Rev Ike = 12 Affirmaties die je voorspoed opleveren

12 Affirmaties van Rev Ike over het hebben van geld, maar vooral rijkdom

1. Ik zie God al het geld dat ik gebruik, geef of op welke manier dan ook in omloop breng naar mij terugvermenigvuldigen, in een nooit eindigende cyclus van toename en genot.

Deze bevestiging door ds. Ike zal je hele houding ten opzichte van geld helpen veranderen. Dominee Ike was erg kieskeurig over het niet gebruiken van het woord 'uitgeven' om zakgeld over te brengen. In plaats daarvan gaf hij de voorkeur aan het woord 'circuleren'. Het woord 'circuleren' vertelt je onderbewustzijn dat het geld dat uitgaat naar jou zal terugkeren en meer geld met zich meebrengt. Deze bevestiging verandert je kijk volledig van schaarste naar overvloed. Dit betekent natuurlijk niet dat je roekeloos met geld omgaat; het betekent gewoon dat wanneer je geld geeft om welke legitieme reden dan ook, je geen schaarste-mentaliteit hebt en in plaats daarvan geeft met een houding van overvloed, wetende dat dit geld vermenigvuldigd bij je terug zal komen.

2. Ik moet worden wat ik zeg dat ik ben, daarom verklaar ik stoutmoedig: ik ben rijk. Ik zie het en voel het. Ik ben rijk aan gezondheid, geluk, liefde, succes, welvaart en geld!

Deze bevestiging door ds. Ike zal je hele houding ten opzichte van geld helpen veranderen. Dominee Ike was erg kieskeurig over het niet gebruiken van het woord 'uitgeven' om zakgeld over te brengen. In plaats daarvan gaf hij de voorkeur aan het woord 'circuleren'. Het woord 'circuleren' vertelt je onderbewustzijn dat het geld dat uitgaat naar jou zal terugkeren en meer geld met zich meebrengt. Je zelfpraat en de gedachten die je denkt creëren je trilling. En je vibratie trekt je realiteit aan. Positieve zelfpraat verhoogt je trilling, terwijl negatieve zelfpraat deze verlaagt. Word je daarom, waar mogelijk, bewust van de gedachten die je denkt en het soort zelfpraat waarmee je gewoonlijk bezig bent, en verander ze van negatief in positief. Deze affirmatie helpt je daarbij. Het belangrijkste van deze affirmatie is ‘zien’ en ‘voelen’ dat je rijk bent op alle gebieden van het leven. Stem je bewust af op je lichaam en voel het soort trilling dat je lichaam vasthoudt. Verander nu deze vibratie door te zien dat je al het succes hebt bereikt dat je wenst. En als je dit visualiseert, voel dan bewust hoe het voelt om al dit succes te hebben.

3. Ik ben de meester van geld, ik vertel geld wat het moet doen. Ik bel geld en er moet geld komen. Geld moet mij gehoorzamen. Ik ben niet de dienaar van het geld. Geld is mijn liefhebbende gehoorzame dienaar.

Dit is nog een krachtige bevestiging die je zal helpen je houding (of relatie) ten opzichte van geld te veranderen. De standaardhouding die we ten opzichte van geld hebben, is dat geld oppermachtig is. We houden geld op een voetstuk. Maar in werkelijkheid is geld geen stuk papier, het is een energievorm die deel uitmaakt van jou. Het bestaat in jou en niet buiten jou, zoals gewoonlijk wordt waargenomen. De zon houdt het zonlicht niet op een voetstuk. Het weet dat het zonlicht van binnenuit komt. Als je je eenmaal realiseert dat geld een energievorm is die van binnen bestaat, weet je dat je de meester van geld bent. Een eenvoudige manier om meer van deze energie in je leven aan te trekken, is door de frequentie van overvloed, geloof, kracht en positiviteit te evenaren. Het herhalen van deze affirmatie is een geweldige manier om af te stemmen op deze hogere frequentie.

4. Ik ben goddelijke royalty, ik verdien alle goedheid van God.

Eerwaarde Ike geloofde niet in een God die gescheiden is van de schepping. Hij predikte dat God of oneindig bewustzijn in ieder van ons bestaat. Het oneindige bewustzijn dat bestaat in de zon, de maan, de sterren, de aarde en elk atoom dat aanwezig is in het universum, is ook wat er in ons bestaat. Dit maakt je zeker niet minder dan goddelijke royalty. Het enige dat u hoeft te doen, is geloven dat u goddelijk bent en dat u alle goede dingen in het leven verdient. We kunnen alleen dingen in ons leven aantrekken waarvan we echt geloven dat we ze verdienen. Als je onderbewustzijn beperkende overtuigingen heeft en denkt dat je iets niet verdient, dan zal die persoon je ontgaan zolang je deze beperkende overtuiging niet verwerpt. Het herhalen van deze eenvoudige maar krachtige affirmatie zal je zeker helpen om al je beperkende overtuigingen over jezelf te verdrijven.

