Rechtstreeks naar Info | Tarieven | Praktijkruimte | Locatie | Parkeren | FAQ’s


Contactformulier

Goed dat je mij een mail gaat sturen! Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, wil ik je vragen om je klacht, probleem of doel kort te beschrijven. Doe dat ook gerust als je wellicht twijfelt of ik wel kan helpen.

En, indien je een afspraak wil maken, om enkele data en tijden voor te stellen waarop jij beschikbaar bent. Alvast bedankt!

Naam *
Naam
 

Contact

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Keyserswey 49A
2201CW Noordwijk

Kvk nr: 27346608

BTW nr: NL206335271B01

T: 06-45316365
(Graag met nummervermelding bellen of een bericht inspreken)

E: Vul het contactformulier in of mail naar info@regressietherapiebollenstreek.nl

Maandag t/m Vrijdag: 10.00 – 18.00

Bij voorkeur maak ik het liefst een afspraak via de mail.

 

Info

 • Alle betalingen dienen contant voldaan te worden. Je ontvangt een factuur/betalingsbewijs. 
  (Er kan -nog- niet gepind worden)

 • Wil je graag een kennismakingsgesprek om te zien wat deze therapie voor jou kan betekenen?

  • Mail mij en vermeld ‘kennismakingsgesprek’. Dit gesprek is kosteloos en duurt een half uur.

 • Ik werk onafhankelijk van een verzekeraar. Deze therapie wordt dan ook niet vergoed.

 • Afspraken kunnen kosteloos minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via email afgezegd worden.

  Hierna moet ik het volledige bedrag in rekening brengen.


Tarieven

 • Mijn uurtarief is 60 euro.

 • De kosten van een intakegesprek (2 uur) is 120 euro, inclusief BTW.

 • Een sessie duurt 2,5 uur. en kost 150 euro inclusief BTW.

  • Een eventuele uitloop tot een half uur breng ik niet in rekening.


Praktijkruimte

De praktijkruimte

De praktijkruimte


Locatie praktijk

De Praktijk is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N206, vanuit Leiden, Noordwijkerhout, Noordwijk en Voorhout.

ingang-parkeerplekken-praktijk.jpg

Parkeren

Parkeren is gratis. Je kunt voor en naast het gebouw je auto parkeren. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken.

 

Meest gestelde vragen | FAQ

Wat is het verschil tussen regressietherapie en reïncarnatietherapie?

Eigenlijk is er geen verschil. Regressie betekent 'teruggaan'. Met regressie ga je terug tot de conceptie van jou. Reïncarnatie betekent "weer in het vlees komen", maar gaat uit van vorige levens, dus verder terug dan de conceptie. De therapie blijft precies hetzelfde. Met deze therapie (regressie-en reïncarnatietherapie) ga je terug in de tijd naar het precieze moment van het ontstaan van je klacht of probleem, waar die zich dan ook mag bevinden.

Ik geloof niet in reïncarnatie

Dat is helemaal goed! Ik ook niet! Einstein zei:"De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijkertijd zou gebeuren". Daarom is er enkel en alleen hier en nu. Hoe dan ook, je komt altijd daar uit waar je uit dient te komen, hetzij in dit leven, hetzij in een vorig leven, hetzij in het leven van iemand uit jouw voorouderlijke lijn (genen en DNA). Het enige wat ik van je zal vragen is om terug te gaan naar het allereerste begin van het probleem en te ervaren wat in je opkomt. Het is jouw ervaring, niet de mijne. En het klopt altijd.

Wat is het verschil met een psycholoog?

In algemene zin is het verschil vaak het huiswerk wat iemand meekrijgt, inclusief oefeningen. Daarnaast werkt een psycholoog vaak maar een uur of maximaal anderhalf uur. In de praktijk komt iemand vaak pas na een half uur bij z'n emoties. Of er zit zoveel druk op de emoties dat een uur te kort is. Het belangrijkste verschil is echter de methode, omdat regressietherapie met trance werkt en met de ogen dicht, waardoor iemand veel makkelijk bij z'n echte gevoel kan komen, is mijn ervaring.

Is het een soort sjamanistische trancereis?

Ja, in die zin dat alle technieken hetzelfde zijn en je 'iets' terughaalt wat je kwijt was geraakt. Nee, in die zin dat er geen totemdieren, trommels en ratels aan te pas komen.

Wat zijn de kosten?

Jouw investering/De kosten bedragen 150 euro incl. btw voor een afspraak/sessie van 2,5 uur. Vaak is er een uitloop van een half uur, die niet in rekening wordt gebracht. Mijn uurtarief is 60 euro incl btw. Een intake duurt 2 uur en jouw investering is 120 euro incl. btw.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Voor deze therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. In sommige speciale gevallen zal ik vragen om een verwijzing.

Ik neem medicatie. Moet ik die eerst stoppen?

Vaak is het geen enkel probleem wanneer je medicatie neemt en kan je die 'gewoon' blijven nemen. Echter kan het wel van invloed zijn op de diepte en doorwerking van de sessie omdat de gevoelslaag wat afgezwakt is. Wanneer je medicatie neemt, is het van belang om dit tijdens de intake te vermelden wanneer ernaar gevraagd wordt. Mijn advies is altijd om door te gaan met de medicijnen die iemand neemt.

Wat ik heb of doe is echt raar

Raar bestaat niet. Uiteindelijk is alles logisch te verklaren (ook bv obsessieve compulsieve dwanghandelingen) en vindt het z’n oorsprong in iets waardoor een ieder hetzelfde was gaan doen als jij. Je bent dus (gelukkig/helaas) net zo normaal, bijzonder en uniek als iedereen.

