Veel weerstand en pijn bij penetratie


Een vrouw van in de 50 wil aan haar relatie werken. Veel gaat er goed, maar op seksueel gebied ervaart zij vanaf haar 24e veel weerstand. Het doet pijn als hij bij haar binnenkomt en geeft een snijdend en brandend gevoel. Ook voelt zij zich altijd daarna een of andere ‘hoer’. De doktoren kunnen geen aanwijsbare verklaring geven. Ook wordt ze al bang als ze haar man ziet thuis komen en weet dat hij zin heeft. “Dan gaat alles op slot’.

Met mes in vagina gestoken

In regressie komt ze uit in een vorig leven als non. Ze is volkomen gelukkig, alles gaat goed. Ze verzorgt de moestuin en houdt van liederen zingen. Dan merkt ze op dat de andere nonnen ongerust worden. Er klinkt geluid vanaf buiten de muren en vervolgens wordt de deur geforceerd. Een groep mannen rent naar binnen en pakken wie ze te pakken kunnen krijgen. De vrouw wordt bruut vastgepakt en verkracht door een man. Tijdens haar verkrachting leert zij zich uit te schakelen, en te wachten totdat het over is. Dan voelt zij een snijdend gevoel in haar schaamstreek en beseft ze dat de man een mes in haar vagina gestoken heeft. Terwijl zij het leven uit zich voelt vloeien en stervende is, staat de man op een roept naar:”Je bent een vieze hoer!”. Met al deze laatste emoties, gevoelens en gedachten, sterft zij. Ze is 24 jaar geworden.

Diepe onverwerkte angsten verwerkt, meer controle over beleving eigen lichaam en grenzen

Ze beseft dat als haar man ‘onverwachte’ sex wilde hebben, dat zij ‘uit haar lichaam’ ging. En ze snapte nu de link tussen het heden en het verleden. Ook begreep ze dat de man die haar uitmaakte voor hoer, eigenlijk zichzelf schaamde voor zijn daad en het op haar wilde afwentelen. Doordat ze in shock was, nam haar onderbewuste deze suggestie van hem aan voor waar.

Na deze sessie voelt zij zich een stuk beter en heeft zij besloten om weer te leren genieten van haar eigen seksualiteit. Ze besluit samen om met haar man tantra te gaan doen. Enkele maanden later vertelt zij en haar man zoveel nieuwe dingen hebben geleerd en dat zij zich steeds beter en beter kan ontspannen tijdens de seks, maar belangrijker nog, dat zij meer liefde, begrip en respect voor elkaar en zichzelf heeft.