Ben je single en er he-le-maal klaar mee?

met de Journey to love Vind je Precies de liefde die je zoekt

zoek je de liefde van je leven-therapie-noordwijk.png

Wat is de Journey to Love?

De Journey to Love is een trancereis in je onderbewustzijn, waarin je contact gaat maken met de liefde van je leven en is bedoeld om je weer open, onbevangen en ontvankelijk te laten zijn voor precies die liefde die jij zoekt en wil vinden. Alles wat het van je vraagt is dat je verlangen oprecht is en dat je oprecht open staat voor de liefde die je zoekt. En dat betekent ook dat je open staat om de blokkades te helen die je op je weg vindt. Want de liefde, zoals je nu wel weet, kan je niet manipuleren of forceren. Wel kan je haar uitnodigen, maar dan moet jij ook open en onbevangen kunnen ontvangen. En daar gaat het vaak ‘mis’, gezien de ervaringen en resultaten in het verleden (hoe ver die ook terug gaan). Waarschijnlijk heb je al de nodige tikjes gehad (en uitgedeeld) en de nodige littekens gekregen in jouw zoektocht naar de liefde, waardoor je de nodige verdedigingsmechanismes ingebouwd hebt. En daar wil je stiekem heel graag vanaf. Toch?

Wanneer je gezocht hebt en niet gevonden, dan is de Journey to Love voor jou ;-)

Wanneer je gezocht hebt en niet gevonden, dan is de Journey to Love voor jou ;-)

Wees verheugd. Wees blij. Deze Journey to Love betekent geen ellenlange zoektochten meer! Geen training, singlecoaching of coachingsprogramma die je nodig hebt op het gebied van “succesvoller” daten! En geen relatiepsycholoog die eerst al je zwakke plekken blootlegt en een hechtingsprofiel opstelt. Nee, niets van dit alles. Het zit allemaal heel anders en veel makkelijker in elkaar…

Jouw zoektocht is met deze Journey to Love binnen 3 uur dus echt voorbij

  • Tijdens deze reis kom jij enerzijds precies die blokkades uit het verleden tegen die je in het heden belemmeren, zodat je deze nu kan helen.

  • Anderzijds maak je op een diep energetisch niveau contact met precies die liefde, zodat je vanaf dan niet meer hoeft na te denken en te analyseren of iemand de juiste match voor je is.

N.b. En om dan maar meteen alle verwarring uit de wereld te helpen: je gaat niet een of ander magisch ritueel uitvoeren en je stapt niet de deur uit en binnen 24 uur heb jij ‘opeens’ precies die relatie die je tijdens de sessie tegenkwam. (Ook al is dat al een keer gebeurd. Immers alles is mogelijk.) De liefde komt wanneer jij er klaar voor bent. Dus op het juiste moment. Maar je laat je graag verrassen, toch?

vind-de-liefde-van-je-leven-met-regressietherapie.jpg

Hoe gaat een Journey to Love sessie voor singles?

Het 1e gedeelte: Je wensen en behoeften in kaart brengen

Allereerst brengen we je positieve wensen en verlangens in kaart met betrekking tot de liefde of soort relatie die jij zoekt en dus niet wat je niet meer wil, zodat je onderbewustzijn (of ziel) er weer verbonden mee raakt. Maar mocht je het toch nog even over je ex(en) willen hebben en wat daar niet goed aan was, dan weet je ook meteen wat je wel wil.

Kon je ex niet over zijn gevoelens praten?
>Dan wil je nu dat je partner wel kan praten over zijn gevoelens.

Was de relatie niet gelijkwaardig de vorige keer?
>Dan wil je dit keer een gelijkwaardige relatie.

Moest je alles tien keer uitleggen en begreep hij het nog steeds niet?
>Dan wil je in je nieuwe partner dat die je wel kan aanvoelen en je meteen begrijpt.