Hoe lang moet ik sessies blijven doen totdat mijn probleem over is?

Dat is voor iedereen verschillend. Soms zijn er meerdere oorzaken en afhankelijk van hoe diepgeworteld dit zit, dient de cliënt zelf door te blijven gaan, totdat deze hiermee klaar is. Ik zal hier altijd eerlijk over zijn. Maar belangrijker nog, de cliënt voelt eigenlijk altijd zelf wel aan hoe lang het gaat duren. Het probleem doorprikken en daarmee langzaam loslaten van het probleem, kan vaak al wonderen doen. Vaak is het probleem pas 'voorbij', wanneer iemand zich met de tegenovergestelde kant van het probleem kan verbinden.

Waar moet ik rekening mee houden?

In principe is het enige waar je (een beetje) rekening mee moet houden, de momenten na een sessie (je kan nog een beetje afwezig zijn, of met andere woorden, met je gedachten nog heel sterk bij wat er in de sessie gebeurde zijn.), en de dagen erna, omdat er dan nog zaken los kunnen komen. Regressie is (soms) echt een spirituele operatie. Jezelf in acht nemen en goed voor jezelf zorgen (veel zuiver water drinken, rust houden), is enorm belangrijk. Gemiddeld werkt een sessie zo'n 2 weken na. Dit is echter van sessie tot sessie verschillend en ik kan daar nooit uitspraken over doen.

Probeer zo'n 24 uur voor de sessie geen (soft) drugs of alcohol te nuttigen. Dit kan ervoor zorgen dat de sessie zijn uitwerking mist. De sessie wordt dan meestal op een minder diep niveau ervaren.

Kan ik meerdere sessies achter elkaar doen?

Dat is zeker mogelijk en kan een versnelde impact en effect hebben op je proces. In de regel is 1 sessie per dag het maximum. Er gebeurt dan vaak al zoveel wat nog even moet doorwerken en uitwerken. De daaropvolgende dag kan een nieuwe sessie gedaan worden. 3 sessies in 3 dagen tijd is voor de meeste mensen super intens en is vaak dan ook het maximaal haalbare qua intensiteit. Zelf raad ik een maximum van 2 sessies per week aan, wanneer je een versneld traject wilt.

Valt deze therapie ook onder Energie therapie?

Ja en nee. Energie therapie gaat vaak over een bepaalde energie/frequentie/vibratie waarin informatie en healing zit. De behandelaar stuurt eenzijdig energie naar een plek of naar het geheel. De cliënt onvangt en hoeft vaak niet veel te doen. Bij regressietherapie en reïncarnatietherapie healt een cliënt als het ware zichzelf, omdat de cliënt zelf tijdens de sessie er precies achterkomt wat hij of zij nodig heeft.

Ik ben christen. Is deze therapie dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! En hoe! Uiteindelijk, hoe langer je de therapie volgt, word je je juist nog meer bewust van dat 'het koninkrijk van God binnenin je is', zoals Jezus zei. Je gaat van wat je geleerd en opgedrongen is, naar de pure vorm van Jezus.

Ik wil of kan niet liggen

Het is volledig aan jou of je in de stoel wil blijven zitten en niet dat de rugleuning achterover gaat. Alle sessies kunnen zittend gedaan worden. Wel is het goed om ogen dicht te doen, omdat je dan sneller en dichter bij je emoties kan komen en ze kan voelen. Sommige sessies en bepaalde gedeeltes van de sessie kunnen zelfs met de ogen open gedaan worden.

Ik ben minder valide

Helaas is er in het gebouw geen lift aanwezig. Om bij de kantoorruimte te komen dient de trap genomen te worden. Wanneer dit niet mogelijk is, is het mogelijk dat ik bij je thuis langs kom voor de therapie. Neem contact met me op, bv via email, en vermeld dit.

Kan ik ook thuis therapie krijgen?

In bepaalde gevallen, wanneer het niet mogelijk is om de trap te nemen, kom ik naar jou toe voor de therapie. Vermeld dit in je email en bespreken we samen de mogelijkheden.

Doe je ook sessies via Skype?

Op dit moment doe ik nog geen sessies via Skype. Wel ben ik aan het oefenen met oude cliënten via Skype om zodoende een goede sessie neer te zetten. In de toekomst zal ik via Skype sessies gaan geven aan mensen die of al ervaring hebben met regressie of die ik minimaal eenmaal gezien heb.

Zijn er ook klachten die je niet behandeld?

Herbelevingen confronteren je met je onverwerkte emoties en vaak pijnlijke herinneringen. Je moet daar aan willen werken en je moet dat ook aankunnen. Cliënten in een psychotische toestand of daar tegenaan (borderline syndroom) zijn zelden geschikt voor reïncarnatietherapie. Bij alcohol- en drugsverslaafden kan het therapeutische proces alleen kans van slagen hebben als ze bereid zijn door middel van eigen ervaringen en inzicht resultaten te bereiken. Reïncarnatietherapie gaat immers uit van het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en van zelfwerkzaamheid. Met mensen ‘onder invloed’ kunnen geen herbelevingssessies worden gedaan.

Wordt deze therapie vergoed door mijn verzekeraar?

Ik werk onafhankelijk van een verzekeraar. Deze therapie wordt dan ook niet vergoed.

Kan ik bij jou pinnen?

Er kan niet gepind worden. De factuur dient contant betaald of overgemaakt te worden. Deze krijg je na afloop van de sessie mee.

Heb je een privacy verklaring?

Jazeker! Deze kan je hier vinden.