De Wetenschap van de Geest - EEN SAMENVATTING

"De Wetenschap van de Geest" is een tijdloos werk van Ernest Holmes dat lezers uitnodigt om de kracht van hun geest te ontdekken en bewust te worden van hun gedachten. Holmes leert ons dat we de architecten van ons eigen leven zijn, in staat om harmonie, welzijn en overvloed aan te trekken door ons bewustzijn te richten op hogere waarheden.

Dit boek biedt een diepgaande verkenning van de relatie tussen geest en realiteit, waarbij Holmes' inzichten ons aanmoedigen om onze volledige potentie te omarmen en een leven te leiden dat in lijn is met onze diepste waarden en verlangens. Holmes, de grondlegger van de Religious Science-beweging, neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis naar de kracht van de geest en de rol van gedachten in het creëren van onze realiteit.

KERNIDEEËN:

1. DE KRACHT VAN GEDACHTEN

Holmes legt sterk de nadruk op de kracht van onze gedachten. Hij gelooft dat ons bewustzijn een creatieve kracht is die onze ervaringen en omstandigheden vormgeeft. Door positieve, constructieve gedachten te cultiveren, kunnen we onze realiteit transformeren. Holmes schrijft: "Verander je denken, verander je leven."

2. UNIVERSELE SPIRITUALITEIT

In "De Wetenschap van de Geest" distilleert Holmes universele spirituele principes uit diverse tradities. Hij benadrukt het idee van Eenheid, waarbij we allen verbonden zijn met het alomvattende leven. Holmes ziet God als een oneindige intelligentie, niet losstaand van ons, maar werkend door ons heen.

3. GEESTELIJKE GENEZING

Een belangrijk aspect van Holmes' filosofie is geestelijke genezing. Hij gelooft dat fysieke aandoeningen vaak voortkomen uit mentale of emotionele onevenwichtigheden. Door spirituele praktijken zoals affirmatieve gebeden en meditatie, kunnen we diepe heling ervaren op alle niveaus van ons wezen.

4. PRAKTISCHE TOEPASSING

Wat dit boek onderscheidt, is de praktische toepasbaarheid van Holmes' ideeën. Hij biedt concrete tools zoals creatieve visualisatie en affirmaties, evenals een stapsgewijze methode genaamd 'Spiritueel Geestelijk Behandelen' om gewenste uitkomsten te manifesteren.

The Science of Mind - De wetenschap van de Geest | Earnest Holmes

Arthur de Jong

Regressietherapeut | Reïncarnatietherapeut

https://www.regressietherapiebollenstreek.nl
Vorige
Vorige

"Het Gebed, de Kunst van het Geloven" door Neville Goddard

Volgende
Volgende

De Kracht van Wijsheid - De Beste Citaten van Ernest Holmes