Single?
Vind je grote liefde opnieuw
met regressietherapie

zet Ongekende stappen in de liefde


Waarschijnlijk heb je al de nodige tikjes gehad (en uitgedeeld) en de nodige littekens gekregen in jouw zoektocht naar de liefde, waardoor je de nodige verdedigingsmechanismes ingebouwd hebt. En daar wil je stiekem heel graag vanaf. Toch?

De Journey to Love is een trancereis in je onderbewustzijn, waarin je contact gaat maken met de liefde van je leven en is bedoeld om je weer open, onbevangen en ontvankelijk te laten zijn voor precies die liefde die jij zoekt en wil vinden.

Het mooiste liefdesverhaal ooit heb je zelf beleefd.

Wordt weer open en onbevangen

Alles wat het van je vraagt is dat je verlangen oprecht is en dat je oprecht open staat voor de liefde die je zoekt. En dat betekent ook dat je open staat om de blokkades te helen die je op je weg vindt. Want de liefde, zoals je nu wel weet, kan je niet manipuleren of forceren. Wel kan je haar uitnodigen, maar dan moet jij ook open en onbevangen kunnen ontvangen. En daar gaat het vaak ‘mis’, gezien de ervaringen en resultaten in het verleden (hoe ver die ook terug gaan).

Het einde van je zoektocht | Ontdek het zelf in jezelf

Deze Journey to Love betekent geen ellenlange zoektochten meer! Geen training, singlecoaching of coachingsprogramma die je nodig hebt op het gebied van “succesvoller” daten! En geen relatiepsycholoog die eerst al je zwakke plekken blootlegt en een hechtingsprofiel opstelt. Nee, niets van dit alles. Het zit allemaal heel anders en veel makkelijker in elkaar… Ontdek het allemaal in jezelf!