselijke plaatje past wordt eerst afgewezen. Daarom zijn het vaak de momenten vlak voordat iemand gaat slapen of net na het wakker worden, tijdens het dromen of tijdens een trance toestand, zoals meditatie, dagdromen, etc. Vaak ook is men niet meer bewust van de tijd of hoe lang het geduurd heeft (wat een kenmerk van een diepe trancestaat is).

Veel mensen die contact hebben of beginnen te krijgen, zijn vaak, in het begin, het meest bang voor die momenten dat ze uit hun wakkere bewustzijn gaan, richting de droomstaat. Hun eerste strategie, logischerwijs, is om ‘wakker’ te blijven. Maar zoals iedereen weet, is dit onmogelijk en treedt er altijd een moment op dat men richting de droomstaat toegaat. Geen uitvlucht dus eigenlijk voor wat uiteindelijk de grote doorbraak van hun zelf zal zijn.

 They are among us. The alien and the background with a spaceship are on the separate layers.