Niet verder komen bij de psycholoog

De mensen die bij mij in therapie komen, hoor ik vaak zeggen:”Ik kom niet verder.” “Ik zit vast.”Ik loop rondjes.” “Ik zie het niet zitten”, “Ik kom er maar niet uit.” “Ik ben waarschijnlijk een hopeloos geval.” “Het komt niet meer aan.” “Ik verwacht er niet veel meer van.” “Ik heb het gevoel dat ik nog verder van huis ben.

En dan hebben ze het nog geeneens over het probleem gehad waarvoor ze in therapie willen, maar over de psycholoog. Iets klikte maar niet, ‘iets’ gaat er maar niet weg, hoe goed die psycholoog zijn of haar best ook aan het doen is. En dan stopt de zoektocht of de zoektocht gaat verder richting onbekendere (alternatievere) terreinen.

De REGULIERE psycholoog

In de reguliere psychologie kennen ze niet zoiets als ‘de ziel'. Eigenlijk wordt dat geheel weggelaten en het probleem en de symptomen worden groter gemaakt dan de persoon die ze heeft. Sterker nog, de meeste oorzaken zijn van bio/chemische aard. Met ander woorden, iets in je cellen. Daar past enkel een medicatie bij die niet de oorzaak helemaal wegneemt, maar wel de symptomen. Voor zover mogelijk. En anders weten ze het nog niet en moet je er maar mee leren leven. Je krijgt dus coping strategieën aangeleerd (eventueel aangevuld met medicatie) om met het probleem om te gaan. Wat er niet bij wordt verteld is dat dat even fijn voor je is, maar op de lange termijn heb je er heel wat problemen en symptomen bij. Eigenlijk ben je nog verder van ‘huis’ geraakt, kom je er dus maar niet uit, begin je eigenlijk al niet veel meer te verwachten van nog enige heling en kan je jezelf weleens als een hopeloos geval gaan zien.

Het probleem groter maken dan dat die is

Een psycholoog splitst kort gezegd het probleem voornamelijk naar mentale/psychische problemen en daar krijg je standaard huiswerk voor (waardoor je ook na de sessie nog steeds bezig bent met het probleem). Vaak blijft het echter ook niet bij een kort traject. Nee, vaak is men een half jaar later nog bezig, doordat er steeds verder gegraven wordt en weer iets nieuws wordt aangeroerd. Een gesprek van een uur eindigt met huiswerk en oefeningen, waar dan ook weer iets in gevonden wordt waar aan gewerkt kan worden.

Dé beste psycholoog, coach en psychotherapeut in Noordwijk

Met regressietherapie en reïncarnatietherapie heb jij de beste psycholoog, coach en psychotherapeut in Noordwijk die er voor jou beschikbaar is: je eigen intuïtie en jouw eigen prachtige onderbewustzijn.

De beste psycholoog, coach of therapeut ben jij samen met jouw onderbewustzijn

De beste psycholoog, coach of therapeut ben jij samen met jouw onderbewustzijn

Waar veel psychologen gissen of hele ingewikkelde familie-, egostructuren proberen bloot proberen te leggen, legt jouw onderbewustzijn zonder omwegen direct en precies uit wat er nu werkelijk aan de hand is met betrekking tot je probleem op alle vlakken van je leven.

Mocht je toch nog een vraag hebben, dan onthult je onderbewustzijn gelijk het antwoord op die vraag. En waar je er bij de psycholoog nog even over moet nadenken of zijn/haar analyse wel de juiste is en wat het voor je kan betekenen, laat jouw onderbewustzijn alle analyses achterwege en weet en voel je meteen dat het antwoord klopt.

Met jezelf als beste psycholoog en psychotherapeut die er is, ga jij rechtstreeks, dus zonder omwegen en een multomap aan huiswerk, naar de kern van waaruit jouw depressie, angst, burn-out of overspannenheid ontstaan is om het meteen te helen. Vanzelf tijdens de sessie beginnen alle kwartjes voor jou te vallen, zonder dat daar iets ingewikkeld voor nodig is. Regressietherapie is daarom snel en effectief als je echt meteen naar de absolute oorzaak van je probleem wil gaan.

Tarief van Psycholoog en regressietherapeut Noordwijk

Een reguliere psycholoog rekent gemiddeld € 99,- voor een uur. Regressietherapie duurt 2,5 uur en kost € 150. Reken maar uit: voordat je je jas hebt uitgedaan, gewacht hebt op je koffie en over de afgelopen tijd hebt gesproken (hoe dat gegaan is), zit je al op een half uur en dan moet je ook nog eens over je probleem praten. Net wanneer je op gang bent, word je eigenlijk alweer afgeremd en ga je vaak met huiswerk naar huis. Vaak is het dan ook moeilijk om écht diep te gaan, omdat de tijd zo snel gaat. En dit kan uiteindelijk zelfs tegen de behandeling en de heling ingaan. Regressietherapie kan je heel snel daar brengen waar een reguliere psycholoog weken (of zelfs maanden) voor nodig heeft. Ontdek het zelf.