"Gij zult geen andere God hebben naast mij."

Neville Goddard | Ik Ken Mijn Vader

Uitleg “Gij zult geen andere God hebben naast Mij”

"Gij zult geen andere God hebben naast mij." Zolang de mens het geloof in krachten buiten zichzelf koestert, zo lang zal hij zichzelf beroven van het wezen dat hij is. Elk geloof in machten los van jezelf, of het nu voor goed of kwaad is, zal de vorm worden van de gesneden beelden die je zult aanbidden.

Het geloof in de kracht van medicijnen om te genezen, diëten om te versterken, geld om zeker te stellen, zijn de waarden of geldwisselaars die uit de tempel moeten worden gegooid. "U bent de tempel van de levende God" - een tempel zonder handen gemaakt.

Er staat geschreven: "Mijn huis zal voor alle natiën een huis van gebed worden genoemd, maar gij hebt er een rovershol van gemaakt."

Uw overtuigingen in de kracht van dingen zijn de dieven die u beroven. Er is maar één kracht, één Redder - IK BEN Hij. Het is jouw geloof in het ding en niet het ding zelf dat je helpt. Stop daarom met het overbrengen van de kracht die je hebt naar de dingen om je heen. Claim jezelf als de kracht die je in je onwetendheid aan een ander hebt gegeven.

De kameel en rijke man door het oog van de naald

Het is gemakkelijker voor een kameel, beladen als hij is met de zogenaamde schatten van het leven, om door het oog van de naald te gaan (een kleine poort in de muren van Jeruzalem, zo genoemd vanwege zijn bekrompenheid) dan een rijke man (de eigenwijze man gevuld met zijn menselijke waarden) om het Koninkrijk der hemelen binnen te gaan.

De mens is zo vervuld van menselijke waarden (rijkdom) wat betreft de reden der dingen, dat hij, door een zo donkere sluier als de wijsheid van de mens heen, niet kan zien dat de enige reden of waarde voor iets is dat alle dingen perfect tot uitdrukking brengen dat waarvan ze zich bewust zijn. Wanneer de mens beseft dat het bewustzijn van een kwaliteit die kwaliteit uitdrukt zonder de hulp van iets anders, zal hij de arme man worden, de dwaze man, die geen reden heeft dat er iets anders gebeurt dan dat wat er gebeurt, perfect uitgedrukt in wat het is waar die zich bewust van is. Zo iemand heeft de geldwisselaars of vele waarden weggegooid en heeft nu één waardebewustzijn gevestigd.

Rijkdom produceert rijkdom, armoede produceert armoede

De Heer is in zijn heilige tempel. Bewustzijn woont in datgene waarvan het zich bewust is. IK BEN mens - is de Heer en zijn tempel. Wetende dat het bewustzijn van rijkdom rijkdom produceert, zoals het bewustzijn van armoede armoede produceert, vergeeft Hij alle mensen voor wat ze zijn. Want allen drukken uit (zonder de hulp van een ander) datgene waarvan ze zich bewust zijn. Hij weet dat een verandering van bewustzijn een verandering van meningsuiting zal veroorzaken, dus in plaats van te sympathiseren met de bedelaars van het leven bij de tempelpoort, verklaart hij: 'Zilver en goud heb ik (voor u) niet, maar wat ik heb (het bewustzijn van vrijheid) geef ik u. "

Stop met bedelen. Roer het Geschenk!

Roer het geschenk in je op. Stop met bedelen en beweer dat je datgene bent waar je om smeekte. Doe dit en ook jij zal uit je kreupele wereld springen in de wereld van vrijheid, lof zingend voor de heer, IK BEN. “Veel groter is hij die in jou is, dan hij die in de wereld is.” Deze roep van iedereen die merkt dat hij zich ervan bewust is dat hij God is.

De tempel gereinigd van dieven en rovers

Uw erkenning van dit feit zal automatisch de tempel van de dieven en rovers reinigen en u die heerschappij over dingen herstellen die u verloor op het moment dat u het gebod vergat: "U zult geen andere God hebben naast mij!"

Arthur de Jong

Regressietherapeut | Reïncarnatietherapeut

https://www.regressietherapiebollenstreek.nl
Vorige
Vorige

De 12 discipelen van Jezus

Volgende
Volgende

Judas de Openbaarder