Tweelingzielen bestaan wel en ze zijn letterlijk wat het woord zegt: het zijn tweelingen. Het zijn zielen met dezelfde gevoelsvibratie, of je zou kunnen zeggen met dezelfde geboortetijd. Ze zijn niet afhankelijk van elkaar op welke manier dan ook. Ze zijn ook niet man of vrouw. Maar ze zijn wel into elkaar.

Het grote probleem van een tweelingziel is dat je de neiging gauw kan krijgen om te denken dat er iemand is die al je pijn en problemen kan wegnemen. Het missende stuk. De andere helft van wie jij bent. Dit is in potentie dus heel gevaarlijk. De veiligheid die jij in jezelf mist, moet dus gevonden worden in iemand anders. Je bent dus afhankelijk geworden van iets buiten je en je ontkent daarmee je eigen goddelijke oorsprong.

WAAROM BESTAAN TWEELINGZIELEN? WAT IS HUN DOEL?

De reden van tweelingzielen is niet zoals je denkt om te leren. Eigenlijk is het helemaal niet om iets te ‘leren’. Het doel is puur plezier en creativiteit. Tweelingzielen hebben geen functie binnen dualiteit. Je ontmoet je tweelingziel wanneer je gezamenlijk transcendeert (opstijgt in bewustzijn), wanneer je jezelf weer identificeert met de God in jezelf die heel en onverdeeld is en die elke vorm of verschijning kan aannemen. Tweelingzielen ontmoeten elkaar op hun weg ‘naar huis’.

Op het moment dat je de Bron verlaat, begint de dualiteit (kennis van goed en kwijt, afgescheidenheid/Adam en Eva). Opeens is er donker én licht, groot en klein, ziek en gezond, etc. De realiteit is daarmee gespleten. Je hebt geen referentiekader meer voor ‘waar’ je bent.

Eerst door alle highs en low’s van het leven gaan

Als je eenmaal door alle highs en low’s van het leven gegaan bent, komt er een moment waarop jij je tweelingziel ontmoet. In de energie en verschijning/aanwezigheid van je tweelingziel zul je een heel wezenlijk deel in jezelf herkennen. Iets wat jouw essentie is buiten de dualiteit. Hierdoor word jij beter bewust van wie je ‘echt’ bent. De tweelingziel neemt je mee voorbij je beperkte overtuigingen over jezelf. Je bevrijdt jezelf door dit gereflecteerd te zien in je tweelingziel. Als een soort van reminder en niet iets wat te doen heeft met emotionele afhankelijkheid. Het versnelt je reis terug naar huis, omdat het je aanzet tot een hoger niveau van een-zijn, terwijl je ondertussen je eigen unieke ik houdt.

Tweelingziel als link tussen individualiteit en een-zijn

De tweelingziel fungeert als een soort link tussen individualiteit en een-zijn. Het is een soort van springplank naar een-zijn. Als je met je tweelingziel verbindt, bewust en stoffelijk, breng je iets nieuws tot stand: een derde energie dat is geboren uit hun gecombineerde actie. Die energie helpt altijd om bewustzijn van eenheid te vergroten dan enkel hun tweeën.

Samen op weg naar Thuis in Liefde en Eenheid

Omdat ze op weg zijn naar huis, voelen tweelingzielen zich geïnspireerd om de energieën van liefde en eenheid te verankeren in de aarde en dat doen zij op een manier die aansluit bij hun eigen unieke talenten en vaardigheden. Op deze wijze bouwt deze tweelingzielen liefde een springplank tussen Een-zijn en Eenheid. In plaats van dat 2 tweelingzielen 1 worden, worden zij als 1-en samen opgeteld 3.