Blog

Nederlandse vertalingen

van grote leraren op het gebied van

Spiritualiteit, The Law of Attraction & het Christus Bewustzijn

Over Geloof, Rijkdom, Gezond Zijn en Manifestatie
 
Arthur de Jong Arthur de Jong

Tips van Rev Ike

Rev. Ike, voluit Reverend Ike (1929-2009), was een bekende Amerikaanse predikant en spreker, vooral bekend vanwege zijn krachtige benadering van de positieve boodschap van welvaartstheologie. Zijn onderwijs inspireerde velen en zijn benadering van spiritualiteit en welvaart heeft een blijvende invloed gehad op de manier waarop mensen hun relatie met geld en succes zien. Hier is een samenvatting van het beste onderwijs van Rev. Ike:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

"Het Gebed, de Kunst van het Geloven" door Neville Goddard

"Prayer, The Art of Believing" door Neville Goddard is een diepgaande verkenning van de kracht van gebed en geloof bij het manifesteren van onze verlangens. Neville Goddard (1905-1972), een vooraanstaande metafysische spreker en auteur, duikt in het transformerende potentieel van gebed wanneer het gepaard gaat met een diep gevoel van geloof. Hier is een expert samenvatting van dit invloedrijke werk:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

De Wetenschap van de Geest - EEN SAMENVATTING

"De Wetenschap van de Geest" is een tijdloos werk van Ernest Holmes dat lezers uitnodigt om de kracht van hun geest te ontdekken en bewust te worden van hun gedachten. Holmes leert ons dat we de architecten van ons eigen leven zijn, in staat om harmonie, welzijn en overvloed aan te trekken door ons bewustzijn te richten op hogere waarheden.

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

De Kracht van Wijsheid - De Beste Citaten van Ernest Holmes

Ernest Holmes, de visionaire denker en grondlegger van de Religious Science-beweging, heeft met zijn diepe inzichten en heldere woorden generaties van zoekers geïnspireerd. Zijn wijze uitspraken belichten de kracht van de geest, de aard van spiritualiteit en de oneindige mogelijkheden van het leven. Hier vind je enkele van de meest inspirerende citaten van Ernest Holmes:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Samenvatting van de Beste Quotes van Rev. Ike

Rev. Ike, ook bekend als Reverend Ike (1929-2009), was een invloedrijke Amerikaanse predikant en spreker, vooral bekend om zijn inspirerende en krachtige uitspraken. Zijn quotes zijn vaak gericht op welvaartstheologie, zelfvertrouwen, en het creëren van een positieve mindset. Hier is een expert samenvatting van enkele van zijn beste quotes:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Wetenschappelijke Genezing MET JEZUS CHRISTUS

Op het gebied van spirituele genezing hebben de leringen en praktijken die verband houden met Jezus Christus een diepgaande en tijdloze betekenis. Hoewel ze vaak vanuit een religieus perspectief worden benaderd, vertonen de aan Jezus toegeschreven genezingsmethoden ook intrigerende parallellen met moderne concepten van energiegenezing, bewustzijn en de verbinding tussen lichaam en geest.

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

De Mooiste Inzichten van Neville Goddard

Neville Goddard, een vooraanstaand mysticus en auteur uit de 20e eeuw, deelde diepgaande inzichten over de kracht van de geest, het bewustzijn en de aard van de werkelijkheid. Zijn leringen, vaak gebaseerd op interpretaties van bijbelse geschriften en metafysische concepten, blijven individuen inspireren die op zoek zijn naar spirituele groei en manifestatie. Hier zijn enkele van de beste inzichten van Neville Goddard:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

De Beste Inzichten van Napoleon Hill

Napoleon Hill, een van de meest invloedrijke zelfhulpauteurs van de 20e eeuw, deelde in zijn werk een schat aan inzichten die mensen blijven inspireren die op zoek zijn naar succes en persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn enkele van de beste inzichten uit zijn geschriften:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Reïncarnatietherapie en de Wetenschap(pers)

Reïncarnatietherapie is een controversieel onderwerp binnen de psychologie en therapie. Het gaat om het gebruik van hypnose om te herstellen wat volgens beoefenaars herinneringen zijn aan vorige levens of incarnaties. Het is belangrijk op te merken dat dit geen algemeen aanvaarde of wetenschappelijk ondersteunde vorm van therapie is binnen de reguliere psychologie. Er is echter enig onderzoek en discussie over dit onderwerp geweest. Hier zijn enkele inzichten:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

P. Manly Hall over de Raadselachtige Relatie tussen JEZUS CHRISTUS EN LUCIFER

De relatie tussen Jezus Christus en Lucifer is een onderwerp van diep mysterie en diepgaande symbolische betekenis, dat zich verdiept in de rijken van licht en schaduw, goed en kwaad, en de eeuwige strijd binnen de menselijke ziel. Laten we, als geleerde op het gebied van esoterische wijsheid, deze raadselachtige relatie onderzoeken door de lens van spirituele symboliek en allegorie.

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Jezus Chrisus in Regressie in VORIGE LEVENS: Een Spiritueel Perspectief

Als regressie- en reïncarnatietherapeut heb ik al vele cliënten naar een vorig leven mogen begeleiden waar hun leven dat van die van Jezus Christus kruisten. Of het nu gaat om directe ervaringen met Jezus in vorige incarnaties of als waarnemers van zijn leven, de rol van Jezus in herinneringen aan vorige levens heeft een diepe betekenis en spirituele inzichten. Hier verdiep ik me in de veelzijdige rol van Jezus Christus in de regressie van vorige levens:

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

SCHEPPING - GELOOF | Neville Goddard

Het mysterie van de schepping moet begrepen worden in termen van geloof. Dus wat is geloof? Het is de zekerheid van dingen waarop men hoopt, de overtuiging van dingen die niet met het sterfelijke oog worden gezien.

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Het Vreemdste Geheim

Dezelfde regel die mensen kan leiden tot levens van succes, rijkdom, geluk en alle dingen waar ze ooit van gedroomd hebben - diezelfde wet kan hen in de goot leiden. Het is allemaal in hoe ze het gebruiken … voor goed of ten kwade. Dat is het vreemdste geheim!

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Citaten Joseph Murphy

"Er is een voorraadschuur in jezelf waaruit je alles kunt halen wat je nodig hebt om een ​​glorieus, vreugdevol en overvloedig leven te leiden." Joseph Murphy

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

De tekenen van het einde: Neville Goddard, 20 oktober 1967

Er zijn "oorlogen en geruchten van oorlogen", en er is nooit vrede hier op aarde. Zoek er niet naar. Je zult het nooit organiseren. Dit zijn de weeën van de komst van de Zoon des Mensen. Maar nu geeft hij ze een teken. Wat is het teken? Dat is waar ze om vragen.

Meer lezen
Arthur de Jong Arthur de Jong

Spirituele Verlichting: wat is dat?

SPIRITUELE VERLICHTING/GEESTELIJKE VERLICHTING stelt ons in staat om de spirituele realiteit te onderscheiden waar het menselijke concept zich lijkt te bevinden. Spirituele zin onderscheidt de realiteit van dat wat verschijnt als concept.

Meer lezen