Aangenaam, laat ik mij voorstellen


Mijn naam is Arthur de Jong, 43 jaar, Regressie- en Reïncarnatietherapeut, getrouwd en woonachtig in Noordwijk. Ik ben de zoon van een Nederlandse ondernemer die meerdere bedrijven had en 7 dagen in de week werkte en van een Indische moeder die dag en nacht voor iedereen aan het zorgen (én aan het werk) was.

Van psycholoog naar regressietherapeut
Van jongs af aan had ik eigenlijk maar een focus: psycholoog worden. Echter, door mijn ongebreidelde verlangen om echt alles - de dingen achter de dingen - te verklaren, de waarheid te vinden en om alle moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een “opleiding” hierin gekregen van het leven, waardoor ik op het prachtige pad ben gebracht van regressietherapie en reïncarnatietherapie en de ongekende mogelijkheden ervan.

REGRESSIE - EN REÏNCARNATIETHERAPIE

Het verlangen om echt alles te verklaren en te begrijpen en ‘de waarheid’ te achterhalen heeft inmiddels vrijwel alles wat met mijn leven te maken heeft wel aangeraakt of beroerd. De vele vragen die ik ooit had, zijn vrijwel allemaal beantwoord. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie & NLP, Spiritual Response Therapy, Mediumschap & Psychic development, Psych-K, Life between Lives, Energie Therapie en Sjamanistische entheogenen, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben.

Nog altijd volg ik opleidingen, cursussen en workshops om mij te blijven ontwikkelen, bij te schaven en af te stemmen.

ornament.png

Wie kan er allemaal bij mij terecht?

In mijn praktijk kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele problemen en klachten.

Mijn expertise ligt op het gebied van burn-out, depressie, grote levensvragen en ‘spirituele’ vragen. Maar ook wanneer jij te maken hebt met de meer onbekendere, vage of ‘vreemde’ klachten, kan je rekenen op mijn specialisatie. Sterker nog, voor mij is dat allemaal niet vaag of vreemd, maar - altijd - juist heel logisch (en dus verklaarbaar).

 

Het allerbelangrijkste voor jou en voor mij

Ik begeleid je met alle plezier van de wereld naar de oplossing in jouw probleem. Dat doe ik betrokken en grondig en soms is het niet precies wat je had verwacht omdat ik mij committeer aan jouw nieuwe ik (degene die je wil zijn na de therapie/coaching).

Voor mij is echter het meest belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder waar ik intens van geniet.

ornament.png

 
 
Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Arthur de Jong Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Regressie- en Reïncarnatietherapie
SRN
Gediplomeerd

Hypnotherapie & NLP
NLP Life Academy
Gediplomeerd

Spiritual Response Therapy
Spiritual Response Association
Gediplomeerd

Mediumschap en Psychic development
Hemelswijs | Anoeska Coopman
Gediplomeerd

Psych-K
Rob Williams
Gediplomeerd

Life between lives
Michael Newton

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek

Aangesloten bij CAT

GAT_schild_2019_internet.png

Reviews

 
 

In de media

Lees hier mijn interview met ForYou Magazine of lees het hele magazine