Psycholoog of regressietherapeut?

Veel mensen kiezen in eerste instantie voor de reguliere psycholoog wanneer men af wil van die vervelende depressie, die slopende burn-out of dat continue gevoel van alsmaar ergens diep van binnen ongelukkig blijven. Heel normaal dat hiervoor gekozen wordt, omdat veel mensen bij psychische problemen denken aan een psycholoog. En anders verwijst je huisarts je wel naar een psycholoog toe. En dan begint het…

De REGULIERE psycholoog

Een psycholoog splitst kort gezegd het probleem voornamelijk naar mentale/psychische problemen en daar krijg je standaard huiswerk voor (waardoor je ook na de sessie nog steeds bezig bent met het probleem). Vaak blijft het echter ook niet bij 2 of 3 gesprekken of een kort traject. Nee, vaak is men een half jaar later nog bezig, doordat er steeds verder gegraven wordt en weer iets nieuws wordt aangeroerd. Een gesprek van een uur eindigt met huiswerk en oefeningen, waar dan ook weer iets in gevonden wordt waar aan gewerkt kan worden.

Niet verder komen bij de psycholoog

Kort gezegd kan iemand achter de muziek aan beginnen te lopen en hebben ze hun hele leven blootgelegd en onder de loep gelegd. En dan, op een bepaald moment, merkt men dat men niet verder komt. Iets klikt maar niet, ‘iets’ gaat er maar niet weg, hoe goed die psycholoog zijn of haar best ook aan het doen is. En dan stopt de zoektocht of de zoektocht gaat verder richting onbekendere (alternatiever) terreinen.

Dé beste psycholoog, coach en psychotherapeut in Noordwijk

De beste psycholoog, coach of therapeut ben jij samen met jouw onderbewustzijn

De beste psycholoog, coach of therapeut ben jij samen met jouw onderbewustzijn

Met regressietherapie en reïncarnatietherapie heb jij de beste psycholoog, coach en psychotherapeut in Noordwijk die er voor jou beschikbaar is: je eigen intuïtie en jouw eigen prachtige onderbewustzijn.

Waar veel psychologen gissen of hele ingewikkelde familie-, egostructuren proberen bloot te leggen, legt jouw onderbewustzijn zonder omwegen direct en precies uit wat er nu werkelijk aan de hand is met betrekking tot je probleem op alle vlakken van je leven.

Mocht je toch nog een vraag hebben, dan onthult je onderbewustzijn gelijk het antwoord op die vraag. En waar je er bij de psycholoog nog even over moet nadenken of zijn/haar analyse wel de juiste is en wat het voor je kan betekenen, laat jouw onderbewustzijn alle analyses achterwege en weet en voel je meteen dat het antwoord klopt.

Met jezelf als beste psycholoog en psychotherapeut die er is, ga jij rechtstreeks, dus zonder omwegen en een multomap aan huiswerk, naar de kern van waaruit jouw depressie, angst, burn-out of overspannenheid ontstaan is om het meteen te helen. Vanzelf tijdens de sessie beginnen alle kwartjes voor jou te vallen, zonder dat daar iets ingewikkeld voor nodig is. Regressietherapie is daarom snel en effectief als je echt meteen naar de absolute oorzaak van je probleem wil gaan.

Tarief van Psycholoog en regressietherapeut Noordwijk

Een reguliere psycholoog rekent gemiddeld € 99,- voor een uur. Regressietherapie duurt 2,5 uur en kost € 150. Reken maar uit: voordat je je jas hebt uitgedaan, gewacht hebt op je koffie en over de afgelopen tijd hebt gesproken (hoe dat gegaan is), zit je al op een half uur en dan moet je ook nog eens over je probleem praten. Net wanneer je op gang bent, word je eigenlijk alweer afgeremd en ga je vaak met huiswerk naar huis. Vaak is het dan ook moeilijk om écht diep te gaan, omdat de tijd zo snel gaat. En dit kan uiteindelijk zelfs tegen de behandeling en de heling ingaan. Regressietherapie kan je heel snel daar brengen waar een reguliere psycholoog weken (of zelfs maanden) voor nodig heeft.