Aangenaam, laat ik mij voorstellen


Mijn naam is Arthur de Jong, 43 jaar, Regressie- en Reïncarnatietherapeut, getrouwd en woonachtig in Noordwijk. Van jongs af aan was de main focus psycholoog worden. Echter, door mijn ongebreidelde verlangen om echt alles - de dingen achter de dingen - te verklaren, de waarheid te vinden en om alle moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een “opleiding” hierin gekregen van het leven, waardoor ik op het prachtige pad ben gebracht van de ongekende mogelijkheden van regressietherapie en reïncarnatietherapie.

Regressie - en Reïncarnatietherapie

Het verlangen om echt alles te verklaren en te begrijpen en ‘de waarheid’ te achterhalen heeft inmiddels vrijwel alles wat met mijn leven te maken heeft wel aangeraakt of beroerd. De vele vragen die ik ooit had, zijn vrijwel allemaal beantwoord. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie & NLP, Spiritual Response Therapy, Mediumschap & Psychic development, Psych-K, Life between Lives, Energie Therapie en Sjamanistische entheogenen, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben.

Nog altijd volg ik opleidingen, workshops en cursussen om me te blijven ontwikkelen, bij te schaven en af te stemmen.

ornament.png

Wie kan er allemaal bij mij terecht?

Vaak wordt pas voor regressie- en reïncarnatietherapie gekozen als veel andere therapieën niet geholpen hebben of als de reguliere psycholoog en zorg niet verder komt, terwijl het een breed inzetbare therapie is die snel werkt en diepgaande inzichten en heling oplevert.

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan klachten en problemen. Mijn expertise ligt niet alleen op het gebied van de bekendere klachten zoals burn-out, depressie, grote levensvragen of relatieproblemen, omdat mijn cliënten daarin vaak ongekend snel de oplossing in hun probleem vinden. Maar ook wanneer jij te maken hebt met de meer onbekendere, vage of ‘vreemde’ klachten, kan je rekenen op mijn specialisatie. Sterker nog, voor mij is dat allemaal niet vaag of vreemd, maar - altijd - juist heel logisch (en dus verklaarbaar).

 

Het allerbelangrijkste voor jou en voor mij

Ik begeleid je met alle plezier van de wereld naar de oplossing in jouw probleem. Dat doe ik betrokken en grondig en soms is het niet precies wat je had verwacht. Voor mij is het meest belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder waar ik intens van geniet.

ornament.png

 
 
Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Regressie- en Reïncarnatietherapie
SRN
Gediplomeerd

Hypnotherapie & NLP
NLP Life Academy
Gediplomeerd

Spiritual Response Therapy
Spiritual Response Association
Gediplomeerd

Mediumschap en Psychic development
Hemelswijs | Anoeska Coopman
Gediplomeerd

Psych-K
Rob Williams
Gediplomeerd

Life between lives
Michael Newton

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek

Reviews

 
 

Meer over mij | ‘Mijn’ vorige levens

In mijn eigen regressies ben ik terug gegaan naar vele levens als sjamaan, healer en geestelijke. Ik ben advocaat geweest en rechter (en heb heel veel foute beslissingen gemaakt, omdat mijn kennis onvoldoende was, ik bevooroordeeld was of omdat mij de verkeerde kennis werd toegespeeld) Daarnaast was ik een van de grootste Griekse schrijver ooit en heb ik mijn ‘ziel’ verkocht aan de de rich and famous, waardoor ik doodongelukkig werd. Ook ‘was’ ik Paus Pius II en pleegde ik zelfmoord, omdat ik wel effe dacht dat ik alles zou veranderen in de wereld en het eigenlijk alleen maar erger werd. En ik heb als klein jongetje van dichtbij Shakespeare mogen aanschouwen en werd ik, ondanks dat ik er niks van begreep, bevangen door het ‘virus’ van leven wat hij verspreidde. Daarnaast heb ik met veel plezier voor Napoleon als legerbevelhebber gevochten cq. dorpen, steden en legers volledig vermoord en uitgemoord (en ben ik op een zeer lullige wijze zelf vermoord) en heb ik de jonge William Pitt, jongste Britse Premier ooit (en gay), mogen helpen en ondersteunen om grootse beslissingen te nemen. Maar niet alleen die levens heb ik mogen ervaren: ook heb ik vele levens als slaaf, prostituee, arbeider, gek en charlatan gehad. En ze waren niet minder bijzonder of minder belangrijk.

In de media

Lees hier mijn interview met ForYou Magazine of lees het hele magazine