Onverklaarbare lichaamspijnen

Onverklaarbaar dof gevoel aan linkerkant hoofd eindelijk verklaard


vorig leven-onverklaarbare-pijn-aan-linkerkant-hoofd

Een man van 30 jaar oud heeft al vanaf zijn 18e een dof gevoel aan de linkerkant van zijn hoofd. Dat is opeens gekomen, zegt hij. Wanneer hij aan die plek denkt, krijgt hij irritatie en komt er boosheid bij hem boven. Hij heeft er voornamelijk last van in 'drukke' tijden. Ook is hij bang dat het wellicht een hersentumor zou kunnen zijn. Zijn moeder heeft een hersentumor gehad en is eraan overleden.

Franse soldaat ‘die altijd wint’

In regressie gaat hij terug naar het leven van een Franse soldaat, die voor Napoleon vocht. Hij is heel trots dat hij enorm goed kan schieten. Bijna alle eerste keren zijn raak. Hierom geniet hij veel respect van zijn medesoldaten en officieren. Ook is hij niet bang om te sterven, hij vecht immers voor Napoleon, die altijd wint.

Veldslag loopt fataal af

Dan ziet hij dat hij in een veldslag is, en tussen de bomen staat. Hij richt op tegenstanders en schiet veelal raak en heeft een onoverwinnelijk gevoel, totdat hij in de verte iets ziet gebeuren en links van hem opeens iets voelt exploderen. Het volgende moment kijkt hij naar zichzelf en ziet dat de helft van zijn schedel eraf is en dat hij niet terug zijn lichaam in kan gaan. Hij is gestorven en boos dat hij op zo’n lullige en laffe, onmannelijke manier gestorven is. Door een kanonskogel! Niet een op een, zoals hij dat deed. Terwijl hij nog een keer naar zijn lichaam kijkt, ziet hij dat de linkerkant van zijn schedel eraf is, precies de plek waar hij altijd een dof gevoel heeft en waar hij het vermoeden van had dat het een hersentumor is.

Hersentumor moeder losgelaten

Na dit leven losgelaten te hebben, waardoor ook zijn lichaam de doffe plek kan loslaten, komt hij uit bij de dood van zijn moeder toen hij achttien was. Zij overleed aan een hersentumor aan de linkerkant. Hij beseft dat hij het nooit begrepen (en dus verwerkt) heeft, dat zijn moeder al op zo’n vroege leeftijd moest sterven (op zo’n laffe en onmenselijke manier). Hij uit zijn verdriet en voelt dat de linkerkant van zijn hoofd weer ‘bij zijn lichaam’ begint te horen.
Na de sessie heeft hij er nooit meer last van gehad.