5. Ik ben het waard. Ik verdien alle goede dingen in het leven. Er is niets te goed voor mij.

Heb je ooit iets gewild, maar jezelf getroost door te zeggen dat het te mooi voor je was om te hebben? Als je denkt dat iets te goed voor je is, herbevestig je de beperkende overtuiging van binnen dat je niet goed genoeg bent en dat je de goede dingen in het leven niet verdient. Om het leven te leiden waar je echt naar verlangt, moet je deze beperkende overtuiging van binnenuit verdrijven. Je moet keer op keer bevestigen dat je het waard bent en dat je al het goede verdient dat je in je leven verlangt. Herhaal deze affirmatie dagelijks keer op keer of kader hem ergens in waar je hem constant kunt zien. Dit zal beginnen met het herprogrammeren van je onderbewustzijn. Een ander ding dat je kunt doen, is op je hoede blijven voor de gedachten in je geest en de resulterende zelfpraat dat iets te goed voor je is. Zodra je deze negatieve gedachte opmerkt, herkader je geest met behulp van deze affirmatie. Zeg dat je het verdient en dat je het waard bent.

6. Een goede gezondheid is mijn goddelijk recht.

Om iets te bereiken, moet je geloven dat je het vanuit de kern van je wezen verdient. Geloof met heel je verstand dat je het verdient om te allen tijde op het hoogtepunt van je gezondheid te zijn. Gebruik deze affirmatie om je goddelijke recht op perfecte gezondheid opnieuw te bevestigen.

7. Wat voor goeds ik mezelf ook zie hebben, ik zal het hebben.

Er is niets dat je niet kunt hebben, zolang je er maar sterk van overtuigd bent dat je het verdient. Op het moment dat je weet dat je het verdient, heb je alle ketenen verbroken die je ervan weerhouden te brengen wat je nodig hebt in je realiteit. Dat is de kracht van zelfvertrouwen. Deze krachtige affirmatie zal je helpen je zelfvertrouwen opnieuw te bevestigen, zodat je al het goede kunt aantrekken waar je naar verlangt.

8. Ik geloof in de kracht en aanwezigheid van God in mij, hier en nu. God is het meesterbrein dat in het nu door mij heen werkt.

De intelligentie die de zon, de maan, de sterren, de planeten, de rivieren, de lucht en al het andere in dit oneindige universum heeft geschapen, zit in jou. Deze intelligentie werkt precies in jou en is aanwezig in elke cel in je lichaam. En u heeft te allen tijde toegang tot deze intelligentie. Deze bevestiging verbreedt je perspectief op je goddelijke aard.

9. Het is niet belangrijk wat anderen over mij geloven. Het is alleen belangrijk wat ik over mezelf geloof.

Jouw aandacht is energie. Waar je je aandacht ook op richt, je investeert je energie. Wanneer je je aandacht richt op wat andere mensen over je denken, verspil je je energie omdat het er echt niet toe doet wat ze denken. Leid in plaats daarvan je aandacht naar binnen. Dit zal je helpen meer zelfbewust te worden. Ontdek wat uw echte sterke punten zijn en richt al uw aandacht daarop. Verwijder beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt en verander ze in versterkende overtuigingen. Dit is de verstandige manier om je energie te gebruiken om je verlangens werkelijkheid te laten worden. Dus telkens wanneer je merkt dat je nadenkt over wat anderen van je denken, herhaal deze bevestiging dan in gedachten. Dit zal je helpen om gedachten die je uitputten los te laten, zodat je je weer kunt concentreren op gedachten die er echt toe doen.

10. God in mij is zeker in staat.

Wanneer je begint te geloven dat God in je bestaat en niet gescheiden is van jou, begin je je ware kracht te realiseren. Je realiseert je de oneindige intelligentie die in je ligt en het enige dat nodig is om toegang te krijgen tot deze intelligentie, is je manier van denken te veranderen.

11. Ik herken nu God in mij als een gids en kracht van succes en voorspoed.

Er is niets dat je zelfvertrouwen meer kan versterken dan het besef dat God of het oneindige bewustzijn precies in je aanwezig is en je zal leiden om de realiteit te creëren die je wenst. Gebruik deze affirmatie om je onderbewustzijn te programmeren om een ​​krachtig zelfbeeld te creëren.

12. God schept door mijn verbeelding.

Je verbeeldingskracht is buitengewoon krachtig. In feite is het de basis van de schepping. Alles wat ooit is gemaakt, was slechts een deel van iemands verbeelding. Daarom kun je, door je verbeeldingskracht op de juiste manier te gebruiken, alles realiseren wat je echt verlangt. In plaats van je verbeeldingskracht te gebruiken als middel om je zorgen te maken, kun je je verbeeldingskracht gebruiken als een krachtig creatie-instrument. Deze korte bevestiging door ds. Ike zal dienen als een constante herinnering aan de kracht van je verbeeldingskracht, zodat je deze altijd op een positieve manier gebruikt om de door jou gewenste realiteit naar voren te brengen. Vond je deze affirmaties van dominee Ike leuk? Neem ze dagelijks keer op keer door en ze zullen gemakkelijk in je geest worden geprent om je te helpen een enorme transformatie in je leven teweeg te brengen. De beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt, houden je vast, het is tijd om ze los te laten en je ware aard te omarmen en je reis naar succes en welvaart te beginnen die je echt verdient.

Vertaald van https://www.outofstress.com/powerful-rev-ike-affirmations/

Arthur de Jong

Regressietherapeut | Reïncarnatietherapeut

https://www.regressietherapiebollenstreek.nl
Vorige
Vorige

Citaten Joseph Murphy

Volgende
Volgende

HET SPEL (1925) | Florence Scovel Shinn