Heb je zelf moeite om je goed te uiten of ben je onzeker?
>Dan wil je iemand bij wie je je goed kan uiten en je je zeker voelt (en/of die je daarmee helpt en ondersteunt.)

Ben je in je vorige relatie bedrogen?
>Dan wil je nu dat iemand trouw is.

Ben je zelf in een vorige relatie vreemdgegaan?
>Dan wil je dat je in deze relatie open en eerlijk bent en kan blijven en dat dat enorm gewaardeerd wordt.


Het mooiste liefdesverhaal ooit heb je zelf beleefd.

Het mooiste liefdesverhaal ooit heb je zelf beleefd.

Het 2e gedeelte: Bereid je voor om je te laten verrassen door de liefde van je leven

Door je in je gevoel met deze staat van zijn (al je positieve wensen) te verbinden, waarin jij de relatie ervaart die je graag wil hebben, begin je al meteen nieuwe positieve verbindingen in je onderbewustzijn te maken en te ervaren. Tegelijkertijd maakt je onderbewustzijn ook contact met die persoon en ervaring in een vorig leven.

Alles wat je hierna hoeft te doen is te vertrouwen op datgene wat je doorkrijgt (indrukken, beelden, gedachten, gevoelens). Vanzelf word je daar naartoe geleid waar je moet zijn. Maar waar jouw ‘verhaal’ begint kan ik nooit zeggen. Zo kan je in dit vorige leven ‘beginnen’ voordat je elkaar ontmoet hebt, maar je kan ook helemaal aan het einde van dat leven beginnen. (Geen zorgen, je krijgt uiteindelijk het hele verhaal.) En in welke tijd of welke omgeving het zich afspeelt kan ik ook niet van tevoren zeggen. Evenmin kan ik je ook niet vertellen hoe het verder gaat en hoe jullie elkaar precies ontmoeten of hoe het afloopt. Het is jouw unieke liefdesverhaal. Helemaal 100% van jou, door jou en voor jou.

Elke hello kent een goodbye

Deze Journey to Love is dan ook niet bedoeld om even 3 uurtjes uit je dagelijkse beslommeringen weg te zijn en jezelf een leuk verhaaltje voor te schotelen. Houdt er daarom dan ook rekening mee dat geen enkel leven perfect is, dat niet alles wat je zal ervaren ‘leuk’ is en dat elke hello ook een goodbye kent, van jou of de ander. Met andere woorden kan dit een hele diepe, diepe emotionele en transformerende reis zijn in jezelf.

Je krijgt dus ook jullie afscheid te zien en hoe je leven eindigde. Wellicht zal het dus kunnen gebeuren dat je een paar traantjes zal moeten laten. Daarnaast zal je ook op een gegeven moment tijdens de reis begrijpen waarom je nog niet klaar was voor deze grote liefde in jouw leven en wat er nog ‘onaf’ is in jou en tussen jullie. Je krijgt dus ook inzicht in wat jou tot dan toe precies blokkeerde om precies die relatie te vinden die je zoekt. Maar laat ik tot slot eindigen met een spoiler. Elke goodbye kent ook weer een hello... Want diegene die jij al die tijd zoekt, zoekt jou ook.

 
 
Bereid je voor op de Liefde

Bereid je voor op de Liefde

💞 Deze onvergetelijke Journey to Love* duurt 3 uur 💞

Bereid je voor op een diepgaande sessie, die je hele kijk op de liefde weleens kan gaan veranderen en dwars door merg en been kan gaan. Voor deze sessie is het belangrijk dat jij enige ervaring hebt met het verbinden met je onderbewustzijn (bv meditatie) of dat je je gevoel kan volgen en kan vertrouwen op het eerste wat er in je opkomt.

 
Name *
Name
Wat leuk dat je interesse hebt voor deze Journey to Love! Als je 3 data kan voorstellen waarop jij kan, dan zal ik zsm antwoorden.